Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κοπελια ακουει τα rock της,τα house της και κανενα rnb οποτε θελω προτασεις 2.1 και ποιοτητα οσο γινεται με καλο μπασακι και με επαρκη ενταση .

Μια value for money λυση ψαχνω να μου βρειτε .

Προτασεις για edifier βλεπω πολλες,αλλα θα ηθελα να επεζα  μπαλα και στην εμφανιση οσο γινεται καπως ετσι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.505622

Αμα ξερετε για το συγκεκριμενο GENIUS , αλλιως να παω τοτε στα EDIFIER M1370 BLACK

περιμενω προτασεις καλυτερεες !

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχουν 58 ευρο  σε αυτη την κατηγορια δε συγκρινονται  !  πρεπει να παει πανω απο 100ρικο για να βρει καλυτερα !

Δημοσ.

Γιατί ως γνωστόν οι κοπέλες δεν έχουν αφτιά ούτε κρίση ούτε έχουν δικαίωμα να ξεχωρίζουν το HQ. Γιατί; Είναι κοπέλες.

Μια φιλική απάντηση από μια κοπέλα που 'χει κατασκευάσει buffer γιατί είναι κοπέλα.

• Like 7
Δημοσ.

Γιατί ως γνωστόν οι κοπέλες δεν έχουν αφτιά ούτε κρίση ούτε έχουν δικαίωμα να ξεχωρίζουν το HQ. Γιατί; Είναι κοπέλες.

Μια φιλική απάντηση από μια κοπέλα που 'χει κατασκευάσει buffer γιατί είναι κοπέλα.

Τι είναι buffer?

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβα γιατι μπαινει σαν κριτηριο οτι τα ηχεια πανε για κοπελα. Κανει καμια διαφορα? Και τουλαχιστον αφου το κανετε που το κανετε θεμα, πειτε μας αν ειναι καλη/βαλτε καμια φωτο!

ontopic, εχω τα z523 και ειναι CRAP. Για τα λεφτα τους βεβαια μπορει να ειναι καλη επιλογη. Crap οταν λεω εννοω, σε μεσαια και κυριως πριμα, ενω το μπασο ειναι δυσαναλογα δυνατο σε σχεση με τις 2 πορδες που εχει για ηχεια (πρεπει να το εχεις σχεδον στο minimum, το ΠΟΛΥ 1/3 για να μην υπερκαλυπτει τα ηχεια, ο θεος να τα κανει). Και στο λεει ενας που εχει ξοδεψει πανω απο 1000ευρω μονο σε subwoofers, οτι τον κουραζει το συγκεκριμενο μπασο. Επισης μου κανουν κατι "νερα" οταν αυξομειωνω ενταση, λες και ειναι ηχεια του 1990. Κατι ξ-ξ-ξ-ξ απλα γυρνωντας την ενταση ή την ενταση του μπασου. Ο μονος λογος που τα κραταω ακομα ειναι οτι το pc βρισκεται σε μικρο χωρο, αρα δεν χρειαζομαι περισσοτερη ενταση και οτι το sub κανει ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ fit μεσα στο επιπλο του υπολογιστη μου, λες και κατασκευαστηκαν μαζι στο ιδιο εργοστασιο (αμα εισαι φαρδος).

Ισως παντως, να κοιταζα σε edifier καποιο 2.1

• Like 1
Δημοσ.

Eίσαι είδος υπό εξαφάνιση !!!! Πόσες φίλες είναι γνώστριες ? 

Μπράβο σου πάντως έτσι κι αλλιώς ....

Δημοσ.

Eίσαι είδος υπό εξαφάνιση !!!! Πόσες φίλες είναι γνώστριες ? 

Μπράβο σου πάντως έτσι κι αλλιώς ....

Δεν είμαι ειδικός αλλά ενδιαφέρθηκα να μάθω να κατασκευάζω πλακέτες γιατί χρειάστηκε και στη σχολή μου.

Επειδή όμως, δεν ορίζει το φύλο μας τα ενδιαφέροντά μας ούτε και τα standard μας, ο ts θα μπορούσε να 'χε κρατήσει το "για κοπέλα" για τον εαυτό του γιατί είναι προσβλητικός ο τρόπος που το υποστηρίζει. Και φυσικά περιμένω μερικούς να με πουν υπερβολική κτλ. κι ότι που ξέρω εγώ πως το εννοεί, αλλά είναι σα να γράψω σε αντίστοιχο forum εγώ "Κατσαρόλα για παλικάρι". 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός αλλά ενδιαφέρθηκα να μάθω να κατασκευάζω πλακέτες γιατί χρειάστηκε και στη σχολή μου.

Επειδή όμως, δεν ορίζει το φύλο μας τα ενδιαφέροντά μας ούτε και τα standard μας, ο ts θα μπορούσε να 'χε κρατήσει το "για κοπέλα" για τον εαυτό του γιατί είναι προσβλητικός ο τρόπος που το υποστηρίζει. Και φυσικά περιμένω μερικούς να με πουν υπερβολική κτλ. κι ότι που ξέρω εγώ πως το εννοεί, αλλά είναι σα να γράψω σε αντίστοιχο forum εγώ "Κατσαρόλα για παλικάρι". 

Απλά έχεις δίκιο !!!

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβα γιατι μπαινει σαν κριτηριο οτι τα ηχεια πανε για κοπελα. Κανει καμια διαφορα? Και τουλαχιστον αφου το κανετε που το κανετε θεμα, πειτε μας αν ειναι καλη/βαλτε καμια φωτο!

ontopic, εχω τα z523 και ειναι CRAP. Για τα λεφτα τους βεβαια μπορει να ειναι καλη επιλογη. Crap οταν λεω εννοω, σε μεσαια και κυριως πριμα, ενω το μπασο ειναι δυσαναλογα δυνατο σε σχεση με τις 2 πορδες που εχει για ηχεια (πρεπει να το εχεις σχεδον στο minimum, το ΠΟΛΥ 1/3 για να μην υπερκαλυπτει τα ηχεια, ο θεος να τα κανει). Και στο λεει ενας που εχει ξοδεψει πανω απο 1000ευρω μονο σε subwoofers, οτι τον κουραζει το συγκεκριμενο μπασο. Επισης μου κανουν κατι "νερα" οταν αυξομειωνω ενταση, λες και ειναι ηχεια του 1990. Κατι ξ-ξ-ξ-ξ απλα γυρνωντας την ενταση ή την ενταση του μπασου. Ο μονος λογος που τα κραταω ακομα ειναι οτι το pc βρισκεται σε μικρο χωρο, αρα δεν χρειαζομαι περισσοτερη ενταση και οτι το sub κανει ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ fit μεσα στο επιπλο του υπολογιστη μου, λες και κατασκευαστηκαν μαζι στο ιδιο εργοστασιο (αμα εισαι φαρδος).

Ισως παντως, να κοιταζα σε edifier καποιο 2.1

Πεστα ρε Midi γτ αμα του την πω του ποντικου παλι για την επιμονη του στα Ζ523 θα παρεξηγηθεί παλι.....  

Edifier και απο εμενα και συγκεκριμενα τα παρακατω σε λευκο μιας και μας ενδιαφέρει το design.

http://www.skroutz.gr/s/2700862/Edifier-Predator.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...