manos_mpoukali Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα σε ολους!εχω το εξης προβλημα...οταν ειμαι για αρκετη ωρα στο internet ξαφνικα δεν εχω internet ενω μου δειχνει πως ειμαι κανονικα συνδεδεμενος!αμα κλεισω το laptop και το αφησω να κρυωσει τοτε εχω παλι internet κανονικα! ο υπολογιστης ειναι απο προσφατο format,το modem δεν φταιει σιγουρα.επισης εχω δοκιμασει να πιασω σημα και με stickaki και παλι το ιδιο συμβαινει!τι ειδους ανωμαλια ειναι αυτη;μπορει καποιος να βοηθησει;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 εισαι σιγουρος οτι η θερμοκρασια ειναι το προβλημα? ποιο λαπτοπ εχεις?
manos_mpoukali Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 σιγουρος δεν ειμαι!toshiba satellite A300 ...
arc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μανο μη σου φανει παράξενη η ερώτηση μου. Όταν δεν μπορείς να πλοηγηθείς στο itnernet, μήπως κατεβάζεις torrents; 1
bilakos10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού χρησιμοποίησες και άλλο τρόπο για να συνδεθείς στο δίκτυο και πάλι είχες θέμα, τότε σίγουρα δεν φταίει το hardware του υπολογιστή σου. Κατά πάσα πιθανότητα το router σου την ακούει μετά από ορισμένη ώρα σύνδεσης του υπολογιστή σου. Αν έχεις άλλο router χρησιμοποίησε αυτό για να δεις αν όντως ισχύει η πρόβλεψη. 1
manos_mpoukali Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 προς φιλο arc:οχι δεν χρησιμοποιω torrent! προς φιλο μπιλακο: οχι εχω δοκιμασει και με αλλο router! δεν ξερω τι να πω ειναι απο τα αγραφα αυτο που συμβαινει και ο υπολογιστης ειναι απο προσφατο format!και πριν το format παλι τι ιδιο γινοταν!
manos_mpoukali Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 τιποτα κανεις?? πλησιαζει και χειμωνας ρε παιδια δεν θα την παλευω στο μπαλκονι!!!!
poihths Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 τιποτα κανεις?? πλησιαζει και χειμωνας ρε παιδια δεν θα την παλευω στο μπαλκονι!!!! παρε μια κουβερτα και τυλιξου !!!
demosdem Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν δεν θα έχεις ίντερνετ στο λαπτοπ δοκίμασε με άλλο μηχάνημα εάν έχεις, για να ξεκαθαρίσεις ποιος φταιει. Μετά ξαναμπουτάρισε το λαπτοπ με ενα live cd Linux και δες συμπεριφορά.
manos_mpoukali Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν δεν θα έχεις ίντερνετ στο λαπτοπ δοκίμασε με άλλο μηχάνημα εάν έχεις, για να ξεκαθαρίσεις ποιος φταιει. Μετά ξαναμπουτάρισε το λαπτοπ με ενα live cd Linux και δες συμπεριφορά. Όταν δεν θα έχεις ίντερνετ στο λαπτοπ δοκίμασε με άλλο μηχάνημα εάν έχεις, για να ξεκαθαρίσεις ποιος φταιει. Μετά ξαναμπουτάρισε το λαπτοπ με ενα live cd Linux και δες συμπεριφορά. live cd linux? δηλαδη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα