Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Η χρήσεις που κανω με το pc ειναι κυρίως music production.Σκεφτομαι να κανω επενδυση στο pc καθως εχουν ξεφυγει τα plugins πια.

Eχω μία ati radeon hd 4800 ,ssd και 2 hd,4επι4 ddr3 corsair 1866 και κουτι αΠο fractal design.και σκεφτομαι για i7 4930k.psu ocz OCZ750FTY-UN FATAL1TY SERIES POWER SUPPLY 750W

για mobo τωρα τι πρεπει να σκεφτω πρωτα?overcklocking δεν θα κανω..asus η ashrock lga2011?και τι μοντελο?

φιλικα παντα..οτι σκεψεις και γνωμες θα μου ηταν χρησιμες..σας ευχαριστω

Δημοσ.

για audio gigabyte

τόσο μεγάλο τροφοδοτικό είναι άχρηστο

απο κει και πέρα οσο καλύτερη cpu τοσο καλύτερα ειδικά αμα το φυσάς το χρήμα

δωσε και ενα budget

Δημοσ.

Αν σκέφτεται μηχάνημα με 4930κ ρε atropa, πιστεύω δεν θα στηρίζεται στην ενσωματωμένη κ/ήχου της μητρικής (αν αυτό εννοείς) :-D

Απο κει και πέρα φίλε, αν πάς σε socket 2011, κάνεις δε κάνεις oc, όλες οι μητρικές είναι φτιαγμένες για overclock και κοστίζουν και ανάλογα.

Δεν υπάρχει μικρή κατηγορία όπως στο 1155/1150 ή το am3+

Δώσε μας όπως σωστά είπε ο atropas ένα budget καθώς και τι διαθέτεις τώρα ακριβώς απο cpu/mobo και περιφερειακά.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..

τωρα εχω fx 8350 kai asus m5a99x,samsung ssd pro 128 αλλους 2 σκληρους παλιοτερους,,4 επι 4 ddr3 corsair vengeance 1866..το budjet μεχρι 950 ευρω θα ειναι και θα μπει σε δοσεις..και μενει να διαλεξω ενα αθορυβο psu που θα κρατησει καποια χρονια και μια καλη μητρικη για τη χρηση που την θελω..

καρτα ηχου εχω m audio profire 610 οποτε την μητρικη δεν την θελω για την καρτα ηχου της..απλα να ειναι αξιοπιστη

ευχαριστω

(η m5a99x στα καλα καθουμενα δεν διαβαζει τα usb2 και τα usb3 και το cubase κανει πολλα clicks και pops με τον 8350 και δεν ειναι σταθερο καθολου,+οτι θελω να κανω μια επενδυση σε μηχανημα που θα μπορω να βασιστω για αρκετα χρονια ακομα μεχρι να μου ξαναερθει να το αναβαθμισω,ηταν λαθος μου που πηγα σε amd)

Δημοσ.

Τα κλικς και ποπς απο δυσκολο εως απιθανο να οφειλονται στον επεξεργαστή....

Απο εκει και περα μηπως να εψαχνες να λυσες το προβλημα με τις usb .... διοτι έχεις ήδη ενα παρα πολυ δυνατο μηχανημα και η αλλαγη που σκεφτεσαι δεν προκειται να σου προσφέρει τπτ ουσιαστικο περα απο το να αδιασει την τσεπη σου. 

Δημοσ.

λες ε?πως να το ψαξω λετε?

να το παω σε τεχνικο?

οποτε λες walkerSW η εναλακτικη να ειναι να παω σε μια πιο επεκτασιμη μητρικη asus της amd και ένα psu αθορυβο?

η διαφορα με τον i7 δεν θα ειναι αισθητη λες?

Δημοσ.

Οχι δεν θα δεις ουσιαστικες διαφορες.... 

Απο εκει και περα για τις usb δικιμασε αρχικα να κανεις unistall τους drivers και Install τους τελευταίους απο το site της μητρικής. 

Το προβλημα στο κανει με ολες τις Usb συσκευες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...