johnmayson Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 δε ειναι θεμα επιδοσεων αλλα αν λειτουργει σωστα μην αποκτησουμε κανενα προβλημα και στο επεξεργαστη. ουτε σημερα κανει θορυβο να το δω και μεσα στις επομενες 2 3 μερες να δω τι θα κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Τι προβλημα να δημιουργησει η στοκ ψυκτρα?? Εφοσον παιζεις στοκ εισαι μιαχαρα..Αν θες να κλοκαρεις ομως θες σιγουρα αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 δεν ενδιαφερομαι για overclock αν δε λειτουργει σωστα η στοκ ψυκτρα υπαρχει περιπτωση να εχω μεγαλυτερες θερμοκρασιες λογικο δε ειναι;;η να μου κανει κολληματα γενικα ο υπολογιστης σε παιχνιδια.επισης δε γινεται να κανει θορυβο εδω και ενα μηνα περιπου με το που ανοιγω το υπολογιστη για ενα λεπτο συνηθως και να μη θεωρειται προβλημα αυτο;;(τις τελευταιες 3 βεβαια εχει σταταματησει αλλα το παρακολουθω ακομα)θα δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μην αγχωνεσαι, μια χαρα ειναι η στοκ ψυκτρα για στοκ bios settings. Επισης απο το μηνυμα σου δε βγαινει και πολυ νοημα για το αν τελικα κανει κολληματα ή αν ανεβαζει θερμοκρασια ή αν ακουγεται η ψυκτρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 εδω και 1 μηνα αυτο που μου εκανε ηταν θορυβος το πρωτο λεπτο που ανοιγα το υπολογιστη.τις τελευταιες 3μερες σταματησε να κανει θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια την εβαλα τελικα τη ψυκτρα πριν 3μερες ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια καποια στιγμη θα κανω καθαρισμα της ψυκτρας για να αλλαξω παστα την οποια εδω και 3 χρονια δ εχω αλλαξει. Η θερμοκρασια με το που ανοιγω το κουτι ειναι 45 με 50.αυτα που χρειαζομαι ειναι καινουρια παστα θα παρω τη mx 4.φιλτρο γαλλικου για το καθαρισμα και οινοπνευμα απο 90 και πανω.την ισοπροπ θα την αποφυγω.2 ερωτησεις που εχω η παστα με το που την ανοιξω την υπολοιπη ποση διαρκεια ζωης εχει;; Στο οινοπνευμα να προσεξω κατι;; Το φιλτρο γαλλικου το πουλανε σε σουπερ μαρκετ ποσα εχει μεσα η συσκευασια;; Να προςεξω κατι εδω;;αυτο που με φοβιζει ποιο πολυ ειναι το ανεμιστηρακι της ψυκτρας και το συρματακι αντε και το βγαλα μετα στο να βαλω υπαρχει περιπτωση να ακουμπησει καπου και να χουμε θορυβο;;αν υπουεσουμε οτι πανε ολα καλα μετα απο 2 μερες τι θερμοκρασια πρεπει να δω με το που ανοιγω το κουτι;;οση ωρα και να το εχω ανοικτο η θερμοκρασια ειναι εκει στο 50 με το 53. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα