Προς το περιεχόμενο

Noctua NH-U12S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα εχουμε ενα κουτι το corsair 200r και μνημες τις corsair vengeance 2x4 8gb. motherboard  gigabyte z77-d3h θα χουμε καποιο προβλημα να εγκαταστησουμε αυτη τη ψυκτρα noctua nh-u12s;;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα εδω και ενα μηνα με το που ανοιξω το υπολογιστη ακουγεται το πρωτο λεπτο ενας θορυβος απο τη ψυκτρα του επεξεργαστη και μετα τιποτα. τον ανοιξα το καθαρισα με ενα σπρει αερα ψιλοελλατωθηκε ο θορυβος αλλα συνεχιζει. εδω και 3 βδομαδες εκανα μια αλλαγη sto driver της καρτας γραφικων geforce 1 gb gtx460 msi twinfroz.επειδη μου κανε κολληματα τον αλλαξα αλλα επειδη δε θυμομουν ποιος ειχα πηγα προς τα πισω ελα ομως που συνεχιζαν τα κολληματα. τωρα εχω μεινει στον 320,18 οπου εχω ενα freeze καθημερινο μια φορα σιγουρα που πρεπει να κανω επανεκινηση απο το κουτι διοτι κολλαει τα παντα.το παθαινω συνηθως στο browser τον μοζιλλα χρησιμοποιω. επισης το χει παθει στο παιχνιδι Guild wars2 παιζω μαυρη οθονη και κολλημα και μετα μια οθονη προς κιτρινο πιξελιασμα.με το που κανω επανεκινηση ολα κομπλε. υποθετω οτι την ψυκτρα δε τη γλειτωνω;; λετε να οφειλεται εκει και το freeze;; δυσκολο διοτι οταν αλλαξα το driver ξεκινησαν τα freeze.αναμενω τη γνωμη σας.τη συγκεκριμενη ψυκτρα δε τη βλεπω σε μαγαζια θα μου τη κανουν παραγελλια η οχι;;αν βαλω αυτη τη ψυκτρα υπαρχει περιπτωση στο αμεσο μελλον να εχω παλι προβλημα με θορυβο ;;

Δημοσ.

ο θορυβος της ψυχτρας που λες...ποια ψυχτρα εχεις?την εργοστασιακη?

οσον αφορα τους drivers,βαλε πιο παλιους απο αυτους που εχεις και λογικα θα φτιαξουν τα πραγματα.

Δημοσ.

Ναι την εργοστασιακη οσο αφορα το driver o αμεσως παλιοτερος απο αυτο που εχω τωρα ειναι beta να το δοκιμασω η δε βαζουμε beta??μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει 2 3 και δεν εφτοιαξε ατυχια

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

επισης καποια αλλη ψυκτρα εκτος απο τη συγκεκριμενη noctua ποιο φτηνη αλλα καλη και αθορυβη αν εχετε να προτεινετε σε noctua η καποια αλλη αξιοπιστη.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια χτες και σημερα σταματησε ο θορυβος της ψυκτρας του επεξεργαστη. εν τω μεταξυ αυριο παραλαμβανει ενα μαγαζι που βρηκα μετα απο πολυ κοπο τη ψυκτρα που θελω  τη noctua.δε ξερω τι να κανω να τη παρω η να την αφησω για λιγο καιρο μηπως τη γλυτωσω την αλλαγη;;πειτε μου γνωμες

Δημοσ.

Μαλλον δεν σου ειναι απαραιτητη η ψυκτρα..Αν σκεφτεις οτι πριν 1μισο μηνα σχεδον που σκεφτοσουν να την αγορασεις εκανε περισσοτερη ζεστη, τοτε τωρα που κρυωσε ο καιρος μια χαρα θα βολευτεις με τη στοκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...