pitakos82os1982 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, πριν απο μερικές μέρες αγόρασα το εν λόγω tablet για απλή χρήση internet, fb και για να ασχολούμαι με διαφορες εφαρμογες. Όπως πιθανότατα θα γνωρίζεται το πλαίσιο δεν έχει εγκατεστημένο μέσα το Google Market αλλα έχει το Slide me, ενα παρεμφερες αλλα σε καμία περίπτωση ίδιο. Μπορώ να εγκαταστήσω το Google Market? έχει κανείς ιδέα έστω απο άλλα tablet του πλαισίου ή απο κινητά τηλέφωνα? Η συσκευη δεν έχει καθόλου εγκατεστημένες υπηρεσίες google. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blue7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ασχετο, αλλα επειδη ενδιαφερομαι για αυτο το ταμπλετ εχει καλη οπτικη γωνια και ποιοτητα η οθονη ? Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2013 από Blue7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitakos82os1982 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για τα λεφτά του μου φαίνεται πάρα πολύ καλο. και η απόκριση της αφής στην οθόνη πολύ καλή. Τώρα για την οθόνη εμένα μ φαίνεται πολύ κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2294152 και δοκιμασε αν μπορεις να το εγκαταστησεις σαν απλη εφαρμογη.Χρειαζεσαι καποιον file manager για να δεις το αρχειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitakos82os1982 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το κατεβάζω σαν zip αρχείο αλλα δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω, προσπάθησα να εγκαταστήσω και τα apk ξεχωριστά μέσα απο τον φάκελο αλλα πάλι μου βγάζει σφάλμα. Επίσης ενα κουλό που έχει αυτό το tab είναι οτι δεν έχει πλήκτρα φωνής, τα έχει στην οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω σε recovery mode και να εγκαταστησω το zip... έχουν σπάσει τα νεύρα μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εγω στο turbo x ενος φιλου δεν καταφερα ποτε να το κανω εγκατασταση. ακομα και την εκδοση που προτεινε ενα παιδι μεσα απο τις αξιολογησεις, στην σελιδα του πλαισιου, ουτε εκεινη εμπαινε. γενικα το πλαισιο ειναι γτπ, οσο value κι αν ειναι τα tablet (δεν ειναι) το support απλα δεν υπαρχει. αν πας να τους ζητησεις google play θα σε ειρωνευτουν κι απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πλάκα μου κάνετε τώρα ; Σκέφτομαι να το πάρω για απλή χρήση και δεν έχει market όχι ότι αγοράζω τα κατεβάζω από το internet αλλά τέτοια ξεφτίλα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Οι κατασκευαστες ταμπλετ για να βαλουν το μαρκετ πληρωνουν την google ενω οταν βαζουν το mitsos market πληρωνονται απο τον μητσο ,καταλαβαινετε λοιπον οτι το εχουν κλειδωμενο απο παντου για να μην μπορεις να βαλεις το αυθεντικο μαρκετ. Απλη αριθμητικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδή και να έχεις το apk αρχείο και πάλι δεν μπορείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 μπορεις, κανεις αναζητηση στο ιντερνετ whats app apk πχ, το βρισκεις σε 500 sites, το κατεβαζεις και το κανεις εγκατασταση. αυτο ειναι το καλο και κακο ταυτοχρονα με το android, ανοιχτο μεν, τρυπιο δε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 τελικα πως θα το βαλουμε και απο που? καλησπερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 file manager έχει ; βάλε έναν και βάλε στην sd την εφαρμογή ακόμα στις ρυθμίσεις πρέπει να έχεις ανοίξει τις άγνωστες πηγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swkhj Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Με το Wi-Fi πως τα παει; Πιανει σωστα; ...Λεω να το παρω και για την HDMI , ελπιζω να δειχνει σωστα στην οθονη edit Το ειδα απο κοντα - οθονη για τα μπαζα (εκτος αμα το θελει καποιος να κουτσοδιαβαζει μονο κειμενα) ...δεν χρειαστηκε να παω στα παρακατω Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2013 από swkhj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πήγα και το πήρα το tablet για απλή χρήση μόνο για Internet και απλά θέλω να ρωτήσω κάτι κάρτα sim παίρνει; Γιατί είδα το καπάκι δύσκολα ανοίγει και δεν το επιχείρησα για να μην το σπάσω :ρ Πάντως μετά από λίγη ώρα πονάνε τα μάτια σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitakos82os1982 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Κάρτα sim όχι δεν παίρνει. Την θηκη που βλέπεις μάλλον αναφέρεσαι στην SD Card. Ελπιζω φίλε να μην το μετανιώσεις γτ εγώ το μετάνιωσα, ούτε Volume buttons δεν εχει αν θες να μπεις στο bootloader να εγκαταστήσεις άλλη ROM ή να κάνεις κανενα recovery. Δευτερα θα το πάω πίσω στο πλαίσιο διότι δεν Bootaρει και κολλάει στην οθόνη του Turbo x... και ο θεος βοηθός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα