Προς το περιεχόμενο

Παραβίαση ασφαλείας του Touch ID με αντίγραφο του δακτυλικού αποτυπώματος

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και ξαφνικα μια μερα θα βρεθει ενα κενο ασφαλειας οπου χακερ θα μπορουν να κλεψουν το δακτυλικο μας αποτυπωμα (εφοσον υπαρχει σαν data μεσα στην συσκευη) και μετα απο καποια χρονια θα ανακαλυφθει οτι η nsa συνελεγε ολα αυτα τα δακτυλικα αποτυπωματα και τα συνεδεε με emails wifi points , φωτο απο το Facebook κτλ.

και ξαφνικα ειμαστε τελειως φακελωμενοι!!!

cool.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τέτοιες επιθέσεις με ανάγλυφα αντίγραφα δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι πολύ παλιά.  Χοντρικά κολλάς ένα στρώμα κόλα UHU στο δάκτυλο ή κάτι σχετικό (πχ να είναι αγώγιμο) και αφαιρώντας το έχεις ένα 'αντίγραφο' δακ/κου αποτυπώματος. Το υλικό μπορεί να είναι πιο σύνθετο (να έχει κάποια χαρακτηριστικά) η αρχή είναι όμως ίδια.

Και οι mythbusters το έχουν κάνει στο παρελθόν με απλούστερους μηχανισμούς. 

Κανένα πρόβλημα ωστόσο. Είπαμε δεν είναι για top secret εφαρμογές, για να μην βλέπει η γυναίκα σου το κινητό είναι..  :)

• Like 3

Πριν λιγο καιρο οι mythbusters δοκιμαζανε να ξεγελασουνε κλειδαριες δαχτυλικων αποτυπωματωνπολλων χιλιαδων ευρω και τα καταφερανε βεβαια ταλαιπωρηθηκανε!!οποτε το περιμενα

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Όπως ολοι ξερουμε αφηνουμε αποτυπώματα σε οτι και αν ακουμπησουμε . Ε λοιπον αν καποιος ακουμπησει σε ενα διαφανο φυλλο κα μετα ακουμπησε στο touch id απο εκεινη την μερια θα το ξεκλείδωσει

Πριν λιγο καιρο οι mythbusters δοκιμαζανε να ξεγελασουνε κλειδαριες δαχτυλικων αποτυπωματωνπολλων χιλιαδων ευρω και τα καταφερανε βεβαια ταλαιπωρηθηκανε!!οποτε το περιμενα

Σιγουρα μπορεις να τις παραβιασεις αν διαθετεις / αποκτησεις την καταλληλη τεχνογνωσια, αλλα το θεμα μας ειναι εαν ο τυπος στο video εχει παραβιασει το iphone 5s.

Αν ειναι τοσο μαγκας αυτος που κ θα μου κλεψει το κινητο και βγαλει το δακτυλικο αποτυπωμα απ το iphone 5s και μαθει το λογαριασμο μου....

Και μου αδειασει την prepaid που εχω τι να πω.. Μαγκια του τοτε....

Μπραβο θα χασω τα 20 ευρω που βαζω φορα με τη φορα στη prepaid..

• Like 1

Σιγα τι έκανε ο hacker πήρε το πρωτότυπο αποτύπωμα και το αντέγραψε . Η μαγκιά ειναι να το ξεκλειδωνεις χωρις το πρωτότυπο αποτύπωμα

So, stick to the password. Εκει ενας απλος κλεφτης πρεπει να εχει τυχη για να το ξεκλειδωσει. Ενώ αυτό με το αποτύπωμα το κανω και γω.

Πω πω θα παρει το αποτυπωμα μου;;!! ΚΑΙ; Δεν το χει κανεις αλλος μιας και δεν εχω απασχολισει τη συμανση. (Ουτε η ταυτοτητα μου το χει). Ξεκολλατε απο τις θεωριες συνωμοσιας. Αν δεν σας αρεσει μην το παρετε. Αν σας το χαρισουν ολοι θα το παρετε κ θα τρεξετε να βαλετε το δαχτυλακι σας...

• Like 3

Ξεκολλάτε, ψέμα είναι. Έχει απλά ένα ακόμη προφίλ στο οποίο κάνει login με το άλλο δάχτυλο. Το χαζό σελοφάν δεν εμποδίζει το ξεκλείδωμα στο Motorola μ που έχει Scanner. Αν έχεις ένα λεπτό καθαρό υλικό κ διάφανο, το αποτύπωμα Το διαβάζει κανονικά

Ξεκολλάτε, ψέμα είναι. Έχει απλά ένα ακόμη προφίλ στο οποίο κάνει login με το άλλο δάχτυλο. Το χαζό σελοφάν δεν εμποδίζει το ξεκλείδωμα στο Motorola μ που έχει Scanner. Αν έχεις ένα λεπτό καθαρό υλικό κ διάφανο, το αποτύπωμα Το διαβάζει κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...