SeXBOX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ είσαι του Reddit μου φαίνεται Όχι... τα τελευταία 10 χρόνια + είμαι του Insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πωλείται iPhone 5s στα 450 ευρω. Το αργότερο μέχρι αύριο βράδυ γιατι σαπίζει το δάχτυλο... Δώρο θήκη και ένα δαχτυλίδι που δε χρειάζεται πια ο πρώην κάτοχος. Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerdlogic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα δακτυλικά σας αποτυπώματα θα βρίσκονται ήδη πανω στην συσκεύη οταν ο κλέφτης σας το πάρει B| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ο αλμπανο-πακιστανο-κενυατο-γυφτο-ιρακινος που θα μας το κλεψει με μαεστρια θα εχει κανει θητεια στο NYPD με μεταθεση στο FBI και CIA.. Εκτος και αν το ξεχασουμε εμεις πουθενα και το βρει ο μαγκας ελληνας που θα εχει κανει διδακτορικο στο παραπανω βιντεακι!! Ουτελογος φυσικα για να μας το επιστρεψουν αν το ξεχασουμε καπου!! Αυτες ειναι επικινδυνες σκεψεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχα! Όντως, ό,τι κλειδώνει ξεκλειδώνει... Σιγά μη δεν έβρισκαν τρόπο να ξεκλειδώσουν το iPhone... Πάντως, κατά τη γνώμη μου κάποιος θα πρέπει να είναι πολύ πορωμένος για να μπει σε τέτοια διαδικασία. Τύπου ζηλιάρα/κερατωμένη/δαρμένη γκόμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ...μετά από αυτό η Sammy θα βγάλει κινητό που θα διαβάζει τον κερατοειδή... και για να το χακάρουνε... lets rip the eye out! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μου θύμισες σκηνή απ' το παλιό Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Confirmed και περιμενουμε το τελικο video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω, ο τύπος έπαιζε το Harlem Shake στα δάχτυλα του. Κυριολεκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το περίμενα να πω την αλήθεια..! ποποπο τρακ που το είχε όμως ... Πολύ τρέμουλο! Πάλι καλά,να μη χρειάζεται να κόβουν δάχτυλα οι κλέφτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petert Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Confirmed και περιμενουμε το τελικο video. Τι confirmed ? Για εξηγησε γιατι ειμαστε σε αλλη συχνοτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εδώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών έκανε ρόμπα την απλ προχθές σιγά μην δεν το έβρισκαν κ αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Why I Hacked Apple’s TouchID, And Still Think It Is Awesome 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέχρι στιγμής έχω δει βίντεο στο youtube, για το ios7, που κάποιος - έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο - μπορεί να κάνει κλήσεις ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο - μπορεί να δώσει φωνητική εντολή στο siri να κάνει status update στο facebook ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο - και το κερασάκι είναι ότι το TouchID ξεπεράστηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιεί FTIR στο Sapphire Crystal. Οπότε δεν κάνει κάτι περίεργο για να είναι ανάγκη να βρεθούν νέοι μέθοδοι παραβίασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα