Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Ενας φιλος μου ειχε παρει το κινητο και του ειχε πεσει κατω και του εσπασε η οθονη απο μεσα και οχι η απ´εξω. Στο καταστημα του ειπαμε οτι θα χασει τα δεδομενα του που θα αλλαξει την οθονη. Ισχυει αυτο? Γιατι αν ισχυει αυτο τοτες λυπαμαι ειναι σκετη αποτυχεια. Το λεω γιατι πρωτη φορα το ακουω να σπαει η οθονη και να χανεις τα δεδομενα.

Δημοσ.

Αν χαλασε απλα η οθονη, γιατι δεν το ανοιγει και να το συνδεσει στον υπολογιστη και να περασει τα δεδομενα του με USB cable στο PC του? Για τα δεδομενα που ειναι στην καρτουλα SD δεν τιθεται θεμα. 

Δημοσ.

Δηλαδη ισχυει? Δεν ξερω τι να πω. Πρωτη φορα το ακουω. Εδω το δικο μου samsung gt-s5570 που μου ειχε σπασει η οθονη δεν ειχα χασει της επαφες και τα προγραμματα

Δημοσ.

Για να χασει τα δεδομενα,θα πρεπει να αχρηστευθει ολο το κινητο,και τα κυκλωματα του.Σαν πατατα μου ακουγεται αυτο που του ειπανε.

Συνεπως,πριν καει ο φιλος σου,κανε το πιο απλο που σου ειπε ο Σαινομπι.Usb cable,συνδεση κινητου στο πσ,και τα παιρνει.

Ειδικοτερα αν τα ειχε μεσα στην Microsd,ακομη πιο ευκολα,και ενα μεγαλο πλεονεκτημα των συσκευων που παιρνουν εξωτερικη καρτα.

Τα εχεις και στα 2 μεσα(κινητο,microsd),και εισαι Jet!

Ανοιγεις το καπακι,και παιρνεις τα δεδομενα στο χερι σου.Επειδη δεν βλεπεις κατι στην οθονη,δεν σημαινει και οτι επαψε να υπαρχει.

Αν επιτρεπεται,σε τι καταστημα το πηγε;της γειτονιας,ή σε επισημο service;

Δημοσ.

Φιλε μου συγνωμη δεν μπορω να αναφερω. Δες του ξερω εκει που το πηγε απλος δεν βρησκω σωστο.

Μην ανησυχεις.Γι'αυτο ειπα ΑΝ επιτρεπεται.Ειναι δικαιωμα σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει κανει κανείς rooting?

http://www.androidrooting.com/how-to-root-galaxy-s4-i9505-running-on-xxubmga-4-2-2-jelly-bean/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2413014

εχει νόημα αν δεν περάσεις custom rom?

http://www.doctorandroid.gr/2012/02/android-basics-root.html

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

δεν εχει σχεση η οθονη με την μνημη και το υπολοιπο hardware του κινητου , αν αλλαξεις οθονη ειναι οπως πριν.

δηλαδη αν σου σπασει σε ενα laptop οθονη και την αλαξεις θα σβηστει ο σκληρος δισκος ??? :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα πήρε το κινητό ο φίλος μου που του ήρθε από την Samsung Service. Όπως πήγε να το πάρει και το άνοιξε στο μαγαζί και όντως χάθηκαν τα πάντα μέσα από το κινητό του δηλαδή ήταν το αρχικό μενού του όπως το αγόρασε.

Συγνώμη που θα βγάλω αυτό το συμπέρασμα αλλά δεν είμαι απόλυτος για εμένα είναι σκέτη αποτυχεία το κινητό. Πρώτη φορά μου το βλέπω αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

δεν εχει σχεση η οθονη με την μνημη και το υπολοιπο hardware του κινητου , αν αλλαξεις οθονη ειναι οπως πριν.

δηλαδη αν σου σπασει σε ενα laptop οθονη και την αλαξεις θα σβηστει ο σκληρος δισκος ??? :lol:

χαχαχα  :-D

Ετσι ειναι σωστα τα λεει ο φιλος,καμια σχεση η οθονη με την πλακετα του τηλεφωνου.Σαφως και ΔΕΝ χανονται δεδομενα σε αλλαγη οθονης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...