nav Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια ! Εχω ενα προβλημα με το laptop της ξαδερφης μου. Η ξαδερφη μου βρισκεται στο εξωτερικο για σπουδες και μενει στην εστια του Πανεπιστημιου. Εκει εχουν ενσυρματη συνδεση σε καθε δωματιο. Προχτες μου παραπονεθηκε πως δεν εχει WiFi στην εστια και της προτεινα να χρησιμοποιησει το laptop ως hotspot ωστε να μπορει να εχει προσβαση και με το κινητο στο Internet. Καθως ειναι λιγο ασχετη με το αντικειμενο τη βοηθησα να κανει την ολη διαδικασια μεσω Skype ακολουθωντας αυτο το tutorial (δουλευω σε Linux λογω δουλειας και εχω να πιασω Windows πανω απο 3 χρονια ). Δυστυχως ομως το hotspot δε δουλεψε και της ειπα να το απενεργοποιησει για να το ψαξω περαιτερω αργοτερα. Απο εκεινη τη στιγμη αρχισαν τα προβληματα στο laptop. Πολλες φορες δεν συνδεεται στο Internet και αλλες συνδεεται, αλλα σερνεται ελλεϊνα. Στην αρχη πιστευα πως φταιει το δικτυο τους και την εβαλα να checkαρει laptop συμφοιτητριων της και να συνδεθει και απο αλλα δωματια, αλλα, τελικα, δεν τιθεται θεμα δικτυου :/ Εχω δοκιμασει Troubleshooting, Update στους Drivers της καρτας δικτυου, μεχρι και αν υπαρχουν trojan/malware που ισως το προκαλουν, αλλα δεν εβγαλα καμια ακρη . Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ? :/ Σπαω 2 μερες τωρα το κεφαλι μου και προσπαθω με χιλιους δυο τροπους να βρω τι φταιει και να το επιδιορθωσω και δεν βγαζω ακρη . Μηπως το παραπανω tutorial με οδηγησε στο να κανω καποια "ζημια" στις ρυθμισεις της καρτας δικτυου ? Ο,τιδηποτε αλλη πληροφορια θελετε να επισυναψω πειτε μου, καθως δε γνωριζω τι παραπανω να σας δωσω :/ . Ευχαριστω !
bilakos10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Start --> Run --> cmd και εκτέλεσε τις παρακάτω εντολές (αφού πρώτα έχει συνδεθεί στο δίκτυο) 1. ipconfig /release 2. ipconfig /renew 3. ipconfig /flushdns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα