Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, μεθαυριο μετακομιζω σε ενα σπιτι οπου ηδη υπαρχει γραμμη τηλεφωνου ΟΤΕ, αλλα οχι ιντερνετ. υπαρχει καποιος τροπος να προλαβω ως Τριτη-Τεταρτη να ενεργοποιησω καποιο Ιντερνετ ωστε με το που μπω στο σπιτι να υπαρχει προσβαση στο Διαδικτυο? Η γρηγοροτερη λυση στην περιπτωση μου θα ηταν το conn-x του ΟΤΕ ετσι? Δεν με ενδιαφερει ουτε tv, ουτε double play, ουτε κατι αλλο περα απ'το ιντερνετ! Εγω θα πληρωνω μονο το ιντερνετ, τηλεφωνο και παγιο κτλ ειναι ευθυνη αλλου! Ευχαριστω εκ των προτερων!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το conn-x καταργήθηκε, υπαρχει μονο double play, τωρα ποιος θα πληρώνει, αυτο ειναι αλλο θεμα, ο λογαριασμός πάντως ειναι ενας και να τον χωρίσεις δεν γίνετε.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το conn-x καταργήθηκε, υπαρχει μονο double play, τωρα ποιος θα πληρώνει, αυτο ειναι αλλο θεμα, ο λογαριασμός πάντως ειναι ενας και να τον χωρίσεις δεν γίνετε. Tι εννοεις δεν γινεται? Δεν υπαρχει καποιο στανταρ του οτι το ιντερνετ πχ θα ειναι 20€ το μηνα? Το ποιος και πως θα πληρωνει στην περιπτωση μου δεν ειναι εντελως αλλο θεμα, με νοιαζει και πολυ μαλιστα
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι εύκολο εδω ειναι τα πακέτα διαλεξε https://www.ote.gr/web/guest/sl/201376/doubleplay/home?lastLayoutId=18 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα