aggelosf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτάω για ένα μεταχειρισμένο pc γύρω στα 200 ευρώ για το γραφείο του πατέρα μου για να αντικαταστήσει ένα παλιό athlon που πλέον σέρνεται ακόμη και με απλά flash στο internet. Κυρίως για χρήση γραφείου θέλω κάτι και φυσικά να σηκώνει τα windows 7 αξιοπρεπώς, αφαρμογές γραφείου και το πολύ κανένα premier elements. Από εκεί και πέρα αν και δευτερεύουσας σημασίας θα εκτιμηθεί περισσότερο μία καλή κάρτα γραφικών και λιγότερο η χωρητηκότητα του σκληρού. Έχω δει τα δύο παρακάτω Ένα Dell 760 με τον intel core 2 duo E6550 κάρτα γραφικών HD6670, 4gb ram και σκληρό sata 320gb. 189 ευρώ Και ένα pc με m/b DFI LANParty DKP45-T2RS, intel dual core E5300, 9800GT, 2gb ram, 500gb σκηρό και όλα αυτά σέ μία θήκη Asus vento. 220 ευρώ Επειδή είμαι σε δίλλημα τί θα προτιμούσατε;
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κανενα απο τα 2.εαν ξερεις να στησεις μονος σου υπολογιστη μπορεις να πας στα ιδια λεφτα σε καλυτερα parts εστω και μεταχειρισμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα