Προς το περιεχόμενο

How to enter BIOS on Sony Vaio SVE1513B1EW

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους,

Το παραπανω notebook ειναι ενος φιλου και ερχεται με Win8.Αλλαξαμε δισκο(ssd) και τωρα θελω να κανω format.Δεν μπορω ομως να μπω με τιποτα στο Bios για να bootαρω απο cd.Οτι και να πατησω(F2,F3).Βγαζει το μηνυμα "Operating System not found"

Καμμια ιδεα?

Δημοσ.

Δοκίμασε "Esc" μήπως δεις στο post screeen τι γράφει.

Μπορεί να είναι F1, F2, F3, del μεταξύ άλλων αλλά δε πρέπει να αργήσεις.

Δημοσ.

To ειχα δει το θεμα..αλλα στην περιπτωση μου δεν  :cry: :cry: :cry:

Μετα απο αρκετο ψαξιμο το βρηκα!!!!

Με κλειστο το laptop πατας το κουμπι "assist" & σε παει σε ενα περιβαλλον οπου εχει επιλογη για να μπεις στο ΒΙΟS.Σημαντικο αν θελετε να βαλετε windows7 πρεπει να αλλαξετε το boot setting σε "legacy mode" αλλιως δεν βλεπει το dvd!!!

Δημοσ.

Ακριβώς τα ίδια είχα πάθει κι εγώ με το συγκεκριμένο Laptop, πριν ένα πεντάμηνο, όταν πήγα να βάλω SSD με Windows 7. Είναι όπως τα λέει ο enas_bibikos παραπάνω. Επίσης να σημειωθεί πως επιλέγοντας υποχρεωτικά "legacy mode" χάνεις τα οφέλη του UEFI Bios.Αυτές οι "ιδιοτροπίες" ήταν που με έκαναν να το ξαποστείλω μέσα στο τρίμηνο, χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα.

Δημοσ.

Ακριβώς τα ίδια είχα πάθει κι εγώ με το συγκεκριμένο Laptop, πριν ένα πεντάμηνο, όταν πήγα να βάλω SSD με Windows 7. Είναι όπως τα λέει ο enas_bibikos παραπάνω. Επίσης να σημειωθεί πως επιλέγοντας υποχρεωτικά "legacy mode" χάνεις τα οφέλη του UEFI Bios.Αυτές οι "ιδιοτροπίες" ήταν που με έκαναν να το ξαποστείλω μέσα στο τρίμηνο, χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα.

Και που πηγες τελικα? 

Σε μηχανημα του 2012?

Δημοσ.

Όχι φίλε μου, πήγα σε μηχάνημα 2013, χωρίς λειτουργικό, με καλύτερα χαρακτηριστικά ( i3-3110 και HD4000 αντί των Pentium 2020M και Intel HD Graphics ) και με 350 ευρώ αντί των 500 ευρώ που στοίχιζε το Sony.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...