giorgos1966 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα.Εχω το picasa 3 αλλα βρε παιδια οταν το ανοιγω οτι φωτο εχω στον υπολογιστη βαλει τελευταια τις παιρνει στην βιβλιοθηκη του....αυτοματα.Πως γινετε να απενεργοποιησω αυτη την λειτουργεια;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Πες του να σαρωνει μονο τον φακελο με τις εικονες και οχι ολο τον υπολογιστη.
giorgos1966 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Πες του να σαρωνει μονο τον φακελο με τις εικονες και οχι ολο τον υπολογιστη. Αυτη η επιλογη που ειναι ακριβως βρε φιλε δεν μπορω να τη βρω.Ευχαριστω.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Στο unix είναι Tools->Folder manager
Jannis64 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως αναφέρθηκε και από τον NikosKallithea, πηγαίνεις: Εργαλεία > Διαχειριστής φακέλων > στο παράθυρο που ανοίγει έχεις 4 επιλογές για τον κάθε φάκελο που βρίσκεται στο σύστημά σου Σάρωση μία φορά / Κατάργηση από το Picasa / Σάρωση πάντα και τέλος μπορείς να ενεργοποιήσεις ή όχι τον Εντοπισμό προσώπου > ΟΚ Νομίζω πως κάθε φορά που προστίθεται ένας καινούριος φάκελος στο σύστημα, το Picasa τον κατατάσσει στο Σάρωση πάντα, ή στο Σάρωση μία φορά, οπότε αν δεν το θες έτσι , θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παραπάνω για να τον καταργήσεις από το Picasa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα