Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Ένας φίλος μου έχει έναν υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστικά:

AMD Phenom II X4 945 3Ghz

8GB RAM DDR3

HDD 500GB 7200rpm

ATI Radeon HD 5450 1GB

PSU 700Watt No Name

Και θέλει να αυξήσει τις επιδόσεις στα παιχνίδια με 20-25 ευρώ,οπότε σκέφτηκε να πάρει άλλη μία ATI Radeon HD 5450 1GB DDR3 ώστε να κάνει Crossfire.Το θέμα είναι αξίζει να κάνει κάτι τέτοιο; 

Δημοσ.

Φίλε μου μέχρι 25 ευρώ μπορεί να διαθέσει ο φίλος μου. :(

25 που μπορει να διαθεσει + 25 απο την καρτα που εχει,  μπορει να παρει κατι καλυτερο, αλλα μονο σε μεταχειρισμενο...!!!  ας το ψαξει λιγο..!! κατι μπορει να βρει..!

ενω εχει πολυ καλο υπολοιπο συστημα, η καρτα ειναι ο,τι χειροτερο μπορουσε να μπει για παιχνιδια!!!!  

Δημοσ.

25 που μπορει να διαθεσει + 25 απο την καρτα που εχει,  μπορει να παρει κατι καλυτερο, αλλα μονο σε μεταχειρισμενο...!!!  ας το ψαξει λιγο..!! κατι μπορει να βρει..!

ενω εχει πολυ καλο υπολοιπο συστημα, η καρτα ειναι ο,τι χειροτερο μπορουσε να μπει για παιχνιδια!!!!  

OK φίλε μου,ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Επειδή ο φίλος μου έχει ένα κόλλημα με τα μεταχειρισμένα προϊόντα θα πάρει καινούργια τελικά την ATI Radeon HD 6570.Ευχαριστώ πολύ πάντως. 

Δημοσ.

Επειδή ο φίλος μου έχει ένα κόλλημα με τα μεταχειρισμένα προϊόντα θα πάρει καινούργια τελικά την ATI Radeon HD 6570.Ευχαριστώ πολύ πάντως. 

Αν θελει να παιζει παιχνιδια να μην παρει τιποτα λιγοτερο απο 7850 !!!

Εγω παντως θα κοιτουσα για μεταχειρισμενη 6950 --> 6970 ... 'η ακομα και 6870 (με κατω από 100€)

Ας μαζεψει χρηματα ....

Διαφορετικα ..... απλά θα πετάξει τα χρήματά του ....

Δημοσ.

Αν θέλει να παίζει παιχνίδια δεν κάνουν αυτές που λες.

Σωστά στα λένε τα αλλά παιδιά. Ας πάρει μια 650 ή 7850 σαν καινούρια αλλιώς σε μεταχειρισμένες παίζουν πολλές αξιόλογες στα 100€

6570 / 630 κτλ δεν είναι για παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...