Προς το περιεχόμενο

iphone 5 vs galaxy s4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το iphone είναι  πιό ποιοτικό σε υλικά

σε ελάχιστους παίζει ρόλο.

και αυτό γιατί όλοι έχουμε μία silicon case, οπότε είτε iphone είται galaxy s4 κρατάς, είναι το ίδιο πράγμα.

ασε που το ασημένιο περίβλημα του iphone 5 γρατζουνιέται πολύ ευκολα σε σχέση με το 4. αρα και χωρίς θήκη να το έχεις, για να ευχαριστηθείς τα ποιοτικα του υλικά, μέσα σε 2-3 μήνες θα έχει γίνει αντιαισθητικό σαπάκι απο τα σημάδια.

• Like 2
Δημοσ.

Προτείνω s4 μιας κι έχει πιο μεγάλη οθόνη..Βέβαια και τα δυο κινητά είναι φοβερά...Θα σου έλεγα να αποφασίσεις με βάση τις ανάγκες σου και όχι με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε κινητού. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις λίγο υπομονή περίμενα να έρθει το sony  Ζ1 που κατα πολλούς θεωρείται best smartphone 2013 . Έχει απίστευτα χαρακτηριστικά και είναι πολύ δυνατό http://www.protothema.gr/technology/article/305398/-video-kai-fotografies-apo-to-neo-xperia-z1-tis-sony/

Yπαρχει ηδη φιλε αλλα πολυ ακριβο για σονυ κατα την γνωμη μου

http://www.skroutz.gr/s/3763881/Sony-Xperia-Z1-Honami.html?keyphrase=sony+z1

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη για την καθυστερήσει της απαντήσεις μου.
εγώ το θέλω για τα κλασικά, μουσική, βίντεο, και φωτογραφική (s4) αλλά και για κανένα απαιτητικό παιχνίδι κ.ά. και γενικά όταν έχω ένα πράγμα το υπέρ ξεζουμίζω (ένα ps2 του είχα βάλει firmware στην memory cart έπαιζε αντιγραμμένα και ταινίες αλλά και παιχνίδια μέσω usb, και ένα από τα πρώτα xperia x8 του είχα βάλει έκδοση μεγαλύτερη από αυτή που επιτρέπει η sony, επίσης είχα ανοίξει πρόσφατα θέμα για έναν δέκτη στο insomnia με σκοπό την αναβάθμιση σε αλλά firmware άλλης εταιρίας για να παίζει mp4 1080p κ.ά. πολλά hack) 

Είμαι και απαιτητός όχι σαν κάποια παιδιά από το σχολείο που το έχουν (s4) μόνο για μηνύματα, κλήσεις και για φωτογραφίες και για ώρες ατελείωτες στο youjizz.

Nομιζω οτι τα εχεις μπλεξει λιγο στο μυαλο σου...

Μπορεις να πεις τι ακριβως το χρειαζεσαι? Αν το μονο που το θες ειναι να κανεις κλησεις παρε οποιο θες...

Γενικα τις ξεζουμιζεις τις συσκευες σου ή ουτε κρυο ουτε ζεστη.

Δεν σημαινει πως το καλυτερο απο τα 2 ειναι και το καλυτερο για σενα μην μπερδευεσαι...

Πες μου τι θες να κανεις τα ειχα και τα δυο και μπορω να σε βοηθησω.

Φίλε σε ευχαριστώ για την πρόταση (LG Optimus G) είναι καλό και φθηνό ,αλλά ξέχασα να ξεκαθαρίσω ότι θα το αγοράσω μεταχειρισμένο από το ebay (s4 σε λευκό 16gb)
άσε ρε φιλαράκι που όλο το σχολείο έχει γεμίσει από s4 και iphne 5, αλλά αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν τα αξιοποιούν σωστά (έτσι είναι τα γαμημένα τα λεφτά πάνε σε αυτούς που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν).

Με βαση αυτα που λες και της χρησης που μαλλον θα κανεις στο κινητο εγω θα ελεγα να κοιταξεις και σε φτηνοτερα κινητα πχ http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html.

Στα περι Galaxy S4 και Iphone 5 υπαρχει πλεον και σημαντικη διαφορα στην τιμη μεταξυ τους,και ειναι και τα 2 αρκετα ακριβα κινητα και δεν λες ξεκαθαρα γιατι κοιταζεις σε τοσο ακριβα κινητα.

Και εγώ ρε φίλε για αυτό λέω το s4 έχει πολύ ελευθερία ,όπου το iphone όσο πάει και στενεύουν όλα πιο πολλή για free firmware.

εγώ είχα ipod touch, iphone 3gs, iphone 4, 4s, και πρόσφατα είχα και το 5. τα έχω πουλήσει όλα.

to 5 μπορεί και να το κράταγα, αλλά πολύ μίζερο οθονάκι.

galaxy s4 απο μένα! η απόλητη ελευθερία.

Και εσύ φιλαράκι s4 προτείνεις και καλά κάνεις
αν είναι ένας φανατικός iphonistas ας μου πει για iphone.

Να πώ κι εγώ που τα έχω ταυτόχρωνα , και τα ζώ μαζί .... απόλυτος νικητής το S4 ..

Δυνατότητες , οθόνη , κάμερα , καρτα μνήμης , ελευθερία λειτουργικού..απλά στο android υπάρχει ...μιά δυάλυση γύρω από τις εφαρμογές....

Το iphone πάλι , είναι πιό σβέλτο , πιό ποιοτικό σε υλικά και αν κάνει λιγότερα , είναι πιό απλό και λειτουργικό ...

Αν έπρεπε να έχω ένα θα ήταν το s4...

Φίλε δεν ξέρω για το συγκεκριμένο z1, αλλά  τα προηγούμενα xperia αυτά τα mini και  και ένα j και το play που είχαν φίλοι μου, είχαν όλα προβλήματα με το λειτουργικό ώσπου έκανα update ενός φίλου μου και ακλούθησαν πολλά και μου ζήτησαν να τους τα κάνω.
οπότε ακούω Sony και γυρνώ από την άλλη

Αν έχεις λίγο υπομονή περίμενα να έρθει το sony  Ζ1 που κατα πολλούς θεωρείται best smartphone 2013 . Έχει απίστευτα χαρακτηριστικά και είναι πολύ δυνατό http://www.protothema.gr/technology/article/305398/-video-kai-fotografies-apo-to-neo-xperia-z1-tis-sony/

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html?from=catspan

http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html

Αν σου αρεσουν τα Android και θες να γλυτωσεις και λεφτα(σε σχεση με την τιμη του Iphone 5)πας σε S4.

Αλλιως για ios 7 στο Iphone 5. Πιο πολυ ειναι εσυ τι προτιμας. Πηγαινε και απο καποιο καταστημα να τα δεις απο κοντα .

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τοις προτάσεις, αλλά τα έχω δει και τα 2 από κοντά, αφού το μισό σχολείο αυτά έχει και κατέληξα σε s4 .

http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html?from=catspan

http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html

Αν σου αρεσουν τα Android και θες να γλυτωσεις και λεφτα(σε σχεση με την τιμη του Iphone 5)πας σε S4.

Αλλιως για ios 7 στο Iphone 5. Πιο πολυ ειναι εσυ τι προτιμας. Πηγαινε και απο καποιο καταστημα να τα δεις απο κοντα .

Δημοσ.

@ts

ένα θα σου πω "Οι 8 πυρήνες της Samsung είναι άχρηστοι μπροστά στα μονοπύρηνα της Apple"

Δηλαδή! είναι σαν να συγκρίνεις μια κάρτα γραφικών προ 10ετιας 128 μπιτ με μια σημερινή 64μπιτ, φυσικά η σημερινή είναι καλύτερη.

Άρα

Το iPhone 5-5s είναι καλύτερο από το Samsung S4

Αυτά μου είπαν να πω, δεν ξέρω αν είναι σωστά!

ΥΓ2: Λέτε να πάει για Delete?

• Like 1
Δημοσ.

Και τα δυο κινητα ειναι top στην κατηγορια τους,και βεβαια τα specs που εχουν ειναι αναλογα με το τι λειτουργικο εχουν. Τα Iphone και τα Windows Phones λογω λειτουργικου δεν χρειαζονται προς το παρον πανω απο 2 πυρηνες σε αντιθεση με το android. Αρα δεν υπαρχει η εννοια πιο απο τα δυο ειναι καλυτερο,αλλα τι λειτουργικο/εμφανιση κινητου που να σου αρεσει ,και το Galaxy s4 εχει και το καλο σε σχεση με το iphone οτι ειναι πιο φτηνο.

Συγγνώμη για την καθυστερήσει της απαντήσεις μου.
εγώ το θέλω για τα κλασικά, μουσική, βίντεο, και φωτογραφική (s4) αλλά και για κανένα απαιτητικό παιχνίδι κ.ά. και γενικά όταν έχω ένα πράγμα το υπέρ ξεζουμίζω (ένα ps2 του είχα βάλει firmware στην memory cart έπαιζε αντιγραμμένα και ταινίες αλλά και παιχνίδια μέσω usb, και ένα από τα πρώτα xperia x8 του είχα βάλει έκδοση μεγαλύτερη από αυτή που επιτρέπει η sony, επίσης είχα ανοίξει πρόσφατα θέμα για έναν δέκτη στο insomnia με σκοπό την αναβάθμιση σε αλλά firmware άλλης εταιρίας για να παίζει mp4 1080p κ.ά. πολλά hack) 

Είμαι και απαιτητός όχι σαν κάποια παιδιά από το σχολείο που το έχουν (s4) μόνο για μηνύματα, κλήσεις και για φωτογραφίες και για ώρες ατελείωτες στο youjizz.

Φίλε σε ευχαριστώ για την πρόταση (LG Optimus G) είναι καλό και φθηνό ,αλλά ξέχασα να ξεκαθαρίσω ότι θα το αγοράσω μεταχειρισμένο από το ebay (s4 σε λευκό 16gb)
άσε ρε φιλαράκι που όλο το σχολείο έχει γεμίσει από s4 και iphne 5, αλλά αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν τα αξιοποιούν σωστά (έτσι είναι τα γαμημένα τα λεφτά πάνε σε αυτούς που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν).

Και εγώ ρε φίλε για αυτό λέω το s4 έχει πολύ ελευθερία ,όπου το iphone όσο πάει και στενεύουν όλα πιο πολλή για free firmware.

Και εσύ φιλαράκι s4 προτείνεις και καλά κάνεις
αν είναι ένας φανατικός iphonistas ας μου πει για iphone.

Φίλε δεν ξέρω για το συγκεκριμένο z1, αλλά  τα προηγούμενα xperia αυτά τα mini και  και ένα j και το play που είχαν φίλοι μου, είχαν όλα προβλήματα με το λειτουργικό ώσπου έκανα update ενός φίλου μου και ακλούθησαν πολλά και μου ζήτησαν να τους τα κάνω.
οπότε ακούω Sony και γυρνώ από την άλλη

Φιλε μου σε παρακαλω πολυ προσεξε πολυ για την αγορα απο Ebay,εχω ακουσει αρκετες περιπτωσει εξαπατησης αρα ψαξτο παρα πολυ καλα αν ειναι να παραγγειλεις απο εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα δυο κινητα ειναι top στην κατηγορια τους,και βεβαια τα specs που εχουν ειναι αναλογα με το τι λειτουργικο εχουν. Τα Iphone και τα Windows Phones λογω λειτουργικου δεν χρειαζονται προς το παρον πανω απο 2 πυρηνες σε αντιθεση με το android. Αρα δεν υπαρχει η εννοια πιο απο τα δυο ειναι καλυτερο,αλλα τι λειτουργικο/εμφανιση κινητου που να σου αρεσει ,και το Galaxy s4 εχει και το καλο σε σχεση με το iphone οτι ειναι πιο φτηνο.

Φιλε μου σε παρακαλω πολυ προσεξε πολυ για την αγορα απο Ebay,εχω ακουσει αρκετες περιπτωσει εξαπατησης αρα ψαξτο παρα πολυ καλα αν ειναι να παραγγειλεις απο εκει.

Διαφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! το έχουμε παραχέσει το θέμα με την Java... είπαμε! είναι πιο αργή αλλά όχι και έτσι.

Αν μια εφαρμογή απαιτεί 4 πυρήνες σε Android, 4 θα απαιτήσει και σε iOS/WP.

Το θέμα είναι αν υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές??? γιατί η χρησιμότητα των πολών πυρήνων στα Σμαρτ-φονε αυτην την στιγμή είναι το Multitasking.

Να μπορείς δηλαδή να τρέχεις πολλά προγράμματα παράλληλα χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...