ntasis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να πάρω ή το iphone 5 ή το Samsung s4 και θέλω την γνώμη σας.Έχω ακούσει ότι το iphone 5 δεν συμβατή με τα windows (τα 8 έχω), και ότι χρειάζεται να αγοράζω την κάθε εφαρμογή (εκτός από της free), ενώ εγώ ως χρήστης android έχω επιχειρήσει άπειρες φορές να κατεβάσω εφαρμογές που είναι επί πληρωμή από το pc με στόχο να της περνώ στο smart phone και μετά να της εγκαθιστώ, αυτό στο iphone θα μπορώ να το κάνω ; και γενικά πιστεύω πως είναι σαν το Android Market και έχει και αυτό και τα free παιχνίδια αλλά και της εφαρμογές ,και ότι έχει το Android Market το έχει εξίσου και το app store ; Δεν είχα ποτέ iphone και δεν γνωρίζω τι παίζει με αυτά,τόσα ακούω τόσα λέω.εκ των προτέρων ευχαριστίες!!!
Wrech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 απο μενα S4.Εχει πολυ καλο software απο πλευρας samsung,καθως και ειναι στα μισα λευτα περιπου. ενώ εγώ ως χρήστης android έχω επιχειρήσει άπειρες φορές να κατεβάσω εφαρμογές που είναι επί πληρωμή από το pc με στόχο να της περνώ στο smart phone και μετά να της εγκαθιστώ, αυτό στο iphone θα μπορώ να το κάνω οχι. 1
Hawk7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Να σε ρωτησω κατι;εισαι αναμεσα στα 2,με κριτηριο αυτο που ρωτας; Δηλαδη απο αποψη συσκευης κλπ,εχεις καταληξει;Αν και μπερδευτηκα οπως και με τον τροπο που τα εγραψες ολα μαζι. 1
ntasis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Να σε ρωτησω κατι;εισαι αναμεσα στα 2,με κριτηριο αυτο που ρωτας; Δηλαδη απο αποψη συσκευης κλπ,εχεις καταληξει;Αν και μπερδευτηκα οπως και με τον τροπο που τα εγραψες ολα μαζι. Ναι ένα από τα δυο θέλω να πάρω και δεν ξέρω πιο
Hawk7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην υπαρξει καποια παρεξηγηση,ξαναγραφεις με λιγο πιο κατανοητο τροπο,τι σε προβληματιζει; Δηλαδη,με λιγα λογια,τι θελεις να κανεις,με την εγκατασταση των apps,σε σχεση με τα markets.Εφοσον οπως λες,ειναι το μοναδικο κριτηριο,για να αποφασισεις. 1
ntasis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Με καληψε ο Wrech ενώ εγώ ως χρήστης android έχω επιχειρήσει άπειρες φορές να κατεβάσω εφαρμογές που είναι επί πληρωμή από το pc με στόχο να της περνώ στο smart phone και μετά να της εγκαθιστώ, αυτό στο iphone θα μπορώ να το κάνω οχι.και για συμβατοτητα με win 8 με iphone ? Για να μην υπαρξει καποια παρεξηγηση,ξαναγραφεις με λιγο πιο κατανοητο τροπο,τι σε προβληματιζει; Δηλαδη,με λιγα λογια,τι θελεις να κανεις,με την εγκατασταση των apps,σε σχεση με τα markets.Εφοσον οπως λες,ειναι το μοναδικο κριτηριο,για να αποφασισεις. Αααααααα και σε χαρακτηριστικά πιο είναι πιο καλύτερο (επεξεργαστή ,κάμερα ,μπαταρία ,οθόνη) κ.ά.
Wrech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 παρε το s4.ουτε θεματα συμβατοτητας θα εχεις και ειναι και καλυτερο απο αποψη χαρακτηριστικων . 2
Hawk7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Noμιζω οτι για τα apps,καθε φορα χρειαζεσαι το itunes.Αν καταλαβα καλα.Οποτε,σε αυτο που ρωτας,ισχυει η απαντηση του φιλου πιο πανω. Οσο για τα υπολοιπα,οι 2 συσκευες,τρεχουν το καθενα ενα εντελως διαφορετικο λειτουργικο.Καθως,και απο αποψη χρησης τους,εχει το καθενα μια εντελως διαφορετικη φιλοσοφια.To iphone κατα την αποψη μου,χωρις να ειναι jailbreak,εναντι ενος μη rooted android,ειναι πιο "σφιχτο" λειτουργικο.Προσωπικα,δεν μου κανει,για αυτα που εγω θελω.Αν ομως εισαι ενα χρηστης,που παιρνεις τηλεφωνα,γραφεις μηνυματα,και βγαζεις και μερικες φωτος,αντε και κανα σερφαρισμα,μαλλον θα σε βολεψει το iphone καλυτερα. Και οι 2(συγκεκριμενες συσκευες),με αυτα που εχουν,τρεχουν απροβληματιστα. Και τα 2,εχουν πολυ καλες καμερες,με το iphone να εχει 8MP,ενω το s4 13MP.Αν κρινω μαλιστα απο το s3 που εχω,θεωρω και υποθετω οτι θα ειναι λιγο καλυτερη απο το 5.Δεν το λεω απο αποψη,αριθμου megapixels,αλλα εκανα μια προσωπικη συγκριση. Μπαταρια,νομιζω οτι το s4 εχει καλυτερη. Οθονη μεγαλυτερη το s4,ποιοτικη χωρις να δημιουργει οπτικο και λειτουργικο προβλημα,αλλα τουλαχιστον για την ποιοτητα μιας retina του Iphone,δεν εχω να πω αρνητικα σχολια.Εχει εντονοτερα χρωματα,και πιο ζωηρα. Παντως,αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις ενα ποσον σε αυτα τα χρηματα,υπαρχουν και αλλες επιλογες. Προσωπικα σημερα,και με το βλεμα στο αμεσο μελλον,θα περιμενα ακομη λιγο,για κατι εναλλακτικο. 1
ntasis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ Hawk7 τελικά πιο προτείνεις για εμένα? ,αν και εσύ σαν χρήστης θα έπαιρνες το s4 από ότι κατάλαβα Noμιζω οτι για τα apps,καθε φορα χρειαζεσαι το itunes.Αν καταλαβα καλα.Οποτε,σε αυτο που ρωτας,ισχυει η απαντηση του φιλου πιο πανω. Οσο για τα υπολοιπα,οι 2 συσκευες,τρεχουν το καθενα ενα εντελως διαφορετικο λειτουργικο.Καθως,και απο αποψη χρησης τους,εχει το καθενα μια εντελως διαφορετικη φιλοσοφια.To iphone κατα την αποψη μου,χωρις να ειναι jailbreak,εναντι ενος μη rooted android,ειναι πιο "σφιχτο" λειτουργικο.Προσωπικα,δεν μου κανει,για αυτα που εγω θελω.Αν ομως εισαι ενα χρηστης,που παιρνεις τηλεφωνα,γραφεις μηνυματα,και βγαζεις και μερικες φωτος,αντε και κανα σερφαρισμα,μαλλον θα σε βολεψει το iphone καλυτερα. Και οι 2(συγκεκριμενες συσκευες),με αυτα που εχουν,τρεχουν απροβληματιστα. Και τα 2,εχουν πολυ καλες καμερες,με το iphone να εχει 8MP,ενω το s4 13MP.Αν κρινω μαλιστα απο το s3 που εχω,θεωρω και υποθετω οτι θα ειναι λιγο καλυτερη απο το 5.Δεν το λεω απο αποψη,αριθμου megapixels,αλλα εκανα μια προσωπικη συγκριση. Μπαταρια,νομιζω οτι το s4 εχει καλυτερη. Οθονη μεγαλυτερη το s4,ποιοτικη χωρις να δημιουργει οπτικο και λειτουργικο προβλημα,αλλα τουλαχιστον για την ποιοτητα μιας retina του Iphone,δεν εχω να πω αρνητικα σχολια.Εχει εντονοτερα χρωματα,και πιο ζωηρα. Παντως,αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις ενα ποσον σε αυτα τα χρηματα,υπαρχουν και αλλες επιλογες. Προσωπικα σημερα,και με το βλεμα στο αμεσο μελλον,θα περιμενα ακομη λιγο,για κατι εναλλακτικο.
Hawk7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ Hawk7 τελικά πιο προτείνεις για εμένα? ,αν και εσύ σαν χρήστης θα έπαιρνες το s4 από ότι κατάλαβα Τωρα;κανενα απο τα 2.Στο S4,μου την βιδωσε,που βγαλανε το ραδιοφωνο! Xωρις το ραδιοφωνο,που παει βαδιζει ο κοσμος,δεν μπορω να καταλαβω... Φυσικα,ουτε το Iphone 5 εχει,ΑΝ δεν κανω λαθος. 1
Hyphen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να πάρω ή το iphone 5 ή το Samsung s4 και θέλω την γνώμη σας. Έχω ακούσει ότι το iphone 5 δεν συμβατή με τα windows (τα 8 έχω), και ότι χρειάζεται να αγοράζω την κάθε εφαρμογή (εκτός από της free), ενώ εγώ ως χρήστης android έχω επιχειρήσει άπειρες φορές να κατεβάσω εφαρμογές που είναι επί πληρωμή από το pc με στόχο να της περνώ στο smart phone και μετά να της εγκαθιστώ, αυτό στο iphone θα μπορώ να το κάνω ; και γενικά πιστεύω πως είναι σαν το Android Market και έχει και αυτό και τα free παιχνίδια αλλά και της εφαρμογές ,και ότι έχει το Android Market το έχει εξίσου και το app store ; Δεν είχα ποτέ iphone και δεν γνωρίζω τι παίζει με αυτά,τόσα ακούω τόσα λέω. εκ των προτέρων ευχαριστίες!!! Nομιζω οτι τα εχεις μπλεξει λιγο στο μυαλο σου... Μπορεις να πεις τι ακριβως το χρειαζεσαι? Αν το μονο που το θες ειναι να κανεις κλησεις παρε οποιο θες... Γενικα τις ξεζουμιζεις τις συσκευες σου ή ουτε κρυο ουτε ζεστη. Δεν σημαινει πως το καλυτερο απο τα 2 ειναι και το καλυτερο για σενα μην μπερδευεσαι... Πες μου τι θες να κανεις τα ειχα και τα δυο και μπορω να σε βοηθησω. 1
Fulgore1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να πάρω ή το iphone 5 ή το Samsung s4 και θέλω την γνώμη σας. Έχω ακούσει ότι το iphone 5 δεν συμβατή με τα windows (τα 8 έχω), και ότι χρειάζεται να αγοράζω την κάθε εφαρμογή (εκτός από της free), ενώ εγώ ως χρήστης android έχω επιχειρήσει άπειρες φορές να κατεβάσω εφαρμογές που είναι επί πληρωμή από το pc με στόχο να της περνώ στο smart phone και μετά να της εγκαθιστώ, αυτό στο iphone θα μπορώ να το κάνω ; και γενικά πιστεύω πως είναι σαν το Android Market και έχει και αυτό και τα free παιχνίδια αλλά και της εφαρμογές ,και ότι έχει το Android Market το έχει εξίσου και το app store ; Δεν είχα ποτέ iphone και δεν γνωρίζω τι παίζει με αυτά,τόσα ακούω τόσα λέω. εκ των προτέρων ευχαριστίες!!! Με βαση αυτα που λες και της χρησης που μαλλον θα κανεις στο κινητο εγω θα ελεγα να κοιταξεις και σε φτηνοτερα κινητα πχ http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html. Στα περι Galaxy S4 και Iphone 5 υπαρχει πλεον και σημαντικη διαφορα στην τιμη μεταξυ τους,και ειναι και τα 2 αρκετα ακριβα κινητα και δεν λες ξεκαθαρα γιατι κοιταζεις σε τοσο ακριβα κινητα. 1
Socratis_g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ είχα ipod touch, iphone 3gs, iphone 4, 4s, και πρόσφατα είχα και το 5. τα έχω πουλήσει όλα. to 5 μπορεί και να το κράταγα, αλλά πολύ μίζερο οθονάκι. galaxy s4 απο μένα! η απόλητη ελευθερία. 1
gasantony Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Να πώ κι εγώ που τα έχω ταυτόχρωνα , και τα ζώ μαζί .... απόλυτος νικητής το S4 .. Δυνατότητες , οθόνη , κάμερα , καρτα μνήμης , ελευθερία λειτουργικού..απλά στο android υπάρχει ...μιά δυάλυση γύρω από τις εφαρμογές.... Το iphone πάλι , είναι πιό σβέλτο , πιό ποιοτικό σε υλικά και αν κάνει λιγότερα , είναι πιό απλό και λειτουργικό ... Αν έπρεπε να έχω ένα θα ήταν το s4... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα