jessian Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 όταν ανοίγω το pc ( είναι καινούργιος περίπου 5 μήνες το χω )το ανεμνηστιράκι νωμίζω κάνει ένα τρελό θόρυβο είναι σαν να αρχίζει με πολύ φόρα και μετά συνεχίζει κανονικά αυτό το θόρυβο δλδ το κάνει μόνο για 1 η 2 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά επίσης κάτι άλλο κάνει θόρυβο στο pc ( όχι όταν ανίγει ) αλλά κατά την διάρκεια που το χω ανιχτό ακούγετε σε φάση γκρ γκρ είναι όμως πολύ πιο ήσυχο από το θόρυβο που κάνει στην αρχή επίσης παιδιά έξω εργοστασιακή εγγύηση για ένα χρόνο αν το πάω στο μαγαζί που το πήρα θα μου το φτιάξουν ?
SPANK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το εχω ακούσει και σε αλλο υπολογιστή αυτο στην αρχή για 1 2 δευτερόλεπτα οταν ανάβει να δίνει το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και μετα ειναι κομπλέ , δεν νομιζω οτι ειναι κατι λαθος ισως ετσι να δουλεύει η εργοστασιακή ψύκτρα , τωρα οσο αφορά το γκρ γκρ ειναι μαλλον απο τον σκληρό δίσκο , αν τον εχεις πολύ φωρτομένο / γεμάτο λογικό ειναι να το κάνει
jessian Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 σχετικά σε μνήνη το σκληρό δεν το χω φορτομένο είναι 400κατι giga και έχω γεμίσει μόνο 50 giga αλλλα εχω πολλά προγράματα ενα παιδί μου είπε ότι ίσως φτέει το τροφοδοτικό που κάνει το θόρυβο στην αρχή δλδ στέλνει παραπάνω ρεύμα από τη χρειάζετε επίσης αν το πάω στο μαγαζί το καλύπτει η εργοστασιακή εγγύηση ?
SPANK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα αφου σε τελική ανάλυση εχεις εγγύηση πήγαινε το εκει καλύτερα να στο κοιτάξουν
skfn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Σε κάποιες μητρικές μπορείς από το bios, κάπου στο hardware monitoring (στη δικιά μου που είναι Asus), να ρυθμίσεις τις στροφές στο πιο ήσυχο. Τώρα για το "γκρ- γκρ" που κάνει μετά, προσπάθησε να βρεις από που έρχεται, μήπως ακουμπάει τίποτα σε λάθος σημείο ή θελει σφίξιμο κάνα ανεμιστηρακι. Διαφορετικά ...στον κατασκευαστή, αφού τρεχει εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα