dimitrisOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα όπως έχω ξανά αναφέρει έχω βάλει ubuntu στον desktop μου πλέον και όχι μόνο εκεί Επειδή θέλω να παίζω καμιά φορά όχι συνέχεια κανένα νέο παιχνίδι και επειδή δεν θέλω σε dual boot για να μην χρειάζεται να κλείνω τα ubuntu θέλω να βάλω windows 7 ή 8 σε εικονική μηχανή. Λίγο που έψαξα βρήκα όλοι να λένε για το πρόγραμμα virualbox και το δοκίμασα είναι εύκολο πρόγραμμά και πολύ ελαφρύ αλλά το πρόβλημα είναι ή δεν έχει την δυνατότητα να παίρνει όλοι την επίδοση από την κάρτα γραφικών ή εγώ δεν το έχω βρει γιατί δοκίμασα το counter strike μια στα γρήγορα που το είχα πρόχειρο και απογοητεύτηκα από τα γραφικά! Η κάρτα μου είναι Sapphire HD 6850. 1) Τα παιχνίδια θα ήθελα να τα βάλω μόνο στα windows και όχι μέσω Wine :/ 2) Θα ήθελα μόνο σε virtual machine και όχι σε dual boot Ευχαριστώ .
Sordnaxela Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κανενα virtual machine δεν κανει για αυτο που το θες. Αφου θες παιχνιδια, μονο με dual boot. 2
bilakos10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τα VMs δεν είναι για παιχνίδια. Μόνο light πράγματα μπορείς να κάνεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τα VMs δεν είναι για παιχνίδια. Μόνο light πράγματα μπορείς να κάνεις. Mountain Lion + VMWare Fusion (Windows XP SP3) + Diablo II με patch για μεγαλυτερη αναλυση οθονης + δικτυο με Windows 7 laptop = Κανενα απολυτως προβλημα. Μπορεις να τις χρησιμοποιησεις για παιχνιδια, αρκει να εχεις φυσιολογικες απαιτησεις. @dimitrisOS Μ αλλα λογια, οποιοδηποτε παιχνιδι ειναι απαιτητικο απο αποψη 3D γραφικων, θα σε απογοητευσει. 1
bilakos10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Mountain Lion + VMWare Fusion (Windows XP SP3) + Diablo II με patch για μεγαλυτερη αναλυση οθονης + δικτυο με Windows 7 laptop = Κανενα απολυτως προβλημα. Μπορεις να τις χρησιμοποιησεις για παιχνιδια, αρκει να εχεις φυσιολογικες απαιτησεις. @dimitrisOS Μ αλλα λογια, οποιοδηποτε παιχνιδι ειναι απαιτητικο απο αποψη 3D γραφικων, θα σε απογοητευσει. Sorry κι όλας αλλά το youtube μεγαλύτερες απαιτήσεις έχει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Sorry κι όλας αλλά το youtube μεγαλύτερες απαιτήσεις έχει...Δεν ειπα το αντιθετο. Στην τοποθετηση σου πως δεν ειναι για παιχνιδια απαντησα Και γι αυτο αλλωστε τελειωνω το post με το παρακατω. Μπορεις να τις χρησιμοποιησεις για παιχνιδια, αρκει να εχεις φυσιολογικες απαιτησεις. @dimitrisOS Μ αλλα λογια, οποιοδηποτε παιχνιδι ειναι απαιτητικο απο αποψη 3D γραφικων, θα σε απογοητευσει. όποτε dual boot μόνο ;Για counterstrike και αντιστοιχα παινχιδια, ναι.
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Dual boot ή το wine που είπες και ο ίδιος για όσα παιχνίδια υποστηρίζει τουλάχιστον.
dimitrisOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 οπότε μάλλον θα πάω υποχρεωτικά σε dual γιατί θέλω για αρχή το pro 2014 και αργότερα οπωσδήποτε το GTA V
warlock9_0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 καπου ειχε βαλει ο tritonas ενα αρθρο απο phoronix που ελεγε οτι το παλευουνε να βλεπει το vm hardware αντε να δουμε
Destro.Malhunt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Mountain Lion + VMWare Fusion (Windows XP SP3) + Diablo II με patch για μεγαλυτερη αναλυση οθονης + δικτυο με Windows 7 laptop = Κανενα απολυτως προβλημα. Μπορεις να τις χρησιμοποιησεις για παιχνιδια, αρκει να εχεις φυσιολογικες απαιτησεις. @dimitrisOS Μ αλλα λογια, οποιοδηποτε παιχνιδι ειναι απαιτητικο απο αποψη 3D γραφικων, θα σε απογοητευσει. Μην ξεχνάς όμως το παρακάτω για το Fusion: Can I play 3D games in a virtual machine? Yes, VMware Fusion 6 has 3D accelerated graphics support allowing you to play most games that require DirectX 9.0c with Shader Model 3 or OpenGL 2.1 in Windows XP Service Pack 3, Windows Vista, Windows 7 and Windows 8 virtual machines. - See more at: http://www.vmware.com/support/fusion/faq/prod_info#sthash.sqEn2mYb.dpuf Από εδώ. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν ισχύει το ίδιο για το V-Box. Για όλα τα άλλα +1
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν ισχύει το ίδιο για το V-Box. Agreed. Απλα απ οσο καταλαβαινω απο τα λεγομενα του, ο dimitrisOS δεν περιορισε την ερωτηση του γυρω ενα VM software, απλα ανεφερε πως διαβασε περι Virtual Box. Μ αλλα λογια δεν απερριψε αλλες, πιθανες (και δυστυχως επι πληρωμη) λυσεις. Cheers
Destro.Malhunt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Agreed. Απλα απ οσο καταλαβαινω απο τα λεγομενα του, ο dimitrisOS δεν περιορισε την ερωτηση του γυρω ενα VM software, απλα ανεφερε πως διαβασε περι Virtual Box. Μ αλλα λογια δεν απερριψε αλλες, πιθανες (και δυστυχως επι πληρωμη) λυσεις. Cheers True, και τονίζω το «δυστυχώς». Αλήθεια πόσο κοστίζει το fusion στις μέρες μας;
bilakos10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 True, και τονίζω το «δυστυχώς». Αλήθεια πόσο κοστίζει το fusion στις μέρες μας; 120 γιούρια το fusion 6. Βέβαια σε διάφορα sites μπορείς να το βρεις και με έκπτωση 100% 2
dimitrisOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά ευχαριστώ πολύ θα ψάξω το fusion εγώ ανέφερε το Vbox επειδή με μια αναζήτηση όλοι αυτό έλεγαν πως είναι το καλύτερο :/αυτό που βρίσκω είναι το VMware Workstation v8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα