Mikeasdf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Σε μερικά sites καθώς rollarw προς τα κάτω ή πάνω τα γράμματα γίνονται έτσι Ενώ κανονικά είναι έτσι Φταίει η κάρτα/οθόνη ή μπορεί να είναι απο τον adaptora που έχω? (DVI to VGA) Οθόνη: Samsung SyncMaster 932mw
MaxPayne Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ετσι ειναι γενικα ή μετα απο επανεκκινηση π.χ φτιαχνει? κοιτα και την αναλυση μηπως εχεις πειραξει κατι απο κει
Mikeasdf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ετσι ειναι γενικα ή μετα απο επανεκκινηση π.χ φτιαχνει? κοιτα και την αναλυση μηπως εχεις πειραξει κατι απο κει Φτιάχνει μόλις κάνω κιάλλο scroll ή αν επιλέξω το κείμενο. (π.χ control+A) Η ανάλυση ήταν πάντα έτσι, δεν έχω αλλάξει κάτι.
Mikeasdf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Με ποιο browser είσαι; Firefox.Τώρα το κάνει και στις συντομεύσεις των σελίδων.
MauMaus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Φτιάχνει μόλις κάνω κιάλλο scroll ή αν επιλέξω το κείμενο. (π.χ control+A) Η ανάλυση ήταν πάντα έτσι, δεν έχω αλλάξει κάτι. αφου φτιαχνει δεν ειναι η οθονη το προβλημα ! εχεις μια οθονη στην καρτα η δυο ?
MaxPayne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 κοιτα με gputemp θερμοκρασιες της καρτας
aetos1988 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Στο Word π.χ. το κάνει ή μόνο στο internet ; Με chrome δοκίμασες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα