mask2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ext4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 To vbox γιατί το δεν βάζετε στον ssd? Είχα διαβάσει ότι δεν έχει θέμα με απόδοση όπως γίνεται στους κλασσικούς σκληρούς δίσκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 To vbox γιατί το δεν βάζετε στον ssd? Είχα διαβάσει ότι δεν έχει θέμα με απόδοση όπως γίνεται στους κλασσικούς σκληρούς δίσκουςIO write βασικά τα δικά μου είναι στο σερβερ και έχω πρόσβαση από linux/windows Τι filesystem χρησιμοποιείται στον ssd; Όντως έχει διαφορά στην ταχύτητα όταν υπάρχουν και τα κρυφά του home αλλά δεν είναι από τις καθαρότερες λύσεις. Φοβάμαι σε καμιά στραβή θα φύγουν όλα τα αρχεία του home. btrfs compress=lzo,subvol=var,usr,usr/local,etc,www Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ ext4 του έχω βάλει μια χαρά πάει και ανοίγουν τα πάντα άμεσα. Το boinc έχω πάνω στον ssd αλλά δεν μπορούσα να βρω να του βάλω τον φάκελο του σε άλλο δίσκο. Ετσι και αλλιώς του έχω δώσει μικρό χώρο για εγγραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα