xSlender Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας , θέλω να sleeve τα καλώδια μου αλλά όχι από την αρχή θέλω τα έτοιμα που έχει το e-world απλά δεν ξέρω καθόλου τι να πάρω....!!!Λίγο βοήθεια! PC: Motherboard: maximus vi hero asus PSU: TX 750 Corsair GPU: Asus nvidia gtx 780 SSD: samsung 840 series 250 gb Εαν χρειαστεί κάτι άλλο πείτε μου. Σε χρώμα η red-black η blue-white Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Απο οτι ξερω το τροφοδοτικο σου δεν ειναι fully modular πραγμα που σημαίνει οτι θα χρειαστεις να sleevareis μονος σου η να πας σε sleeved extensions αλλα δεν θα φαίνεται τοσο ωραιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Απο οτι ξερω το τροφοδοτικο σου δεν ειναι fully modular πραγμα που σημαίνει οτι θα χρειαστεις να sleevareis μονος σου η να πας σε sleeved extensions αλλα δεν θα φαίνεται τοσο ωραιο Τα extensions λέω , δεν είναι ωραία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θεμα αισθητικης ειναι . Aναλογα τι θελεις εσυ. Απλα υπηρχε περίπτωση να εχεις τροφοδικο με αποσπωμενα καλωδια και να έπαιρνες sleeved ετοιμα καλώδια και να τα κουμπονες απευθείας πανω ωστε να ειναι ομιόμορφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θα φάμε παλούκι τελικά..... γιατί από ότι έχω δει σε videos είναι αρκετά χρονοβόρο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 H πρωτη φορα ειναι παντα δυσκολη Οταν με το καλο αποφασίσεις να το sleevareis δες λιγο τι ειδους ποιοτητα sleeve θα παρεις. Ειναι πολυ σημαντικο για το τελικο αποτελεσμα μιας και θελεις να εχει πυκνη πλεξη αλλιως δεν θα φαινεται ωραιο. Θα σου ελεγα να παραγγειλεις καλυτερα απο sleeve-modding i mdpc x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το προσπαθήσω .. ευχαριστώ φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτησω πανω σε αυτο? Υπαρχουν sleeved καλωδια το οποια να μπαινουν κατευθειαν σε modular τροφοδοτικο? Να μην ειναι δλδ extension αλλα να μπαινει κατευθειαν στο τροφοδοτικο. (σε ασπρο χρωμα κατα προτιμηση ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κανα λινκ παιζει με τετοια καλωδια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι τέτοιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Nαι νομιζω αυτα πρεπει να ειναι αλλα τα θελω για ocz τροφοδοτικο. Το ψαχνω και εγω οσο μπορω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αποφάσισα θα το δοκιμάσω sleeved , αν δεν βγει θα πάρω new τροφοδοτικό το οποίο θα είναι full modular... good luck to me 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εχω και εγω μια ερωτηση. Αμα παρω ετοιμα sleeved μπορουν να κουμπωσουν πανω στο τροφοτικο της υπογραφης μου ή θα κανουν μονο για extensions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τα περισσοτερα ειναι extensions.. Η Corsair βγαζει και ετοιμα που μπαινουν πανω στο psu αλλα ειναι λιγο αλμυρες τιμες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα