Προς το περιεχόμενο

Sleeved Καλώδια!!!!!

xSlender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας , θέλω να sleeve τα καλώδια μου αλλά όχι από την αρχή θέλω τα έτοιμα που έχει το e-world απλά δεν ξέρω καθόλου τι να πάρω....!!!Λίγο βοήθεια!

PC:

Motherboard: maximus vi hero asus

PSU: TX 750 Corsair

GPU: Asus nvidia gtx 780

SSD: samsung 840 series 250 gb

Εαν χρειαστεί κάτι άλλο πείτε μου.

Σε χρώμα η red-black η blue-white

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι ξερω το τροφοδοτικο σου δεν ειναι fully modular πραγμα που σημαίνει οτι θα χρειαστεις να sleevareis μονος σου η να πας σε sleeved extensions αλλα δεν θα φαίνεται τοσο ωραιο

Απο οτι ξερω το τροφοδοτικο σου δεν ειναι fully modular πραγμα που σημαίνει οτι θα χρειαστεις να sleevareis μονος σου η να πας σε sleeved extensions αλλα δεν θα φαίνεται τοσο ωραιο

Τα extensions λέω , δεν είναι ωραία?

Θεμα αισθητικης ειναι :P. Aναλογα τι θελεις εσυ. Απλα υπηρχε περίπτωση να εχεις τροφοδικο με αποσπωμενα καλωδια και να έπαιρνες sleeved ετοιμα καλώδια και να τα κουμπονες απευθείας πανω ωστε να ειναι ομιόμορφο

H πρωτη φορα ειναι παντα δυσκολη

Οταν με το καλο αποφασίσεις να το sleevareis δες λιγο τι ειδους ποιοτητα sleeve θα παρεις. Ειναι πολυ σημαντικο για το τελικο αποτελεσμα μιας και θελεις να εχει πυκνη πλεξη αλλιως δεν θα φαινεται ωραιο. Θα σου ελεγα να παραγγειλεις καλυτερα απο sleeve-modding i mdpc x 

Να ρωτησω πανω σε αυτο? Υπαρχουν sleeved καλωδια το οποια να μπαινουν κατευθειαν σε modular τροφοδοτικο? Να μην ειναι δλδ extension αλλα να μπαινει κατευθειαν στο τροφοδοτικο. (σε ασπρο χρωμα κατα προτιμηση :P)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εχω και εγω μια ερωτηση. Αμα παρω ετοιμα sleeved μπορουν να κουμπωσουν πανω στο τροφοτικο της υπογραφης μου ή θα κανουν μονο για extensions?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...