Προς το περιεχόμενο

[modem Router + usb wireless adaptor] 16,23€ @ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή είναι τελική με τα μεταφορικά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004QM8JJW/ref=nosim

Για όσους δε προλάβατε την προσφορά των Public. 4πορτος router και wifi usb στικάκι. Ο router υπόψιν δεν είναι ότι πιο καινούργιο, υποστηρίζει μόνο 802.11 b και g. 

Μόνο το router στο skroutz πωλείται 31€ + μεταφορικά.

• Wireless ADSL2+ Modem Router and USB Adapter in one package providing a one-stop Internet connected networking solution
  • Easy Setup Assistant with multi-language support provides quick & hassle free installation
  • WPA-PSK/WPA2-PSK encryptions provide your network with active defense against security threats
  • Auto-reconnect keeps you online indefinitely.

• Like 2
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε σχέση με τo ZTE ZXV10 H108L ADSL2+ (που δίνει η Wind) είναι αρκετά καλύτερο? 

σχεδόν οποιοδ΄ηποτε άλλο είναι καλύτερο απο το ζτε. 3 εχω και σε κανένα δεν λειτουργεί το ασύρματο. αν δεν χρησιμοποιείς ασύρματο τότε το ζτε είναι απλά καλό.

Δημοσ.

ειμαι αθηνα

επειδη λεω να παραγγειλω ενα για μενα

οποιος θελει ας μου στειλει πμ

ωστοσο η συναντηση θα γινει μετρο αμπελοκηπων ειτε δικαστηρια ευελπιδων

Δημοσ.

σχεδόν οποιοδ΄ηποτε άλλο είναι καλύτερο απο το ζτε. 3 εχω και σε κανένα δεν λειτουργεί το ασύρματο. αν δεν χρησιμοποιείς ασύρματο τότε το ζτε είναι απλά καλό.

μόλις παρατήρησα ότι το zte είναι adsl2+ ενώ το TP link είναι adsl. Tι διαφορά έχουν? (Είμαι άσχετος από τα δικτυακά!) 

Δημοσ.

Που το παρατήρησες αυτό; Αφού ακόμα και στο κομμάτι της περιγραφής που αντέγραψα εδώ λέει ξεκάθαρα ότι είναι ADSL 2+.

Αν δεν ήταν, θα ήταν πολύ μεγάλο μειονέκτημα γιατί θα μπορούσε να συγχρονίζει σε χαμηλότερες ταχύτητες μόνο. Νομίζω μέχρι 12Mb/s.

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ έχω το zte της wind , θα χρειαστεί να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να συνδεθεί στο δίκτυο της , σωστά ;;

Είναι καλύτερο απ ΄αυτό της wind ? Θα δίνει καλύτερες ταχύτητες ; 

Δημοσ.

εριξα παραγγελια για 5 ρουτερ

οποιος θελει ας γραψει το ονομα του στην λιστα απλως να μενει αθηνα για συναντηση στο κεντρο

1)

2)

3)

4)

• Like 1
Δημοσ.

Που φαινεται η τιμη skroutz γιατι δεν το βρισκω....Και εγω με της Wind ειμαι και λεω να το αλλαξω...Δεν θα εχω θεμα ετσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...