Προς το περιεχόμενο

Αναζητήσεις παιχνιδιών [Name That PC Game]

DeViAnT_Puppet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτήσω και εγώ που ψάχνω ένα fighting arcade, τύπου street fighter. Φαντάζομαι θα παίζει σε ΜΑΜΕ τώρα.

Θυμάμαι έναν από τους χαρακτήρες που φορούσε στολή αστυνόμου και ήταν ανδροειδές ρομπότ με προεκτεινόμενα χέρια.

Ένας άλλος έμοιαζε με τον Μπρους Λη και αυτόν επιλέγαμε γιατί είχε πιό εύκολες κινήσεις. Νομίζω υπήρχε και ένας πολύ χοντρός με σφυρί ή ρόπαλο. Δεν θυμάμαι δυστυχώς περισσότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναγνώριση browser παιχνιδιού

Προσπαθώ εδώ και μέρες να θυμηθώ πώς λέγανε ένα παιχνίδι που έπαιζα πριν από σχεδόν 10 χρόνια.

Ελληνικό παιχνίδι, λογικά με ελληνικό τίτλο, χωρίς γραφικά ή κάτι φαντασμαγορικό, όλο μέσα σε ένα domain δικό του.

Σκοπός ήταν ξεκινώντας από την σελίδα 1, www.thisgame.gr/selida1.html να βρεις τα στοιχεία που θα σε οδηγούσαν στην επόμενη. Διαδραστική φύση και στα πιο δύσκολα επίπεδα έπρεπε να σκέφτεσαι έξω από το κουτί για να βρεις την απάντηση.

Αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν ότι κάποιες φορές δεν υπήρχε κάποιο κρυμμένο κουμπί που έπρεπε να πατήσεις για να προχωρήσεις, αλλά να βρεις έναν συνδυασμό χαρακτήρων που θα έβαζες στην μπάρα ως URL και μόνο έτσι θα έβρισκες την επόμενη σελίδα. Επίσης είχε αρκετά "επίπεδα" και οι διαχειριστές ακόμα δούλευαν σε νέες σελίδες, τότε.

Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να το βρω οπότε οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή. :-D

εγω αυτο έχω ήξερα, δεν ξέρω αν ειναι το ιδιο http://notpron.org/notpron/notpron.htm

Φίλε βοήθησες αρκετά στο να προσδιορίσω την φάση του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι πώς είχα βρει το notrpon ψάχνοντας για παρόμοια παιχνίδια.

Ουσιαστικά, ψάχνω το ελληνικό notpron.

Ευχαριστώ!

Αναγνώριση browser παιχνιδιού

Προσπαθώ εδώ και μέρες να θυμηθώ πώς λέγανε ένα παιχνίδι που έπαιζα πριν από σχεδόν 10 χρόνια.

Ελληνικό παιχνίδι, λογικά με ελληνικό τίτλο, χωρίς γραφικά ή κάτι φαντασμαγορικό, όλο μέσα σε ένα domain δικό του.

Σκοπός ήταν ξεκινώντας από την σελίδα 1, www.thisgame.gr/selida1.html να βρεις τα στοιχεία που θα σε οδηγούσαν στην επόμενη. Διαδραστική φύση και στα πιο δύσκολα επίπεδα έπρεπε να σκέφτεσαι έξω από το κουτί για να βρεις την απάντηση.

Αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν ότι κάποιες φορές δεν υπήρχε κάποιο κρυμμένο κουμπί που έπρεπε να πατήσεις για να προχωρήσεις, αλλά να βρεις έναν συνδυασμό χαρακτήρων που θα έβαζες στην μπάρα ως URL και μόνο έτσι θα έβρισκες την επόμενη σελίδα. Επίσης είχε αρκετά "επίπεδα" και οι διαχειριστές ακόμα δούλευαν σε νέες σελίδες, τότε.

Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να το βρω οπότε οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή. :-D

Μου θυμήζεις ενα που λεγοταν γριφος ή καπως ετσι αλλά δεν μπορώ να το βρω.

Παιδια, εχω μερικα απωθημενα απο μικρος και δεν βρισκω αυτα τα παιχνιδια!!!

1) Γυρω στη μεση της δεκαετιας του 80, ειχα παει σε αλλη πολη με τους γονεις μου και ειχα μπει σε ουφαδικο και ειδα ενα παιχνιδι που δεν το εχω ξαναβρει.

Μοιαζει πολυ με το elevator action, ειναι ενας ουρανοξυστης με ανανσερ, που ο ηρωας (μοιαζει πολυ με ενα κατασκοπο, ντυμενος στα μαυρα νομιζω, με καπελο αν θυμαμαι καλα) ανεβοκατεβαινει... μεχρι και πηδαει εξω απο τον ουρανοξυστη με ομπρελα.. Μπορει να κανω και λαθος.. Εχω ψαξει πολυ αλλα δεν το εχω βρει. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ELEVATOR ACTION!!!!

2) Δε θυμαμαι, μπορει να ηταν σε commodore 64, το επαιζα μικρος.. Ηταν ενα παιχνιδι οπου ηταν ενας μικροσκοπικος ανθρωπακος, σαν αστροναυτης νομιζω, και εμπαινε μεσα σε ενα ανθρωπινο σωμα.. πχ μια οθονη ειχε σαν πιστα το λαιμο του ανθρωπου.. Δεν εχω κανενα αλλο στοιχειο δυστυχως.

Υπαρχουν και αλλα παιχνιδια, αλλα ας βρεθουν πρωτα αυτα τα μεγαλυτερα απωθημενα :)

Παιδια, εχω μερικα απωθημενα απο μικρος και δεν βρισκω αυτα τα παιχνιδια!!!

1) Γυρω στη μεση της δεκαετιας του 80, ειχα παει σε αλλη πολη με τους γονεις μου και ειχα μπει σε ουφαδικο και ειδα ενα παιχνιδι που δεν το εχω ξαναβρει.

Μοιαζει πολυ με το elevator action, ειναι ενας ουρανοξυστης με ανανσερ, που ο ηρωας (μοιαζει πολυ με ενα κατασκοπο, ντυμενος στα μαυρα νομιζω, με καπελο αν θυμαμαι καλα) ανεβοκατεβαινει... μεχρι και πηδαει εξω απο τον ουρανοξυστη με ομπρελα.. Μπορει να κανω και λαθος.. Εχω ψαξει πολυ αλλα δεν το εχω βρει. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ELEVATOR ACTION!!!!

2) Δε θυμαμαι, μπορει να ηταν σε commodore 64, το επαιζα μικρος.. Ηταν ενα παιχνιδι οπου ηταν ενας μικροσκοπικος ανθρωπακος, σαν αστροναυτης νομιζω, και εμπαινε μεσα σε ενα ανθρωπινο σωμα.. πχ μια οθονη ειχε σαν πιστα το λαιμο του ανθρωπου.. Δεν εχω κανενα αλλο στοιχειο δυστυχως.

Υπαρχουν και αλλα παιχνιδια, αλλα ας βρεθουν πρωτα αυτα τα μεγαλυτερα απωθημενα :)

Για το 2ο μήπως εννοείς το Microcosm?

• Like 1

Το πρώτο τουλάχιστον μου θυμίζει πολύ το Mission Elevator, για το δεύτερο δεν μου λέει κάτι όμως...

Βασικα μοιαζει πολυ αλλα μαλλον δεν ειναι... 

Για το 2ο μήπως εννοείς το Microcosm?

Οχι :)

• Like 1

Εγω παιδια επαιζα ενα παιχνιδι σε windows 98 που αν θυμαμαι καλα λεγοταν search and destroy η καπως ετσι (το χω ψαξει λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη) που και καλα ειχες στα κουμπια 1-7 διαφορα διαστημικα οχηματα η infantries και αναλογα με τα εχθρικα τα εκανες spawn και ελεγχες ενα απο αυτα...τυπου tanks δηλαδη διαφοροι στρατιωτες και τετοια!ακομα και ιπταμενα απλα δεν τα ηλεγχες!

Η περιγραφή του δεύτερου μου θυμίζει αρκετά την ταινία Fantastic Voyage... :-)

Υπάρχει παιχνίδι με την ίδια ονομασία για Spectrum, λες;

Εβαλα στο youtube... Και ναι αυτο ειναι!!!!! ΠΩ.... απορω πως πορωμουν μικρος με αυτο.... 

Για το 1ο ξαναεψαξα αλλα δε βρηκα.. Σας ευχαριστω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...