Jastonas Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τώρα που μιλάμε για παλιά παιχνίδια... σας λέει κάτι ένα παιχνίδι afterwar; Ψάχνω στο google αλλά δεν έχει κάποιο τέτοιο τίτλο. Αμυδρά θυμάμαι πράγματα. Τύπου στραγτηγικής πρέπει να ήταν, με άσπρα/μαύρα (νομίζω) ως καλούς/κακούς. Μιλάμε για δεκαετία 80 ή 90, και το έπαιζα σε 286/386. Ίσως το afterwar να μην ήταν ο τίτλος του παιχνιδιού, αλλά το folder στο dos που έμπαινα για να παίξω. Ίσως να μην ήταν ΚΑΝ afterwar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τώρα που μιλάμε για παλιά παιχνίδια... σας λέει κάτι ένα παιχνίδι afterwar; Ψάχνω στο google αλλά δεν έχει κάποιο τέτοιο τίτλο. Αμυδρά θυμάμαι πράγματα. Τύπου στραγτηγικής πρέπει να ήταν, με άσπρα/μαύρα (νομίζω) ως καλούς/κακούς. Μιλάμε για δεκαετία 80 ή 90, και το έπαιζα σε 286/386. Ίσως το afterwar να μην ήταν ο τίτλος του παιχνιδιού, αλλά το folder στο dos που έμπαινα για να παίξω. Ίσως να μην ήταν ΚΑΝ afterwar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Αυτό είναι αν δεν κάνω λάθος. http://www.myabandonware.com/game/after-the-war-2hu Καλό κάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joeyyy Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ψάχνω αυτό το horror game Είναι ένα μάλλον πρόσφατο first person survival horror game, οπου είσαι σίγουρα γυναίκα, ίσως η κόρη και βρίσκεσαι σε ένα σπίτι νομίζω που σε κυνηγούν ο πατέρας και η μάνα. Στα αρχικά στάδια βρίσκεσαι στον πάνω όροφο που οι 2 γονείς σκοτώνουν τον έναν αδερφό, αν σε πίασουν δείχνει να σε σέρνουν.. Δεν εχει να κανει με zombie αλλα οι γονεις ειναι psycho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Λογικά δεν λες το resident evil 7 αλλά είπα να το σιγουρέψω. Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση. Παιχνίδι παλιό,το έπαιζα σε MAME32, με ένα ανθρωπάκι που έκοβε δρόμους μέσα απο χόρτα, και όπλα δεν είχες, αλλά μπορούσες να ρίξεις κάτι βράχους και βόμβες που ήταν διάσπαρτα στην πίστα. Οι πόρτες για το επόμενο level ήταν γκρί όταν ήταν απενεργοποιημένες και γαλάζιο με "αστεράκια" όταν μπορούσες να τις "περάσεις". Διδυάστατο, με πιξελιασμένα γραφικά αλλά έντονα χρώματα. Θυμάμαι η πρώτη πίστα άρχιζε σαν tutorial με δυο αντιπάλους μέσα σε ένα πέτρινο τετράγωνο να πάνε κάθετα πάνω κάτω, και εσύ να πρέπει να ρίξεις μια πέτρα στον 1ο και μια βόμβα στον δεύτερο. Άρχιζες πάνω αριστερά και τελείωνες κάτω δεξιά. Έχω να το παίξω πάνω απο 15 χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ψάχνω αυτό το horror game Είναι ένα μάλλον πρόσφατο first person survival horror game, οπου είσαι σίγουρα γυναίκα, ίσως η κόρη και βρίσκεσαι σε ένα σπίτι νομίζω που σε κυνηγούν ο πατέρας και η μάνα. Στα αρχικά στάδια βρίσκεσαι στον πάνω όροφο που οι 2 γονείς σκοτώνουν τον έναν αδερφό, αν σε πίασουν δείχνει να σε σέρνουν.. Δεν εχει να κανει με zombie αλλα οι γονεις ειναι psycho Όπως ανέφερε και ο Sheogorath αυτό μοιάζει πολύ με το DLC "Daughters" του Resident Evil 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joeyyy Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Είστε τέλειοι ευχαριστώ παίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 παιδια γνωριζετε ποιο nfs ειναι?https://www.youtube.com/watch?v=ztxeZIhWVtE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Το πιο πρόσφατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 εισαι σιγουρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 εισαι σιγουρος? Το λέει και στα σχόλα στο βίντεο που μας έβαλες. Διάβασε κάτω να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 μα το εψαξα και δεν εγραφε κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Το τελευταίο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 το rivals δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Όχι, άλλο είναι το rivals.Need for speed σκέτο λέγεται και αυτό. Θα το δεις και ως need for speed 2015. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα