Προς το περιεχόμενο

Αναζητήσεις παιχνιδιών [Name That PC Game]

DeViAnT_Puppet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα που μιλάμε για παλιά παιχνίδια... σας λέει κάτι ένα παιχνίδι afterwar; Ψάχνω στο google αλλά δεν έχει κάποιο τέτοιο τίτλο. 

Αμυδρά θυμάμαι πράγματα. Τύπου στραγτηγικής πρέπει να ήταν, με άσπρα/μαύρα (νομίζω) ως καλούς/κακούς.

Μιλάμε για δεκαετία 80 ή 90, και το έπαιζα σε 286/386.

Ίσως το afterwar να μην ήταν ο τίτλος του παιχνιδιού, αλλά το folder στο dos που έμπαινα για να παίξω.

Ίσως να μην ήταν ΚΑΝ afterwar :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα που μιλάμε για παλιά παιχνίδια... σας λέει κάτι ένα παιχνίδι afterwar; Ψάχνω στο google αλλά δεν έχει κάποιο τέτοιο τίτλο. 

Αμυδρά θυμάμαι πράγματα. Τύπου στραγτηγικής πρέπει να ήταν, με άσπρα/μαύρα (νομίζω) ως καλούς/κακούς.

Μιλάμε για δεκαετία 80 ή 90, και το έπαιζα σε 286/386.

Ίσως το afterwar να μην ήταν ο τίτλος του παιχνιδιού, αλλά το folder στο dos που έμπαινα για να παίξω.

Ίσως να μην ήταν ΚΑΝ afterwar :P

mystery-1.jpg

:-D  :-D  :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Ψάχνω αυτό το horror game

Είναι ένα μάλλον πρόσφατο first person survival horror game, οπου είσαι σίγουρα γυναίκα, ίσως η κόρη και βρίσκεσαι σε ένα σπίτι νομίζω που σε κυνηγούν ο πατέρας και η μάνα. Στα αρχικά στάδια βρίσκεσαι στον πάνω όροφο που οι 2 γονείς σκοτώνουν τον έναν αδερφό, αν σε πίασουν δείχνει να σε σέρνουν.. Δεν εχει να κανει με zombie αλλα οι γονεις ειναι psycho

Λογικά δεν λες το resident evil 7 αλλά είπα να το σιγουρέψω.

Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση.

Παιχνίδι παλιό,το έπαιζα σε MAME32, με ένα ανθρωπάκι που έκοβε δρόμους μέσα απο χόρτα, και όπλα δεν είχες, αλλά μπορούσες να ρίξεις κάτι βράχους και βόμβες που ήταν διάσπαρτα στην πίστα. Οι πόρτες για το επόμενο level ήταν γκρί όταν ήταν απενεργοποιημένες και γαλάζιο με "αστεράκια" όταν μπορούσες να τις "περάσεις". Διδυάστατο, με πιξελιασμένα γραφικά αλλά έντονα χρώματα.

Θυμάμαι η πρώτη πίστα άρχιζε σαν tutorial με δυο αντιπάλους μέσα σε ένα πέτρινο τετράγωνο να πάνε κάθετα πάνω κάτω, και εσύ να πρέπει να ρίξεις μια πέτρα στον 1ο και μια βόμβα στον δεύτερο. Άρχιζες πάνω αριστερά και τελείωνες κάτω δεξιά.

Έχω να το παίξω πάνω απο 15 χρόνια...

• Moderators

Ψάχνω αυτό το horror game

Είναι ένα μάλλον πρόσφατο first person survival horror game, οπου είσαι σίγουρα γυναίκα, ίσως η κόρη και βρίσκεσαι σε ένα σπίτι νομίζω που σε κυνηγούν ο πατέρας και η μάνα. Στα αρχικά στάδια βρίσκεσαι στον πάνω όροφο που οι 2 γονείς σκοτώνουν τον έναν αδερφό, αν σε πίασουν δείχνει να σε σέρνουν.. Δεν εχει να κανει με zombie αλλα οι γονεις ειναι psycho

Όπως ανέφερε και ο Sheogorath αυτό μοιάζει πολύ με το DLC "Daughters" του Resident Evil 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...