alex_000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic. Προσπαθώ να θυμηθώ ένα game εποχής 1990-1994. dos pseudo 3d με την δράση να εξελίσσεται χωρίς user input (δηλαδή ήταν σαν video που έτρεχε) ενώ ο χρήστης είχε μόνο ενα target κέρσορα και πυροβολούσε sprites στην οθόνη. είχε πολύ καλά αν όχι φοβερά γραφικά για την εποχή απεικόνιζε περίεργους εξωγήινους κόσμους νομίζω ήταν κάποιου είδους διαστημόπλοιο που έλεγχες (όχι δηλαδή πρόσωπο όπως στο doom) αλλά δεν παίρνω όρκο (το σκάφος όμως δεν φαινόταν στην οθόνη ήταν τελείως πρώτο πρόσωπο) έλιωσα στο google αλλά απέτυχα να το βρω γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic. Προσπαθώ να θυμηθώ ένα game εποχής 1990-1994. dos pseudo 3d με την δράση να εξελίσσεται χωρίς user input (δηλαδή ήταν σαν video που έτρεχε) ενώ ο χρήστης είχε μόνο ενα target κέρσορα και πυροβολούσε sprites στην οθόνη. είχε πολύ καλά αν όχι φοβερά γραφικά για την εποχή απεικόνιζε περίεργους εξωγήινους κόσμους νομίζω ήταν κάποιου είδους διαστημόπλοιο που έλεγχες (όχι δηλαδή πρόσωπο όπως στο doom) αλλά δεν παίρνω όρκο (το σκάφος όμως δεν φαινόταν στην οθόνη ήταν τελείως πρώτο πρόσωπο) έλιωσα στο google αλλά απέτυχα να το βρω γμτ. elite frontier ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 όχι για να βοηθήσω στο elite εσύ χειρίζεσαι το που "κοιτάει" το σκάφος. Το παιχνίδι που λέω το navigation στον κόσμο ήταν σαν βίντεο, δεν μπορούσες δηλαδή να πατήσεις up και να κοιτάξεις επάνω. Επίσης ήταν pseudo 3d χωρίς πολύγωνα με πολύ καλύτερα γραφικά από το elite (κάτι όχι δύσκολο όταν απλά η δράση τρέχει σαν ταινία) τα γραφικά του ήταν πιο κοντά στο elite dangerous να φανταστείς θενκς πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 μήπως wetlands ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic. Προσπαθώ να θυμηθώ ένα game εποχής 1990-1994. dos pseudo 3d με την δράση να εξελίσσεται χωρίς user input (δηλαδή ήταν σαν video που έτρεχε) ενώ ο χρήστης είχε μόνο ενα target κέρσορα και πυροβολούσε sprites στην οθόνη. είχε πολύ καλά αν όχι φοβερά γραφικά για την εποχή απεικόνιζε περίεργους εξωγήινους κόσμους νομίζω ήταν κάποιου είδους διαστημόπλοιο που έλεγχες (όχι δηλαδή πρόσωπο όπως στο doom) αλλά δεν παίρνω όρκο (το σκάφος όμως δεν φαινόταν στην οθόνη ήταν τελείως πρώτο πρόσωπο) έλιωσα στο google αλλά απέτυχα να το βρω γμτ. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το Cyberia. Δες λίγο αν σου θυμίζει κάτι το video: https://www.youtube.com/watch?v=v-3kGq6RKYo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Φίλε δεν είναι το wetlands αλλά μπράβο έπιασες ακριβώς το νόημα, είναι πολύ παρόμοιο και η πληροφορία θα με βοηθήσει να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 α ναι και το cyberia είναι, μοιάζει με wetlands το οποίο δεν ήταν τόσο γνωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το Cyberia. Δες λίγο αν σου θυμίζει κάτι το video: https://www.youtube.com/watch?v=v-3kGq6RKYo όχι το game ήταν εξολοκλήρου όπως το περιέγραψα χωρίς cutscenes η άλλου είδους gameplay. thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 μετα είναι τα rebel assault που ήταν star wars φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Επίσης ακριβώς σαν το Rebel assault (τα σημεία με το διαστημόπλοιο) αλλά δεν νομίζω να βγήκε σε CD ήταν αρκετά πιο παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 δε μου έρχεται κάτι άλλο ...ενδεχομένος να μη το έχω παίξει και ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Απίστευτο αλλά το θυμήθηκα. Το game λέγεται Creature Shock, βγήκε το 1994. https://en.wikipedia.org/wiki/Creature_Shock https://www.youtube.com/watch?v=RwJKsnPwKn8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Προσπαθώ να θυμηθώ ένα παιχνίδι που υπήρχε στον πρώτο μου υπολογιστή το 1998 αλλά δεν βρίσκω τον τίτλο με τίποτα όσο κ να ψάχνω. Είναι 3D, τρίτου προσώπου αλλά με σταθερή γωνιά κάμερας, ξεκινάς πάνω σε άλογο φτάνεις σε ένα γεφύρι λίγο πριν μπεις σε ένα χωριό. Με την είσοδο σε αυτό σου την έπεφταν πλασματακια που δεν θυμάμαι την μορφή τους. Προσπαθώ να το θυμηθω γιατί σαν παιχνίδι με φόβιζε πολύ αλλά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Πάει κάπου το μυαλό σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Απίστευτο αλλά το θυμήθηκα. Το game λέγεται Creature Shock, βγήκε το 1994. https://en.wikipedia.org/wiki/Creature_Shock Αδικαιολόγητος... και το'χω στο ράφι και κάθεται @Mastixas, απο τα λεγόμενα σου, ακούγεται σαν το Ecstatica. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Φίλε Greygore, δεν μπορείς να φανταστείς τί χαρά μου έδωσες!!! Μιλάμε έφαγα πολλές ώρες να το ψάχνω κ θυμόμουν αχνά ότι λήγει η ονομασία του σε *tica αλλά δεν ήμουν σίγουρος! Να είσαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα