Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 χαχαχ απο ενα κομματι? πες μας εστω καποιο στοιχειο...και καλα ηταν με οπλα?με αμαξια?η καμερα πρωτου προσωπου?στρατηγικης?κατι πες μας...παλιο καινουριο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zncisnikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα νομίζω ότι ήταν στιλ mahjong games 4-5 χρόνων παιχνίδι με την μουσική των U2 With Or Without You. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ψαχνω ενα game το οποιο το ειχα δει περσυ στο utube. Πρεπει να ηταν καινουργιο και indie, Ηταν με leaderboard το game και επρεπε να πας απο το Α στι Β σημειο πχ αλλα περνουσαν τσεκουρια απο τη μεση φλογες κτλπ. Μιλαμε για 5 sec το mission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ψαχνω ενα game το οποιο το ειχα δει περσυ στο utube. Πρεπει να ηταν καινουργιο και indie, Ηταν με leaderboard το game και επρεπε να πας απο το Α στι Β σημειο πχ αλλα περνουσαν τσεκουρια απο τη μεση φλογες κτλπ. Μιλαμε για 5 sec το mission. Μήπως λες αυτό seum: Speedrunners From Hell ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ωραιος Ναι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Θυμάμαι το 1998-1999 έπαιζα το demo ενός racing παιχνιδιού, όπου ο ήρωας ήταν ένας εξωγήινος και η πίστα ήταν πάνω στο φεγγάρι... μήπως το θυμάται κανείς πως λέγεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastaz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ξέρετε ποιο είναι αυτό το παιχνίδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ξέρετε ποιο είναι αυτό το παιχνίδι? Remake του Ice Climbers... για Wii αν δε κάνω λάθος δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastaz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ευχαριστώ πολύ! νόμιζα ήταν για Pc για να το ψάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ψάχνω εδώ και καιρό 2 παιχνίδια χωρίς αποτελέσματα. Το πρώτο ήταν ένα platformer το οποίο υποψιάζομαι είχε κυκλοφορήσει κάπου το 1991-1995.Δε θυμάμαι ακριβώς ποιά χρονιά το έπαιζα στα arcades αλλά ήταν κάπου τότε. Θυμάμαι ο χαρακτήρας ήταν ένα νεαρό αγόρι και έχω την αίσθηση ότι μπορούσες να παίξεις και co op με άλλον χαρακτήρα που πρέπει να ήταν ο αδερφός του ή κάτι τέτοιο. Γενικά είχε πολύ χρωματιστή παλέτα χρωμάτων και κυριαρχούσε το πράσινο.Νομίζω δηλαδή ότι το έδαφος στο οποίο πάταγες είχε πρασινωπή απόχρωση.Επίσης κάτι παιζόταν με ένα μεγάλο φύλλο. Δε θυμάμαι εάν το έπαιρναν σαν power up ή όπλο, νομίζω το δεύτερο, αλλά πάντως έπαιζε φάση σίγουρα με ένα φύλλο. Τώρα εντάξει, πιο πιστά δε μπορώ να το αποδώσω, θυμάμαι αμυδρά κάποια πράγματα, αλλά με επιφύλαξη τα λέω γιατί έχουν περάσει και πάνω από 2 δεκαετίες. Το δεύτερο ήταν ένα action platform κι αυτό με έναν πιτσιρικά που λεγόταν mike και ήταν skater.Και έπαιζες με τον μάικ καβάλα στο πατίνι φυσικά.Προσπαθούσες να μαζέψεις και κάτι gems απ' όσο θυμάμαι.Κάπου το '96-'97 το είχε ως shareware ένα περιοδικό το cd show εάν το θυμάται κανείς. Η αίσθησή μου ήταν ότο το mike ήταν και στον τίτλο του παιχνιδιού, αλλά όσο και να έχω ψάξει έτσι, δεν έχω βρει τίποτα. Όποια βοήθεια από τους παλαιότερους ευπρόσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Blue's Journey Το στοιχείο με το φύλλο που έδωσες έκανε τη διαφορά Μεγάλος κερματοφάγος!!!! Μήπως εννοείς το Cyril Cyberpunk; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Είσαι μια μικρή θεότητα επι γης!Μέσα και στα δύο!Δεν ξέρω γιατί μου είχε κολλήσει το mike πάντως στο δεύτερο! Ειλικρινά μου φτιαξες τη μέρα! Τι να κάνω για να το ανταποδώσω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Είσαι μια μικρή θεότητα επι γης!Μέσα και στα δύο!Δεν ξέρω γιατί μου είχε κολλήσει το mike πάντως στο δεύτερο! Ειλικρινά μου φτιαξες τη μέρα! Τι να κάνω για να το ανταποδώσω; Με δύο πιτόγυρα είμαστε κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Με δύο πιτόγυρα είμαστε κομπλέ Δώσε πληροφορίες σε pm, σοβαρά! Έχει βγει κανένα sequel στο blues journeys;Ή κανένα παρόμοιο έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δώσε πληροφορίες σε pm, σοβαρά! Έχει βγει κανένα sequel στο blues journeys;Ή κανένα παρόμοιο έχουμε; Sequel δε νομίζω... Κάτι παρόμοιο δεν μου έρχεται. Δοκίμασε Magician Lord, Spinmaster, 3 wonders: Midnight Wonderers, ίσως το Cadash. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα