Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να θυμηθώ ένα game που είχε σαν θέμα έναν πρωταγωνιστή ο οποίος ήταν tv star και έκανε ένα show που σκότωνε vampires ήταν κοκκινομάλλης αν θυμάμαι καλά. Θυμίζει πάρα πολύ το game στο nocturne και στο blair witch 

Δημοσ.

ψάχνω ένα παλιό game που έπαιζα ή στον amstrad ή στην amiga δεν θυμάμαι καλά 

ήταν ένα εθιστικο αλλά πολύ απλό game με ένα φίδι σε μια πίστα που έτρωγε μικρές μπαλίτσες και μεγάλωνε η ουρά του

και έπρεπε να βρεις την βέλτιστη διαδρομή να φας όλες τις μπαλίτσες χωρίς να αγγίξεις την ουρά σου 

αν θυμάται κάποιος τίτλο...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αναζήτηση παιχνιδιού που έπαιζα στα Windows XP.

Γεια σας παιδια. Στο κινητο μου εχω το παιχνιδι Color Switch και με το νεο update εβαλαν ενα καινουριο gamemode που λεγεται brick. (https://www.youtube.com/watch?v=F_UtdJOgnCE) Ειναι αντιγραφη ενος παιχνιδιου που επαιζα σε ενα παλιο λαπτοπ με Windows XP. Αν καποιος ξερει το ονομα του παιχνιδιου θα του ημουν ευγνομων γιατι δεν μπορω να το βρω. Ευχαριστω εκ των προτερων.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω παιχνίδι...

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά.

Προ καιρού είχα  στο pc της γυναίκα μου ένα παιχνίδι το οποίο έπειτα από  format το χάσαμε. Το ψάχνω και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σαν μουσική υπόκρουση είχε των U2 το With Or Without You . Ξέρει κανείς το όνομα του παιχνιδιού ??? Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...