vdeseris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Για δες εδώ. Και συγκεκριμένα εκεί που λέει Obstacle course navigation
vovas13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθω να βρω δυο παιχνιδια που δεν ξερω το οναμα τους το ένα ήταν και κάλα στην κόλαση κάτι τέτοιο η στην γη δεν ξέρω ήταν παιχνίδι στρατηγικής η κάμερα ήταν από επάνω έσκαβες έκανες κάτι βασανιστήρια κτλ. κάπως έτσι το θυμάμαι είναι παλιό παιχνίδι και έχει να κάνει κάτι με τον διάβολο έσκαβες τριγύρω έφτιαχνες πράγματα έβρισκες πράγματα και το άλλο παιχνίδι είναι λίγο παλιό τέλος παν τον στην αρχή διάλεγες χαρακτήρα μάγο ιππότη με όπλα και τον έφτιαχνες όπως ήθελες είχε για αντπαλοθς εξωγήινους έμπαινες σε κάτι πύλες και βρισκόσουν σε κάτι χωριά που αγόραζες πράγματα στο παίκτη σου και τον έκανες καλύτερο θυμάμαι ότι το παιχνίδι αρχίζει από ''Η'' αγγλικό
DJ_Duker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Vovas για το πρώτο μήπως εννοείς το Dungeon Keeper;
alan2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 To παιχνίδι σου δίναι τον αριθμό αποτέλεσμα και κάποιους αριθμούς και σε ρωτάει ποιους από αυτούς τους αριθμούς πρέπει να αθροίσεις για να βγάλεις το αποτέλεσμα. Ήταν σε android app, peak brain training και τώρα δεν μπορώ να το επανεμφανίσω... υπάρχει κάτι άλλο ανάλογο?
Gunix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας. Ψάχνω δυο πολύ παιχνίδια που έτρεχαν σε DOS ή σε Floppy Disk χωρίς windows. Αλλά δεν θυμάμαι τους τίτλους. Το πρώτο θυμάμαι είναι μια γυναίκα που είχε χρώμα ροζ στο σώμα της και η στολή της είναι πράσινη. Το δεύτερο παιχνίδι είναι ένας χαρακτήρας "σπηλέον άνθρωπος". Δεν θυμάμαι πολλές πληροφορίες αλλά μήπως αυτά σας βοηθήσουν αυτά τα λίγα και μήπως θυμόσαστε εσείς.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το δεύτερο παιχνίδι είναι ένας χαρακτήρας "σπηλέον άνθρωπος".Αυτό θα μπορούσε να είναι κάποιο από τα prehistorik http://www.gog.com/game/prehistorik_12
Gunix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να είναι αυτό αλλά δεν το θυμάμαι παρά πολύ καλά. Έχουν περάσει πάρα πολύ τα χρόνια.
Gunix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το δεύτερο σιγά σιγά μου θυμίζει ότι αυτό είναι που είναι ο Praetorian. Αλλά το πρώτο πως θα το βρω.
Ulticool Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω ένα παλιό παιχνιδάκι 2002-2003 περίοδος, μικρό αν θυμάμαι καλά σε μέγεθος, όχι σπουδαία γραφικά και το οποίο ήταν ως εξής. Είχε καποια τέρατα, σε τετραγωνάκια 5-6 γραμμές επι 2 στήλες (οι 2 στήλες ήταν στανταρ) η δική σου στήλη δίπλα στην άλλη στήλη του εχθρού. Διάλεγες ένα τέρας και έβγαινε από το σλοτ του το τετραγωνάκι (σαν πλακάκι ήταν) και χτύπαγε με κάποιους πόντους το πλακάκι με κάποιο τέρας του αλλουνού. Είχε κάποια τέρατα με ονομασίες όπως Giant Toad (κι έναν βάτραχο στην εικόνα στο πλακάκι). Έχω την εντύπωση ότι το όνομα περιείχε τη λέξη Duel αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι αυτό. ΔΕΝ πρόκειται για το Might and Magic Duel of the champions.
Gunix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) inexhale. Δεν είναι αυτό. Ήταν ροζ η γυναίκα αλλά φοράει πράσινη στολή. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2015 από Gunix
xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τίτλος παλιού παιχνιδιού Καλημέρα παιδιά ψάχνω ένα παιχνίδι το οποιο είχε μέσα γύρω στα 20 παιχνίδια στυλ mame32. Ει αίτηση αρκετά παλιό. Αυτό που θυμάμαι είναι το μενού.Ένα δεντρο με φύλα και κορμό, οι κατηγοριες ήταν στα φύλα.ακόμη μερικά από τα παιχνίδια ήταν κάτι Βραχάκια με Ηρακλή, στυμφαλιδες ορνιθες, ενα κουασιμοδο που πηδουσε από κουτάκι σε κουτάκι,
blackpete Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ωωωω μπράβο το θυμάμαι και εγώ αυτό το παιχνίδι. Το έπαιζα μικρός. Δυστυχώς όμως το όνομα του μου διαφεύγει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα