kontrakultura Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 To Septerra Core ήταν...μόνο αυτό είχε μπλέ τσίκα ονόματι Maya που έκανε όλα αυτά που είπες και ο γκουρού που της έλεγε τι να κάνει ήταν ο Azziz 1
EddieBrock Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Οχι δεν ειναι αυτο , αν και το χω παιξει αυτο και μ αρεσε αρκετα! Δεν ειναι σιγουρο οτι την ελεγαν και maya και επισης ηταν σαν καποιο ειδος hybrid αυτη ( oλη μπλε) , οχι human Φαντασου ηταν νησια πολλα με παραλιες , οπως στην εικονα αλλα γραφικα κατι χρονια πισω
UltimateHD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Παιχνιδι Nova με λαγο..Υπαρχει για PC?Καποτε υπηρχε στο nova ενα παινχιδι με εναν λαγο που ανοιγε τρυπες και πεφταν μεσα οι "κακοι" αν θυμαμαι καλα.Υπαρχει αυτο το παιχνιδι καπου - σε καποιο mame μηπως ή κατι ? Ευχαριστω πολυ!
Bigi444444 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Θυμάμαι ποιό παιχνίδι λες, αλλά δε νομίζω πως θα έχει βγει για pc.Υποψιάζομαι θα ήταν μόνο για τις πλατφόρμες αυτές των αποκωδικοποιητών. Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι: ψάχνω ένα παιχνίδι πρόσφατο (άντε να είναι κυκλοφορία 2 ετών δηλαδή βαριά βαριά, που δε νομίζω, πιο πρόσφατο θα είναι λογικά) όπου διαχειριζόσουν, ας το πούμε έτσι, ένα ξενοδοχείο στο οποίο έρχονταν να καταλύσουν διάφοροι κυνηγοί τεράτων.Αυτοί έμεναν στο ξενοδοχείο, πολεμούσαν με τα τέρατα, και έπαιρνες χρυσό για κάθε kill, το οποίο χρησιμοποιούσες για διάφορα upgrades στο ξενοδοχείο.Νομίζω ο ίδιος δεν είχες δυνατότητα να παρέμβεις στις μάχες, πρέπει να ήταν αυτοματοποιημένες και να αναλάμβανες μόνο το στοιχείο του management.Τέτοιου είδους παιχνίδια κυκλοφορούν αρκετά για τα κινητά, χαρακτηριστικότερα μου έρχεται στο μυαλό το dungeon village της kairosoft.Αντίστοιχο παιχνίδι ήταν και αυτό.Λέει σε κανέναν τίποτα;
sundance_kid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ένα παιχνίδι, σαν το abe's oddysee, αλλά για pc με κάτι μαϊμούδες που μετέφερες το μυαλό απο την μία στην άλλη για να βγούνε απο κάπου... Η μαϊμούδες είχαν και σπασμένα χέρια - πόδια ξέρω 'γώ και άλλες ήταν σε αναπηρικά καροτσάκια. Πλζ χελπ, το ψάχνω εδώ και χρόνια.
inexhale Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ένα παιχνίδι, σαν το abe's oddysee, αλλά για pc με κάτι μαϊμούδες που μετέφερες το μυαλό απο την μία στην άλλη για να βγούνε απο κάπου... Η μαϊμούδες είχαν και σπασμένα χέρια - πόδια ξέρω 'γώ και άλλες ήταν σε αναπηρικά καροτσάκια. Πλζ χελπ, το ψάχνω εδώ και χρόνια. Μηπως λες αυτο;
sundance_kid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ναι ρε φίλε! Είσαι θεός! Το παιχνίδι είναι κάψιμο μέχρι θανάτου....
funbreaker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δεν έχω ιδέα από παιχνίδια γενικά. Έχω ένα ανιψάκι και μου ζήτησε να το γράψω ένα παιχνίδι που το λένε boss. Δεν το βρίσκω. Υπάρχει ή δεν κατάλαβα καλά το όνομα?
mathsrule Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δεν γνωρίζω παιχνίδι με τέτοιο τίτλο, και από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάποιο.
antemore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Χαίρετε. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για να βρω τον τίτλο ενός παιχνιδιού που δυστυχώς δεν θυμάμαι και πολλά. Είναι για PC Είναι παλιό 2000-2003 μάλλον. Είναι puzzle-platform με τις πίστες να τις βλέπεις κάπως έτσι. Όχι τόσο πολυόροφες και νομίζω ότι η κάμερα ήταν αρκετά flexible για να κοιτάς από παντού. Χρώματα πιο φωτεινά. Περισσότερο πράσινο και κίτρινο. Είχες ένα ή και περισσότερα μπαρμπαδάκια σε κάθε πίστα, εμφανισιακά κάτι σαν τον Rayman αλλά πιο χοντρά. Σκοπός του παιχνιδιού πρέπει να ήταν να τοποθετήσεις κάτι κουτιά στα σωστά σημεία ώστε να ελευθερώσεις τον δρόμο και να ξεκλειδώσεις την επόμενη πίστα. Δεν θυμάμαι καλά. Πάντως δεν πολεμούσες τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι με σιγουριά είναι πως σε ένα επίπεδο χειριζόσουν δύο μπαρμπαδάκια και ενώ σκεφτόσουν πώς θα κουβαλήσεις τα κουτιά με κάτι μαγνήτες/γερανούς η λύση στο puzzle ήταν να κουβαλήσεις τον δεύτερο χαρακτήρα με αυτόν τον τρόπο. Κανείς;
antemore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 εντάξει δεν είμαι τόσο χαζός. Την εικόνα την έβαλα για το πού περίπου βρισκόταν η κάμερα και το πώς ήταν τα επίπεδα.
Tmark Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλό θα ήταν να το αναφέρεις όμως γιατί μπερδευεται ο άλλος.
antemore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Όλο αυτό που έγραψα νομίζω ξεκαθαρίζει ότι δεν ψάχνω το παιχνίδι της εικόνας. Είναι παλιό 2000-2003 μάλλον. Είναι puzzle-platform με τις πίστες να τις βλέπεις κάπως έτσι. Όχι τόσο πολυόροφες και νομίζω ότι η κάμερα ήταν αρκετά flexible για να κοιτάς από παντού. Χρώματα πιο φωτεινά. Περισσότερο πράσινο και κίτρινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα