Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! το κομμάτι ''gamer'' το άφησα περιπου στο 2008 όταν ημουν 17...τώρα σκέφτομαι να ξανά-αρχίσω το κάψιμο καθώς πολλοί νέοι τίτλοι που κυκλοφορούν μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον για τα καλα..(fifa street 3,max payne 3,crysis,gta v,pro 2014,tekken 6,tekken tag tournament 2 και άλλα)

το πρόβλημα είναι οτι βρίσκομαι σε διχασμό και αυτός είναι ο λόγος που άνοιξα το θέμα..το budget μου είναι 100 ευρό πάνω κάτω..και ιδού η απορία:

μεταχειρισμένο xbox 360 ή νέα κάρτα γραφικών? (την 7700 σκέφτομαι...)

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7770/pages/radeon-7770.aspx

θελω να ασχοληθώ με games για αρκετό καιρο,αλα αποτι το κόβω θα σταματήσουν να βγάζουν games για το 360 λόγω του One σωστά;απο την αλλη αν βγαίνουν νέα games καθε χρόνο για pc θα πρέπει να ξανά-αλλάξω κάρτα γραφικών σύντομα.. τι προτείνετε;

Δημοσ.

Πολλα απο τα παιχνιδια που γραφεις ειναι πολυ βαρια.Με αλλαγη απλα της καρτας γραφικων[7700] θα εχεις θεματα.Εγω θα σου ε λεγα pc ,αλλα με αυτα τα λεφτα 360.

Δημοσ.

Με 7700 αυτη τη στιγμη δε πας πουθενα για το μελλον

Καθολου future proof.

Κι αν τη θες για το συστημα που εχεις στην υπογραφη σου θα τρως μπουκαλι απ τον επεξεργαστη.

Θα δεις να κολλανε και να μην ειναι playable παιχνιδια του 2010-2011

Αν παλι τη παρεις τωρα με τη προοπτικη του χρονου να αλλαξεις επεξεργαστη τοτε θα τρως μπουκαλι απο την καρτα γραφικων.

Καλως η κακως θες αλλαγη πληρους base συστηματος.

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως δεν εχεις περιθωρια με 100€..!!  

το συστημα σου δεν ειναι αρκετο, ωστε να υποστηριξει μια καταλληλη καρτα, ωστε να μπορεσεις να παιξεις σχετικα καλα τα νεα παιχνιδια.....!!!!  

αρα........XBOX..!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εγινε λάθος!προσφατα εκανα αναβαθμηση απλα ξεχασα να αλλάξω την υπογραφή μου! Εχω amd fx 6300 + asus mb + 8gb dual channel ram ddr3!

Δημοσ.

οκ, μας μπερδεψες.......!!!!!!!!!!!

πολυ καλο το συστηματακι, αλλα με 100€ καλη καρτα για ολα αυτα τα παιχνιδια + futureproof λιγο δυσκολο...!!

μονη λυση ειναι η 7770 ή 7790 αν υπερβεις κανα 20ευρω το μπατζετ...!!

αλλα....αν θελεις μια πραγματικα καλη καρτα, πρεπει να πας σε 7850 και ανω...!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...