TheLordOne Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια, Εαν αγορασω iphone απο Αμερικη που ειναι φθηνοτερα θα εχω προβλημα με την εγγυηση στην Ελλαδα η σε οποιο αλλο Ευρωπαικο κρατος?? Με το δικτυο 4G και την Ευρωπαικη-Ελληνικη καρτα sim θα υπαρχει καποιο προβλημα συνδεσιμοτητας? Γνωριζει κανεις κατι?
DIL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα up απο εμενα για να μινει το θεμα ψηλα επειδη εχω την ιδια απορεια
TheLordOne Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι θα είναι οκ απ'οτι έψαξα. Εισαι σιγουρος?? Το εψαξα και εγω λιγο και αλλα βρηκα!! Οτι η εγγυηση δεν ειναι international και οτι το τηλεφωνο θα λειτουργει μονο σε 3G.
forgotten Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 αν ειναι cdma δεν θα δουλευει καθολου.
TheLordOne Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 αν ειναι cdma δεν θα δουλευει καθολου. Τι ειναι το CDMA ?
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 υπάρχουν δεκάδες θέματα και εκατοντάδες μυνηματα που απαντουν στην ερώτηση... Καλό θα ήταν πριν ανοιχτεί θέμα να ψάχνουμε και λιγο... Στην ελλάδα λειτουργεί το μοντέλο Α1429 (για το iPhone 5). Στην ΗΠΑ πωλείται γενικά το Α1428 το οποίο βγαίνει σε GSM και CDMA έκδοση. Η GSM εκδοση του Α1428 θα δουλέψει στην ελλάδα αλλα δεν θα δουλεύει το 4G. Η CDMA ΔΕΝ θα δουλέψει στην Ελλάδα με τιποτα (για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια). Αν βρεις Α1429 τότε οκ (GSM/4G ολα οκ)
TheLordOne Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλα πουλανε την Α1429 εκδοση στην αμερικη? Σε ενα apple store για παραδειγμα? Και αντε το παιρνεις! Με την εγγυηση τι γινεται?
Silverage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Η εγγύηση δεν θα ισχύει εδω.Θα πρέπει να το στείλεις Αμερική για να το φτιάξουν αν πάθει κάτι.
TheLordOne Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Στα καινουργια iphone 5c kai 5s ποια εκδοση πρεπει να παρω για να ειναι συμβατη με το δικτυο εδω? ξερει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα