Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω αυτή την στιγμή επάνω στο pc μια msi 560 gtx 2gb oc edition twin frozr http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Twin-Frozr-II-2GD5-OC.html

Η cpu μου είναι Intel i7 2600k στα 4.2 , η μνήμη μου 16gb στα 1866, το θέμα είναι ότι έχω στην κατοχή μου ακόμα μια τέτοια κάρτα γραφικών και σκέφτομαι εάν αξίζεΙ το sli η να της πουλήσω και να πάω στην http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4670# ; Aξιζει η αγορά η να τολμήσω το sli ;

Δημοσ.

Τροφοδοτικο έχω corsair gx 750 , σε σχέση με την 760 που έχω στο link αξίζει; Η θα έχω τίποτα προβλήματα σε διάφορα παιχνίδια;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κοιτα την 580 την πατουσαν κατω αν ειδες το review που ελεγα τωρα γνωμη μου πως παντα ειναι καλυτερα μια καρτα αντι για 2 ειτε sli ειτε crossfire, εγω ψηφιζω 760 αλλα περιμενε να βγουν οι νεες ΑΤΙ στις 25 σεπτεμβριου και βλεποντας τοτε αποφασιζεις!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι είμαι nvidia boy και ati δεν είχα ποτέ μου , σίγουρα θα περιμένω την έλευση των νέων καρτών για να δούμε και καμία πτώση στις nvidia, αλλά από άποψη χρημάτων η δεύτερη 560 μου βγήκε τσάμπα λόγω αναβάθμισης του αδερφού μου σε gtx 770. Το ερώτημα που μου προκύπτει είναι εάν 2 560 gtx 2gb είναι καλύτερες σε απόδοση από μια gtx 760.

Δημοσ.

Οπου και να διαβασα η καλυτερη λυση ειναι η 760 , παρομοια δυναμη, μονη καρτα με οτι αυτο συνεπαγετε σε συμβατοτητες, λιγοτερη καταναλωση και πιο κρυα.

Δημοσ.

Η αποψη μου και εμενα, ειναι οτι εφοσον εχεις και δευτερη 560 δεν χανεις κατι να τη βαλεις σε sli και να δοκιμασεις εστω και σαν πειραμα να δεις πως πανε,που σιγουρα θα δεις διαφορες στα παιχνιδια και κρινεις αν τις κρατας η οχι.Απο την αλλη η 760 που ειναι και  καινουργια καρτα αποδιδει καλυτερα,αλλα και το sli δεν ειναι ασχημο με τα συν και τα πλυν του!

Δημοσ.

Χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο σε ρυθμίσεις ; Η απλά την βάζω στο από κάτω slot της ένωνω και αυτό ήταν ;

Δημοσ.

Χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο σε ρυθμίσεις ; Η απλά την βάζω στο από κάτω slot της ένωνω και αυτό ήταν ;

Αυτό ήταν!

Όποτε θέλεις το SLi το ενεργοποιείς από το control panel της nvidia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...