redmanftw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις πάω να εγκαταστήσω το steam μου βγάζει ένα μήνυμα Αποτροπή Εκτέλεσης Δεδομένων και δεν με αφήνει να συνεχίσω κανονικά την εγκατάσταση,γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το λύσω το πρόβλημα?
Apatewna Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 To google έχει πάμπολλες αναφορές για αυτό το θέμα (Steam Data execution Prevention) πχ Τρέξε το Steam ως διαχειριστής
redmanftw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 πως θα το τρεξω ως διαχειριστης αφου δεν το εχω εγκαταστησει.
Apatewna Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τρέξε τον installer ως διαχειριστής. Μήπως ο installer είναι μισοκατεβασμένος και αλλοιωμένος?
redmanftw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τρέξε τον installer ως διαχειριστής. Μήπως ο installer είναι μισοκατεβασμένος και αλλοιωμένος? τον εχω κατεβασει 20 φορες το ιδιο προβλημα υπαρχει....επισης στο program files ειχαν μεινει αρχεια απο το steam γιατι το ειχα ξανακατεβασει παλια και ισως σκεφτηκα οτι υπηρχε εκει προβλημα αλλα και παλι τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα