Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Θα ηθελα την γνωμη επειδη φαντάζομαι πως ειναι θεμα καρτας γραφικων αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Ανοιγοντας κάποιο παιχνιδι η οθόνη μου γίνεται κάπως ετσι:

http://img19.imageshack.us/img19/5441/screenscrewup2.jpg

Εχω προσθεσει και μια φωτογραφια απο το GPU που φαινεται οτι γενικα εχει μεγαλη θερμοκρασια ακομη και στο desktop. Επαληθευστε μου σας παρακαλω εαν οντως ειναι καρτα γραφικων και πειτε μου εαν τυχον μπορω να κανω κατι αλλα εκτος απο να την αλλαξω.

Ευχαριστω πολυ Κυριακος

post-223676-0-15463600-1379839599_thumb.jpg

Δημοσ.

Τωρα ειδα οτι ειναι 8800gt και μαλλον ειναι στα τελευταια της. Μπορεις να την ψησεις αν θες για να παει κανα 2-3 μηνες ακομη αλλα δεν ειναι σιγουρο αν θα δουλεψει κιολας... Οριστε και ενα βιντεο πως γινετε http://www.overclock.net/t/741679/cooking-broken-gpu-worked-video

Δημοσ.

Εάν δεν κολλάει το σύστημα όταν δείχνει αυτή την παραμορφωμένη οθόνη, τότε το πρόβλημα θυμίζει ελάττωμα της μνήμης της VGA.

Δημοσ.

κανε οτι ειπε ο Xristaras και αν εχεις κανει Overclock την καρτα επανεφερε την στα εργοστασιακα της ρολογια και ξαναδοκιμασε.

Δημοσ.

Κάνε τα παραπάνω βήματα που σε είπαν οι παραπάνω αν και προσωπικά πιστεύω ότι άδικα θα κάνεις τον κόπο αργά ή γρήγορα η κάρτα θα τα ''τινάξει΄΄

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας!!

Εάν δεν κολλάει το σύστημα όταν δείχνει αυτή την παραμορφωμένη οθόνη, τότε το πρόβλημα θυμίζει ελάττωμα της μνήμης της VGA.

Το συστημα κολλαει και θελει restart το pc.

κανε οτι ειπε ο Xristaras και αν εχεις κανει Overclock την καρτα επανεφερε την στα εργοστασιακα της ρολογια και ξαναδοκιμασε.

Overclock δεν εχει γινει ποτε στην καρτα, τωρα για την παστα μαλλον πρεπει να το ψαξω λιγο γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ξανακανει. Εαν καποιος εχει κανενα προχειρο οδηγο θα με βοηθουσε πολυ.

Δημοσ.

Τοτε η καρτα ειναι στα τελευταια της, αν θες κανε αυτο που ειπα πιο πανω για το ψησιμο οπως στο βιντεο που εβαλα αλλα θα πρεπει να μαζευεις χρηματα για νεα καρτα!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καμμία.Υπάρχουν και πιο νέες πάστες.

Μπορείς να μου προτείνεις καμια? γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε και δεν εχω ιδεα

Δημοσ.

Αν ψησεις ασε τον επεξεργαστη προς τα πανω γιατι αλλιως θα σου πεσει αν τον βαλεις αναποδα. Ψησε αν τελικα δεν βρεις αλλη λυση, 50% πιθανοτητα να φτιαχτει.

Οσο για την παστα εγω εχω αυτην που σου λινκαραν πιο πανω, καλη ειναι αλλα μολις 2-3 βαθμους διαφορα απο μια των 60 λεπτων, δηλαδη εννοω οτι και να παρεις δεν θα εχει σημασια απλα παρε την πιο φτηνη, δηλαδη αυτη που σου λινκαραν και καλη ειναι και 25 γραμμαρια δεν θα τελειωσει ποτε, θα ξεραθει πριν τελειωσει :-D :-D :-D :-D :-D

Βλεπω οτι λεει 8-15 εργασιμες, ευτυχως την πηρα τοτε που ειχαν αποθεμα (πριν 3 μερες) μεσα σε 20 ωρες ηρθε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και παλι σε ολους. Λοιπον αγορασα την παραπανω παστα, ακολουθησα τα βηματα για τον καθαρισμο απο την σκονη και την αλλαγη παστας που ειδα σε διαφορα βιντεακια στο youtube αλλα δυστυχως κατι πρεπει να πηγε στραβα. Μολις ανοιγω το pc το ανεμιστηρακι της GPU ξεκιναει να δουλευει στο full (ετσι ακουγεται τουλαχιστον) και η οθονη δεν δειχνει απολυτως τιποτα. :whistle:  Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εκανα λαθος-ξεχασα να κανω?

Επεξ/σία από merlin3009

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...