evoracing Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα... Μου ζήτησαν να φτιάξω ένα σύστημα και απλά θέλω γνώμες.Το σύστημα προορίζετε αποκλειστικά για internet οπότε όσο ποιο απλό γίνετε. Δεν χρειάζεται περιφερειακά. Δεν με νοιάζει άμα θα είναι από ξεχωριστά μαγαζιά.Το ποσό θα προτιμούσα να μείνει όσο ποιο χαμηλά γίνετε, για αυτό και θα ήταν καλύτερα μια onboard κάρτα γραφικών...Case δεν χρειάζεται έχω να βάλω ένα Turbo-X (αυτά τα κλασικά με την σήτα που είχαν).
STORM1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν λεμε οχι περιφερειακα ενοουμε ουτε οθονη?
evoracing Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τίποτα τίποτα..! μόνο τα εντόσθια...
STORM1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Οριστε μια απο μενα αλλα αν μπορει να παει 30 ευρω παραπανω βαζει ssd τον kingston v300 αντι του 500αρι και θα εχει πολυ καλυτερη αποκριση μιας και ειναι μοναχα για ιντερνετ.
evoracing Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι καλέ! τι να τον κάνει τον SSD? δεν έχει ιδέα από PC οπότε θα πάει χαμένος!Πάντως καλός φαίνεται... Σε ευχαριστώ πολύ!
STORM1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 αν θες και πιο κατω μπορουμε να ψαξουμε απο το skroutz μπας και βγαινει φθηνοτερα στα ιδια παρτς αλλα θα πρεπει να βαλουμε μετα και μεταφορικα αν τυχων υπαρχουν. Η αλλιως και να αλλαξουμε επεξεργαστη σε φθηνοτερο οπως και μητρικη σε κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα