Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Τωρα που βγαινει το Battlefield 4 θα ηθελα να μου πειτε αν το συστημα μου θα το αντεξει.

CPU -- Q6600 Quad Core 2.40

GPU -- Gtx 295

Ram -- 4Gb

Αναλυση οθονης 1360x768

Θα ηθελα να μου πειτε αν καταρχας θα το αντεξει και σε τι επιπεδο, low medium?

Δευτερον θα ηθελα να μου πειτε μια μικρη αναβαθμιση που θα μπορουσε να γινει για να παιξει καλυτερα και ανετα. Φυσικα οσο γινεται φτηνη αναβαθμιση για ευνοητους λογους.

Δημοσ.

με την αναλυση που εχεις και με χαμηλες ρυθμισεις θα το παιξει. Εγω στη θεση σου θα εψαχνα απο αγγελιες για καμια καρτουλα (πχ 7770, 7850)

Δημοσ.

Καταρχας νασαι καλα. Αυτες οι καρτες ειναι πιο δυνατες ε? Αμα συμπληρωνα ακομα 4gb ram θα βοηθουσε σε κατι?

Δημοσ.

για μενα δεν υπαρχει λογος να ξοδεψεις λεφτα σε παραπανω μνημες. Σημασια εχει η μνημη που θα εχει η καρτα που θα παρεις.

Με 4 Gb που εχεις εισαι μια χαρα για παιχνιδια

Δημοσ.

με την αναλυση που εχεις και με χαμηλες ρυθμισεις θα το παιξει. Εγω στη θεση σου θα εψαχνα απο αγγελιες για καμια καρτουλα (πχ 7770, 7850)

4 ωρες εχει ποσταρει και κανεις δεν τον εχει διορθωσει, θα αντικαταστησει την gtx 295 με την 7770,7850 ? Αν δεν γνωριζεις ενα θεμα μην ποσταρεις...

• Like 1
Δημοσ.

Eντάξει..αλλαγή με την 7770 ίσως δεν στέκει μόνο απο μεριά επιδόσεων (στέκει όμως απο μεριά κατανάλωσης και dx11) αλλά με 7850 στέκει και παρα στέκει απο όλες τις μεριές.

Δημοσ.

Eντάξει..αλλαγή με την 7770 ίσως δεν στέκει μόνο απο μεριά επιδόσεων (στέκει όμως απο μεριά κατανάλωσης και dx11) αλλά με 7850 στέκει και παρα στέκει απο όλες τις μεριές.

Πουθενα δεν στεκει, βλεπεις ο ts να ζηταει βοηθεια για καταναλωση ?

Ts θα εισαι μια χαρα με την καρτα που εχεις σε αυτη την αναλυση.

Δημοσ.

Eισαι λαθος εδω φιλε μου. Η 7850 ειναι σχεδον ιδια με την gtx 295 που εχει ηδη...Σιγουρα η gtx 295 εχει τρελη καταναλωση αλλα δεν λεει την αλλαξει για μια 7850 ειναι πολλα τα λεφτα.

Αν θελεις κατι καλυτερο απο την gtx 295 πρεπει να ξηλωθεις.

Δημοσ.

Σε καινούριο παιχνίδι μπορείς να επωφεληθείς και από κάρτα νεότερης αρχιτεκτονικής+οδηγούς.

Εγώ προτείνω να περιμένεις να βγει το παιχνίδι πρώτα και αποφασίζεις αργότερα.

Δημοσ.

Σε καινούριο παιχνίδι μπορείς να επωφεληθείς και από κάρτα νεότερης αρχιτεκτονικής+οδηγούς.

Εγώ προτείνω να περιμένεις να βγει το παιχνίδι πρώτα και αποφασίζεις αργότερα.

Σιγουρα. Ο TS ξερει αν μπορει να διαθεσει ενα 150αρι + για να παρει καινουργια

Καλα σου λεει ο millennium για κατσε να δεις πως τα παει πρωτα μπορει να εισαι οκ.

Δημοσ.

Ενταξει παιδες ευχαριστω πολυ. Το battlefield 3 το επαιζα σε low μια χαρα παντως μαυτο το συστημα. Τωρα επειδη ακουω το 4 θαχει πιο δυνατα (βαρια) γραφικα λεω μηπως δεν αντεξει και αρχισα να σκεφτομαι τι θα μπορουσα να αλλαξω για να ελαφρυνω λιγο το συστημα και να παιζει πιο ανετα εστω σε medium με high. Παντως αποτι καταλαβα ολοι λετε αμα ειναι να αλλαξω κατι, ειναι καρτα ετσι και οχι παραπανω ram?  Aν μπορειτε να προτεινετε καποια καρτουλα που θα λυσει το προβλημα οποια και ναναι η τιμη.

Φυσικα πρωτα θα παιξουμε beta να δουμε αμα το σηκωνει αλλα και παλι θα ηθελα να απολαυσω τα γραφικα λιγο παραπανω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...