Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τη κάρτα γραφικών της υπογραφής σε αυτήν (Link.png Site: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-275/product-images">Palit GTX275 ) και ανησυχώ μήπως δεν τη σηκώσει το τροφοδοτικό μου. Έχω ένα Hantol 600W.

Τί λέτε, θα είμαι οκ?

ΥΓ, επίσης δεν βλέπω στα χαρακτηριστικά του να έχω 6pin. Δεν βλέπω καλά ή δεν την παίρνει καν την κάρτα;

Δημοσ.

Δεν λεει ποσα Ampere ειναι το τροφοδοτικο που παιζουν πολυ μεγαλο ρολο

Κανονικα ενα 600αρι την σηκωνει, αλλα με τα σωστα ampere

Πιστευω οτι λογικα δεν θα εχεις προβλημα

Για το φις υπαρχει μετατροπεας απο molex σε 6πινο

Δημοσ.

ok παίδες μη βαράτε. Πείτε μου γιατι δεν βγάζει 600watt ?

υγ. έχω και τις 2 κάρτες σπίτι. έχω φορεμένη τη 6450, μήπως το σωστό είναι να βάλω την 4650;

http://www.hwcompare.com/10334/radeon-hd-4650-512mb-vs-radeon-hd-6450-oem-1gb/

Δημοσ.

Τα περισσοτερα βατ ενα τροφοδοτικο πρεπει να τα βγάζει στην 12βολτ γραμμη του , μια και πλεον η συντρηπτική πλειοψηφία των συσκευών χρησιμοποιουν την χραμμη των 12βολτ για την τροφοδοσια τους.

Το δικό σου τα βγάζει σε οποια αλλη γραμμη περα της 12βολτ.... 

Το ποσο βγαζει σε καθε γραμμη το υπολογίζεις πολλα πλασιαζοντας τα αμπερ της καθε γραμμης με τα αντιστοιχα βολτ....

Συγκεκριμένα στην δική σου περιπτωση....

+12βολτ Χ 20Α = 240βατ.

Το δικο σου τροφοδοτικο ειναι της πολυ παλια γενιας που μοιραζαν τα βατ στη 5αρα και στην 12αρα.  Πραγμα που το καθιστα αχρηστο για οποιοδηποτε συστημα που κατασκευάστικε εντως της τελευταιας 10ετίας. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ walker. Ψάχνω και τροφοδοτικό λοιπόν από εδώ και πέρα! Να είστε καλά.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ρίξε μια μάτια στις αγγελίες. Αν θυμάμαι καλά στα 50. Θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια αν δεν είχα θέμα με τροφοδοτικό. Πάντως έχω μια αγγελία για μια μικρή compact Olympus. Την ανταλλάσσω για ένα τροφοδοτικό της προκοπής....

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...