Star_Light Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα σε ολους. Βασικα αντιμετωπίζω το προβλημα του τίτλου. Ειχα φτιαξει εναν ΗΥ σε ενα τοπικο κατάστημα (οχι επώνυμο) και μετα απο 2 χρονια μου παρουσιασε αυτη τη βλαβη το πηγα και μου ειπε μητρικη και επειδη ειχε 3 χρονια εγγυηση μου την αντικατεστησε η μητρικη μου ηταν η gigabyte και αυτος μου την αλλαξε με μια Asus ΕΠΕΙΔΗ βιαζομουν και εγω να παρω το μηχανημα και μου προτεινε αυτο σαν λυση. Προ λιγου κατα τις 4 ο ΗΥ με ξυπνησε επειδη αρχισε να κανει επανεκκινησεις στο άκυρο. Τωρα λειτουργει ενταξει αλλα δεν δικαιολογειται αυτο το πραγμα. Μπορει κάποιος να βοηθησει στο τι μπορω να κάνω? ειμαι ασχετος με τα τεχνικά μαλλον ο συγκεκριμενος τύπος μου έκανε μπινιά. Αλλα τωρα προέχει το να βρω λυση με τον ΗΥ καποια προταση????? ευχαριστω.
Star_Light Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμή άλλο τροφοδοτικό έκανες;; Οχι ρε συ. Εγω το πηγα την πρωτη φορα και μου ειπε μητρικη αυτος οποτε στηριζομενος σε αυτο μονο.... δεν ξερω τι να κανω Μηπως έχεις να προτεινεις κάποιον ελεγχο που θα μπορουσε να γινει με καποιο προγραμμα software για να δουμε τι παιζει στο hardware? επειδη και την αλλη φορα με τον σκληρο δισκο εγω του ειπα οτι μου ειχε βαλει χρησιμοποιημενο και ειχε προβλημα ο δισκος και εκανε πως το έψαχνε μεχρι που απαιτησα να αλλαξει ο δισκος αλλα δεν δεχτηκε οτι ηταν χρησιμοποιημενος. Μωρε δεν θα ξαναπηγαινα στον ιδιο ισως επρεπε να παω με το χαρτι της εγγυησης αλλου αλλα θα πληρωνα την εργασια. Εκανα βλακεια Δεν θελω να γινομαι κακος πελατης και να βασανιζω αυτους που δουλευουν αλλα οταν ρε φιλε σε πληρωνω στο ντουκου δεν χρωσταω σε κατι να τραβαω αυτη την ταλαιπωρια. Χανουν πελατες ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα