eclipse13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα. Έχω ένα ζευγάρι powerline της corinex και συγκεκριμένα τα hd200 wallmount που έδινε ο ΟΤΕ. Με το που συνδέω το Ethernet καλώδιο απο το powerline στο modem( zte w300 ΟΤΕ ) χάνετε η πρόσβαση στο Ίντερνετ απο το PC !!! Ούτε στο router δεν μπορώ να μπω. Σαν να μην τα υποστηρίζει. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος..... Sent from my iPhone using Insomnia
Apatewna Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις ένα υπολογιστή απευθείας πάνω στο router και βάζεις το powerline για να συνδέσεις δεύτερο υπολογιστή? Αυτή τη συμπεριφορά την εμφανίζει και με τα δύο powerline? Τα powerline συγχρονίζουν μεταξύ τους? Χωρίς να συνδέσεις όμως καλώδιο ethernet. Κοίταξε επίσης στο εγχειρίδιο μήπως τυχόν γράφει για PoE (Power over Ethernet) γιατί αν υπάρχει θα πρέπει να είναι ανενεργό. Δεν εχω δουλέψει το συγκεκριμένο powerline.
eclipse13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το PC είναι κουμπωμενο πάνω στο ρουτερ και θέλω να στείλω Ίντερνετ με τα powerline στο σαλόνι πάνω σε ένα switchακι. Είναι συγχρονισμενα. Αρχίζω να πιστεύω οτι φταίει το ρουτερ. Τα δούλευα και πιο παλιά σε ένα linksys και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia
vale415 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως αν δοκιμάσεις σε άλλη θύρα του ρουτερ; Sent from my iPhone using Insomnia
eclipse13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τις έχω δοκιμάσει όλες. Είναι σαν να μην τα δέχεται το ρουτερ γιατι και μόνο αυτά να έχω πάνω στην άλλη μεριά που συνδέω το λάπτοπ πάλι τα ίδιο γίνεται. Sent from my iPhone using Insomnia
Apatewna Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν είναι εφικτό κοίταξε το Site: http://en.wikipedia.org/wiki/Maximum_transmission_unit">MTU στις Lan θύρες του router και των Powerline μήπως είναι διαφορετικά. Είναι λίγο τραβηγμένο βέβαια... Φρόντισε να είναι τα ίδια νούμερα σε router και powerline (1500 ή καλύτερα 1492).
poihths Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως βραχυκυκλώνει ??? μετα για να μπεις στο ρουτερ τι κανεις ?? reset??
eclipse13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν αποσυνδεσω το καλώδιο απο το ρουτερ μετά απο λίγο ξεμπλοκαρει.... Θα κάνω ακόμα δυο τρεις δοκιμές που έχω στο μυαλό μου όταν βρω χρόνο κ τα ξαναλέμε. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα