TecmanGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πείτε τι κινητό έχετε και ποιές λειτουργίες δουλεύουν εσείς που πήρατε. Εγώ και να πω δεν έχει σημασία γιατί είναι Nokia Lumia 610 οπότε Windows Phone δουλεύουν όλα..
giorginho Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Επισης πειτε αν τυχον τα πετυχατε και πουθενα αλλου ΕΚΤΟΣ του the Mall (ή καλυτερα ακομα, εκτος Αθηνας)! 2
mandoctor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Λοίπον @silmarien, σε Xperia Sola που έχω, με μεγάλη χαρά διαπίστωσα πως δουλεύουν όλα!! Απάντηση και χειρισμοί κλήσεων, και αυξομείωση έντασης ήχου. ΔΕΝ λειτουργεί εναλλαγή τραγουδιών με double/triple click, αλλά είδα στο βιβλιαράκι ότι δεν υπάρχει στο μοντέλο των ακουστικών ούτως η άλλως.. Update SOS! Double/triple click δουλεύουν κανονικά! Απλά τα πατούσα πιο γρήγορα απ'ότι έπρεπε!
vrwmiaris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως υπάρχουν πουθενά αλλού εκτός Αθήνας;
TecmanGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά για εκτός Αθήνας δυστυχώς δεν ξέρω κάτι αλλά για όποιον είναι εύκολο να τσεκάρει και να ενημερώσει για να γνωρίζουν και αυτοί που ενδιαφέρονται για εκτός Αθήνας, θα ήταν καλό
silmarien Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω την εντύπωση πως στον Κοτσο Λάρισας τα είδα στα 250! Εκτός και αν υπάρχουν διάφορα μονέλα Nokia HD by Monster.
geodark Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ειναι οκ για χρηση με mp3 και pc ε? Εκτος το οτι δεν θα μπορω να χρησιμοποιω τα κουμπια που αναφερατε που μου ειναι αδιαφορο.. Πηγε κανεις τωρα αυτο το σ/κ να μου πει αν εχει μεινει τιποτα γιατι απο τηλεφωνο οπως ειπε ο φιλος του λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα μην κανω το ταξιδι τσαμπα?
George! Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πέρασα το Σάββατο από το mall και είχε λίγα κομμάτια αλλά μόνο σε ροζ. 1
gamer73 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Σε Nokia Symbian δουλεύουν; Sent from my iPad using Insomnia
xetasa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι!!! Μια χαρά δουλεύουν με το n8 μου (αλλά και με το S4 )
Alex_gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Απορώ πως και δεν έγιναν ανάρπαστα αυτά τα ακουστικά από το Mall. Με 40€ ούτε καλές ψείρες δε παίρνεις και μάλιστα αν το ψάξει κανείς θα δει ότι είχαν τιμή εκκίνησης στην αγορά 249 δολάρια. Επειδή βρέθηκα στο Mall τσίμπησα ένα ζευγάρι, να πω ότι με 40€ παίρνεις ακουστικά των 100-130+ Ο ήχος είναι πολύ καλός με πολύ γεμάτο μπάσο (ίσως υπερβολικά γεμάτο μερικές φορές), ζεστά μεσαία και λεπτομερή πρίμα, λίγο σφιχτά στο κεφάλι αλλά άνετα, απομονώνουν τον εξωτερικό ήχο πολύ καλά, ποιότητα κατασκευής 7.5/10
silmarien Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχω την εντύπωση πως στον Κοτσο Λάρισας τα είδα στα 250! Εκτός και αν υπάρχουν διάφορα μονέλα Nokia HD by Monster. Μόνο στο mall ισχύει η προσφορά? Σήμερα που ξαναπέρασα είχε 2 τελευταία κομμάτια (ροζ) στην τιμή της προσφοράς. Δεν υπήρχε απόθεμα να παραγγείλει σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Πήρα το ένα για την αδερφή μου(οπότε μένει άλλο ένα ροζ) και μάλιστα στον υπολογιστή που έβλεπα έβγαλε μήνυμα ότι η τιμή πρόκειται για κάτω του κόστους και αν ήθελαν να συνεχίσουν! P.S. σε Galaxy S4 δουλεύουν ΟΛΕΣ οι λειτουργίες.
TecmanGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Χθες εγώ είδα ένα μπλε για όποιον ενδιαφέρεται και 2 ροζ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα