Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το WinDvd. Eπίγων!!!

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα το windvd, έκδοση 3.1, και κάθε φορά που προσπαθούμε να δούμε ενα dvd, πετά το παράθυρο των xp που λεέι πώς εκτέλεσε ενα σφάλμα το windvd και θα κλείσει κλπ. Το ίδιο πρόβλημα συμβαίνει και με τον media player των xp. To pc είναι celeron 2 giga, 256 ram, 60 giga hdd, geforce 2 mx 440 . Σκέφτομαι να φταίνε οι drivers της geforce, kαθώς δεν είναι οι νεότεροι που υπάρχουν στην γή...

Δημοσ.

Αν το έχεις ή μπορείς να το βρεις, δοκίμασε το PowerDVD, που από την εμπειρία μου δουλεύει πιο απροβλημάτιστα από το WinDVD (από το οποίο είχα κι εγώ διάφορα προβλήματα κατά καιρούς).

Δημοσ.

Το Windvd έχει φτάσει στην έκδοση 5.1 (η Platinum) και εσύ παλεύεις με την 3.1, που δεν νομίζω να υποστηρίζει WinXP;

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, έβαλα τους τελευταίους detonators, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Στο δικό μου pc, πώς δουλεύει όμως το windvd 3, και γιατί κάνει το ίδιο και ο media player?

Δημοσ.

Γιατί απλά ο Media Player για να διαβάστει DVD ταινίες, χρησιμοποιεί φίλτρα-decoders όποιας εφαρμογής DVD Player έχεις βάλει (ή windvd ή Powerdvd)

Κατέβασε και βάλε την 5.1 να βρεις την υγειά σου.

Μην κουράζεσαι και χάνεις τον χρόνο σου άδικα.

Δημοσ.

iparxei kati koufo alla emena meta apo kathe egatastasi (logo oti to dvd-rom mou einai RPC1) den rithmizete to region ton windows kai panta mou petaei provlima an den to diloso!!! ta provlimata einai panta koufa!! mia leei gia skins mia gia butons.... alla molis rithmiso to region apo to system ton windows ftiaxnoun ola... (ayta se PowerDVD, NVdvd pou to exo voleftei trela kai ston media player )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...