theoritikos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Εγκατέστησα το windvd, έκδοση 3.1, και κάθε φορά που προσπαθούμε να δούμε ενα dvd, πετά το παράθυρο των xp που λεέι πώς εκτέλεσε ενα σφάλμα το windvd και θα κλείσει κλπ. Το ίδιο πρόβλημα συμβαίνει και με τον media player των xp. To pc είναι celeron 2 giga, 256 ram, 60 giga hdd, geforce 2 mx 440 . Σκέφτομαι να φταίνε οι drivers της geforce, kαθώς δεν είναι οι νεότεροι που υπάρχουν στην γή...
DimitrisKTM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μιας και το σκεφτεσαι, δεν κατεβαζεις τους τελευταιους κιολας?
accipio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Αν το έχεις ή μπορείς να το βρεις, δοκίμασε το PowerDVD, που από την εμπειρία μου δουλεύει πιο απροβλημάτιστα από το WinDVD (από το οποίο είχα κι εγώ διάφορα προβλήματα κατά καιρούς).
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Το Windvd έχει φτάσει στην έκδοση 5.1 (η Platinum) και εσύ παλεύεις με την 3.1, που δεν νομίζω να υποστηρίζει WinXP;
theoritikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Λοιπόν παίδες, έβαλα τους τελευταίους detonators, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Στο δικό μου pc, πώς δουλεύει όμως το windvd 3, και γιατί κάνει το ίδιο και ο media player?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Γιατί απλά ο Media Player για να διαβάστει DVD ταινίες, χρησιμοποιεί φίλτρα-decoders όποιας εφαρμογής DVD Player έχεις βάλει (ή windvd ή Powerdvd) Κατέβασε και βάλε την 5.1 να βρεις την υγειά σου. Μην κουράζεσαι και χάνεις τον χρόνο σου άδικα.
DimitrisKTM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Σαν πρωτη κινηση καλα εκανες και κατεβασες τους τελευταιους drivers, κατεβασε τωρα και το 5.1 οπως λεει ο timiman και θα εισαι οκ.
Dark_son20 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 iparxei kati koufo alla emena meta apo kathe egatastasi (logo oti to dvd-rom mou einai RPC1) den rithmizete to region ton windows kai panta mou petaei provlima an den to diloso!!! ta provlimata einai panta koufa!! mia leei gia skins mia gia butons.... alla molis rithmiso to region apo to system ton windows ftiaxnoun ola... (ayta se PowerDVD, NVdvd pou to exo voleftei trela kai ston media player )
theoritikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Λοιπόν, έβαλα το power dvd 4, και βρίκα την υγειά μου! Σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.