Προς το περιεχόμενο

advance system care και malware fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 αποριες!1η.. οταν κανω deep scan στα αποτελεσματα που μου εμφανιζει μου δειχνει αρκετες αναφορες με risk level high..τι σημαινει αυτο?και 2ον δηλαδη αν χρειαστει να κανω επαναφορα ξαναγυρηζει το μητρωο στην κατασταση πριν κανω fix???

Δημοσ.

Ριχτε και μια ματια Link.png Site: http://pc-system-utilities-software-review.toptenreviews.com/advanced-system-optimizer-review.html">εδω για το ποια θεωρουνται κορυφαια προγραμματα registry

Εdit.Στις βαθμολογιες κοιταξτε κατω (οχι πανω πανω)

Το site ειναι απαραδεκτο. Μην το κοιτας.

Δημοσ.

Το site ειναι απαραδεκτο. Μην το κοιτας.

Aπλως το ανεφερα ενημερωτικα, (για καποιες συγκρισεις που αναφερει),προσωπικα δεν προτεινω ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπανω.

Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει.

Δημοσ.

Ριχτε και μια ματια Link.png Site: http://pc-system-utilities-software-review.toptenreviews.com/advanced-system-optimizer-review.html">εδω για το ποια θεωρουνται κορυφαια προγραμματα registry

Εdit.Στις βαθμολογιες κοιταξτε κατω (οχι πανω πανω)

Το site αυτο ειναι για τα πανυγηρια.Να στο πω απλα πληρωνεται για να βγαζει βαθμολογιες

2 αποριες!1η.. οταν κανω deep scan στα αποτελεσματα που μου εμφανιζει μου δειχνει αρκετες αναφορες με risk level high..τι σημαινει αυτο?και 2ον δηλαδη αν χρειαστει να κανω επαναφορα ξαναγυρηζει το μητρωο στην κατασταση πριν κανω fix???

Παντα να κανεις deep scan.Οταν λεει high level risk παει να πει οτι η εγραφη αυτη μπορει να δημιουργησει προβλημα καποια στιγμη αν την αφησεις εκει .Μπορει και οχι βεβαια αλλα το προγραμμα σου λεει τον βαθμο επικινδυνοτητας.Οποτε καλο ειναι να αφηνεις το προγραμμα να τις αφαιρει.Αν κανεις επαναφορα προσθετει μονο τις εγγραφες που εσβησε στο σημειο που αρχικα ηταν, δηλαδη ναι, επαναφερει το μητρωο στην κατασταση που ηταν πριν να πατησεις το κουμπι fix.

• Like 1
Δημοσ.

Το site αυτο ειναι για τα πανυγηρια.Να στο πω απλα πληρωνεται για να βγαζει βαθμολογιες

Aν ειχε για καλυτερο το asc, παλι δεν θα πληρωνοτανε?

• Like 1
Δημοσ.

Aν ειχε για καλυτερο το asc, παλι δεν θα πληρωνοτανε?

Ναι.Αλλα το θεμα ειναι πως οταν καποιο τετοιο site λεει οτι κανει reviews πρεπει να κανει reviews και οχι να γινεται με βαση αλλους παραγοντες.Ας λεγοταν "αυτος που τα σκαει πιο χοντρα".Ενταξει το συγκεκριμενο site το εχουν παρει πολλοι μυρωδια ευτυχως.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω μ' αυτα που λες, εγω ειπα οτι το εδειξα εντελως ενημερωτικα. Ουτε κανενα προγραμμα απ αυτα εχω εγκατεστημενο, ουτε καν που μ' ενδιαφερει η αποψη τους. Εντελως τυχαια σε ενα ''zapping'' το βρηκα και το ανεφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...