manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους...θα ηθελα να μου πει οποιοσδηποτε εχει χρησιμοποιησει το advance system care kai to malware fighter την γνωμη του..
Sirios8e Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ειχα χρησιμοποιησει το advanced system care για καποιο χρονικο διαστημα, αλλα δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο, (εκτος απο φιγουρα), συν το οτι στην εκδοση 6 και μετα αφαιρεσε την Ελληνικη γλωσσα και ετσι το αφαιρεσα και εγω απο το cpu 1
manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ας πουμε στην επιλογη care που διορθωνει το μητρωο κτλ δεν ειναι χρησιμα αυτα??
giannisXXX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 κάλο είναι ότι λέει το κάνει είναι ένα πολύ-εργαλείο 1
Sirios8e Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ας πουμε στην επιλογη care που διορθωνει το μητρωο κτλ δεν ειναι χρησιμα αυτα?? Εγω προσωπικα δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο, αν θες την γνωμη μου το μονο προγραμμα που μου εχει διορθωσει καποια σημαντικα προβληματα στην registry ειναι το reg. winner. κανενα αλλο.
manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 το αντιβαιρους της ιοβιτ(malware fighter) το εχει δουλεψει κανεις?
JamesSP472 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα έχω να πω: ΚΙΝΔΥΝΟΣ Μην χρησιμοποιείς το ASC παρά μόνο ένα απλό ccleaner. Για antivirus προτείνω avast! και για καλύτερο έλεγχο για malwarebytes 1
manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα έχω να πω: ΚΙΝΔΥΝΟΣ Μην χρησιμοποιείς το ASC παρά μόνο ένα απλό ccleaner. Για antivirus προτείνω avast! και για καλύτερο έλεγχο για malwarebytes εχεις κακες εμπειριες απο asc?
JamesSP472 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω τις χείριστες εμπειρίες από asc.
manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω τις χείριστες εμπειρίες από asc. μπορεις να μου αναφερεις μερικες αν μπορεις? αν κ καπου παει το μυαλο μου!!ειμαι ολος αυτια...
Sirios8e Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Για διαβασε και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/494796-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-pc/
manos_mpoukali Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Για διαβασε και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/494796-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-pc/ σε ευχαριστω φιλε μου για τον κοπο σου! αν και δεν ειδα καποιο επιχειρημα καποιοι λενε μακρυα...παντως αν εχεις κτ συγκεκριμενο εσυ πες το μου! ευχαριστω κ παλι!
Sirios8e Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα, η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που γνωριζουν απο υπολογιστες, λενε να μην χρησιμοποιουμε τετοια (cleaners) προγραμματα. Aν εσυ εισαι ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο προγραμμα και δεν σου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα, μεχρι στιγμης, συνεχισε και χρησιμοποιησε το.
manos_mpoukali Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα, η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που γνωριζουν απο υπολογιστες, λενε να μην χρησιμοποιουμε τετοια (cleaners) προγραμματα. Aν εσυ εισαι ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο προγραμμα και δεν σου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα, μεχρι στιγμης, συνεχισε και χρησιμοποιησε το. απο αυτους τους ειδικους που λενε να μην τα χρησιμοποιουνε να μας πουν και το γιατι ομως...αλλιως λενε αερολογιες..
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το μεγαλύτερο "πρόβλημα" με τέτοιου είδους προγράμματα είναι ο τρόπος με τον οποίον καθαρίζουν το μητρώο.Δηλαδή μπορεί να σβήσουν κάποια εγγραφή η οποία να προκαλέσει ζημιά στο σύστημα.Όλα τα προγράμματα ισχυρίζονται ότι έχουν έξυπνους αλγόριθμους οι οποίοι δεν προκαλούν προβλήματα και σβήνουν μόνο τα απαραίτητα. Καλό όμως είναι να έχουμε πάντα ένα backup του μητρώου μας για παν ενδεχόμενο.Αν κάποιο πρόγραμμα κάνει βαθύ καθαρισμό τότε έχει περισσότερες πιθανότητες να πειράξει κάτι που δεν πρέπει, αν πάλι είναι πιο επιφανειακή η αναζήτηση και πιο, εκ του ασφαλούς - ήπια, η εκκαθάριση τότε πιθανόν να αφήσει υπολείμματα άρα δεν κάνει καλή δουλειά σαν πρόγραμμα καθαρισμού.Αν ένα πρόγραμμα αφού το τρέξεις δεν σου δημιουργήσει πρόβλημα θεωρείς ότι πρέπει να είναι καλό...Αλλά πως ξέρεις (εκτός αν έχεις εκτεταμένες γνώσεις του μητρώου) ότι έκανε καλή δουλειά και ότι δεν άφησε κατάλοιπα;Θέλω να καταλήξω στο ότι, καλό να χρησιμοποιούμε προγράμματα για τα οποία τουλάχιστον ακούμε καλές κριτικές όπως CCleaner ή ASC αλλά μην επαναπαυόμαστε και γεμίζουμε με ένα σωρό άχρηστα πράγματα το Pc υποθέτοντας ότι "έλα μωρέ, θα τα καθαρίσω με το revouninstaller & το ccleaner και θα είναι σαν να υπήρχε ποτέ..."Η καλύτερη μέθοδος είναι η πρόληψη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα