MikrosComputeras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! Οπως ανεφερα και στον τιτλο πριν απο μια εβδομαδα πηρα μια καρτα μνημης.το προβλημα ειναι οτι ξαφνηκα δεν την βλεπει το κινητο μου και στα windows μου την βγαζει RAW 30,6mb και φυσικα δεν φορμαρεται υπαρχει περιπτοση να την φτιαξω η πηγαν τσαμπα τα 20 € ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΗΝ ΠΟΛΘΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ FOROUM !
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 τσαμπα; εγγυηση δεν εχει; κατεβασε το easeus partition master και δοκιμασε να την φορμαρεις απο εκει.
MikrosComputeras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 δυστοιχος τα πεταξα ολα τα χαρτια αλλα τι εγγυηση καρτα μνημης ειναι.. ! κατεβαινει !! αντε να δουμε !
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 μερικες καρτες μνημης φιλε μου εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης! κακως τα πεταξες,αποδειξη αγορας μπορεις να βρεις αν εγινε ονομαστικη αγορα απο καποιο καταστημα(πχ ηλεκτρονικη αγορα και παραλαβη απο το καταστημα)
sistah Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει να ειναι sd card αλλα δεν παυουν να ειναι και 20E και οχι 5.Παντα να τσεκαρεις τα χρονια εγγυησης σε ολα τα πραγματα και να κρατας τις αναλογες αποδειξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα