Προς το περιεχόμενο

Ford Mondeo 2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στη πενα ειναι το αμαξακι με τοσα καινουρια πανω και καινουρια λαστιχα.

μεγαλο λαθος να δωθει για πενταροδεκαρες τετοιο αμαξι.

προσοχη στην αρχη που θα μαθαινεις λιγο με το μεγεθος του αν και μολις μαθεις με αυτο τα υπολοιπα μικρα θα σου φαινονται πανευκολα.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ουτε 500 ευρω λοιπον τα εξοδα σου... Δεν υπάρχει λόγος να το "σκοτωσετε"...

Για μένα πάρε καλύτερα μια τετραδα μεταχειρισμένες και ας ειναι και απο Αθήνα... Τα μεταφορικά δεν προκειται να ειναι πάνω απο 40 ευρω στην τετράδα!

Δημοσ.

Και να σκεφτειτε οτι το ειχαμε ετοιμο για σκοτωμα... 

Για ζαντες τι προσεχω-κοιταω; Τα λαστιχα ειναι τα 205/55R16 91V

Δημοσ.

Ε μωρε, οχι και σιδερενιες... :Ρ Ειναι κακασχημες! 

Να κοιταξω δηλαδη να βρω εργοστασιου η μπορω να βαλω και κατι αλλο; 

Δημοσ.

Ε μωρε, οχι και σιδερενιες... :Ρ Ειναι κακασχημες! 

Να κοιταξω δηλαδη να βρω εργοστασιου η μπορω να βαλω και κατι αλλο; 

Τι ζαντες φορας 15 ή 16?  λαστιχα?

Δημοσ.

Και να σκεφτειτε οτι το ειχαμε ετοιμο για σκοτωμα... 

Για ζαντες τι προσεχω-κοιταω; Τα λαστιχα ειναι τα 205/55R16 91V

Δημοσ.

To αμαξακι ειναι μια χαρα, αμα μπορειτε να αντεξετε τα αυξημενα τελη και καταναλωση ενος 1.8 τοτε κρατα το. Ο κινητηρας αυτος εχει καλο ιστορικο αξιοπιστιας, αμα κανεις συχνες αλλαγες λαδιων με σωστα λαδια τοτε τα 400.000 τα φτανει ανετα. Για την δυναμη, πανε το  για ενα τεστ συμπιεσης σε κανενα μηχανικο, αμα δεν εχει χασει συμπιεση και δεν καιει λαδια μα χαρα ειναι

Με 2.000 αμαξι καλο με τις ανεσεις του mondeo δεν περνεις οποτε ποιος ο λογος να το σουταρεις, αμα με 2000 το  επαναφερεις εκει που πρεπει με νεα αμορτισες, καλα λαστιχα ωστε να πας με ασφαλεια. Βεβαια το αμαξι ειναι αρκετα γρηγορο οποτε προσοχη μη βρεθεις σε καμια χαραδρα εκει στο νησι.....

Δημοσ.

Ειδα οτι κοστιζουν γυρω στα 400€ και το σκεφτομαι να παμε τελικα αυτες που υπαρχουν για επισκευη. Εμφανισιακα ειναι πολυ καλες οποτε ας το δοκιμασω. Ουτως η αλλως, τον πρωτο καιρο θα αναστεναξουν τα πεζοδρομια. 

Δημοσ.

Ειδα οτι κοστιζουν γυρω στα 400€ και το σκεφτομαι να παμε τελικα αυτες που υπαρχουν για επισκευη. Εμφανισιακα ειναι πολυ καλες οποτε ας το δοκιμασω. Ουτως η αλλως, τον πρωτο καιρο θα αναστεναξουν τα πεζοδρομια.

Πας καθολου Αθηνα;

Μπες σε ενα ζανταδικο οποιο γουσταρεις με 400 ευρω και 16αρες αγοραζεις οποιο σχεδιο θες και θα το κανεις και μουρατο.Επειδη δεν αγοραζουν ζαντες με την κριση οτι εμπορευμα εχουν στο μαγαζι μεσα το πουλανε σε τρελες εκπτωσεις.

Δημοσ.

Έδωσα το αυτοκίνητο στο συνεργείο να το ψάξουν και να στείλουν τις ζάντες για φτιάξιμο. 

Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Η αντιπροσωπεία ζητάει 600€ για αμορτισερ+εργατικα. Ένας φίλος ομως πρότεινε να του βάλω τα bilstein τα "μαυρα" σε κάποιο συνεργείο. Είδα οτι κοστίζουν 170€ οπότε σιγουρα θα μου βγει φτηνότερα απ τα μαμισια, και με αρκετα καλυτερο κρατημα απ οτι μου ειπαν! Ισχυει; 

Δημοσ.

Έδωσα το αυτοκίνητο στο συνεργείο να το ψάξουν και να στείλουν τις ζάντες για φτιάξιμο. 

Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Η αντιπροσωπεία ζητάει 600€ για αμορτισερ+εργατικα. Ένας φίλος ομως πρότεινε να του βάλω τα bilstein τα "μαυρα" σε κάποιο συνεργείο. Είδα οτι κοστίζουν 170€ οπότε σιγουρα θα μου βγει φτηνότερα απ τα μαμισια, και με αρκετα καλυτερο κρατημα απ οτι μου ειπαν! Ισχυει; 

Nαι ισχυει μαλακια εκανες...η αντιπροσωπεια λεει τρελες τιμες.

Β4 επρεπε να βαλεις και πολυ φτηνοτερα και καλυτερα. Με 600 ευρω βαζεις Β6 και σου μενουν και λεφτα.

Δημοσ.

Δεν τα εχω βαλει ακομα. Τα Β4 θα κανουν δουλεια η να βαλω τα Β6;

Επισης, πρεπει να αλλαξω και τα ελατηρια; Αυτα δεν εχω ιδεα ποτε αλλαχτηκαν τελευταια φορα.. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...