Προς το περιεχόμενο

The Steam Universe [Steam Machines][Steam Controller][Steam Link]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fysikos είπε

Ναι τις γνωριζω. Απλα ελεγα αν υπηρχε αυτοματα στο steam

δεν υπαρχει καθολου.Με ξαφνιαζει που το ηξερες το hardware scan

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Όσο τεράστιος φαν του και να είμαι, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι η απόφαση να γίνει ditch το Steam Link είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Το streaming δεν μπορεί να περιστρέφεται γύρω από μια συσκευή μόνο, πρέπει είναι απελευθερωμένο από H/W. 

Το μόνο αρνητικό που βλέπω αυτή την στιγμή είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παίξει με mouse + keyboard combo το συγκεκριμένο app. Αν και φαντάζομαι ότι με Bluetooth συσκευές δεν θα υπάρχει πρόβλημα. 

Δημοσ.

Να πω και εγώ την εμπειρια μου με το steam link και πόσο με έχει βολέψει ιδίως με τα beat m up και ανάλογα game που όσο νάναι θέλουν τον καναπέ τους :P

Καταρχήν το streaming μέσω του powerline που το έχω βάλει είναι άψογο και χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Το μοναδικό πράγμα που δεν με βόλεψε είναι ο controller της Valve γιατί είναι τελικά αρκετά μεγάλος στο χέρι και δεν βολεύει καθόλου για gaming. 

Στο steam link έχω πετάξει το controller του xbox one μέσω Bluetooth και τρέχει και αυτό άψογα. 

Και μένα μου φαίνεται λάθος η απόφαση της Valve να σταματήσει κυρίως το Link γιατί νομίζω είναι ότι ποιο επιτυχημένο έχει δημιουργήσει και είναι ευκαιρία νομίζω για όποιον το αγόρασε σε αυτή την τιμή χώμα που το είχαν βάλει μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/11/2018 στις 5:01 ΠΜ, chek2fire είπε

Να πω και εγώ την εμπειρια μου με το steam link και πόσο με έχει βολέψει ιδίως με τα beat m up και ανάλογα game που όσο νάναι θέλουν τον καναπέ τους :P

Καταρχήν το streaming μέσω του powerline που το έχω βάλει είναι άψογο και χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Το μοναδικό πράγμα που δεν με βόλεψε είναι ο controller της Valve γιατί είναι τελικά αρκετά μεγάλος στο χέρι και δεν βολεύει καθόλου για gaming. 

Στο steam link έχω πετάξει το controller του xbox one μέσω Bluetooth και τρέχει και αυτό άψογα. 

Και μένα μου φαίνεται λάθος η απόφαση της Valve να σταματήσει κυρίως το Link γιατί νομίζω είναι ότι ποιο επιτυχημένο έχει δημιουργήσει και είναι ευκαιρία νομίζω για όποιον το αγόρασε σε αυτή την τιμή χώμα που το είχαν βάλει μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του.

Επίσης αν κάποιος δεν έχει smart tv τι θα κάνει? Συμφωνώ με το app αλλά είμαστε και εμείς που δεν έχουμε smart tv.

Εγώ εκτός απο gaming κάθε βράδυ streamarw kodi στην τηλεόραση, έχω 2 steam links και τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους και με το παραπάνω

• Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, tsofras said:

Επίσης αν κάποιος δεν έχει smart tv τι θα κάνει? Συμφωνώ με το app αλλά είμαστε και εμείς που δεν έχουμε smart tv.

Εγώ εκτός απο gaming κάθε βράδυ streamarw kodi στην τηλεόραση, έχω 2 steam links και τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους και με το παραπάνω

Παίρνεις ένα android box της πλάκας. Ή ένα pi.

• Like 1
Δημοσ.

και εμένα με έχει βολέψει τρομερά το steam link.

Αν έφτιαχναν και το πρόβλημα με τα windows και το κόλλημα που τρώει όταν μια εφαρμογή θέλει δικαιώματα διαχειριστή θα ήταν άψογο.

Καλό το android box αλλά με το steam link συνδυάζεις και παιχνίδι και streaming ταινίες.

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Xvipes said:

Καλό το android box αλλά με το steam link συνδυάζεις και παιχνίδι και streaming ταινίες.

Το ίδιο πράγμα κάνεις και με το android box. Και πάλι steam link app θα τρέχεις.

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Το ίδιο πράγμα κάνεις και με το android box. Και πάλι steam link app θα τρέχεις.

Ίσως δε γνωρίζω αλλά εννοείς ότι θα μπορώ να έχω συνδεδεμένα με bluetooth τα ps4 χειριστήρια και να τα αναγνωρίζει κανονικά το steam game και να χειρίζομαι και το p.c με k/m χωρίς βάλε βγάλε? 

Δημοσ.

Εκτός από το steam link είναι γενκά και το Big Picture mode που βολεύει αφάνταστα. Βάλτε σε αυτό και την δυνατότητα να βλέπεις streaming gameplay. Γενικά νομίζω πολύ ολοκληρωμένη gaming εμπειρία η  όλη πλατφρόρμα. 

Σίγουρα το app θα είναι ποιο βοικό για όσους έχουν νέας γενιάς τηλεοράσεις που το υποστηρίζουν. 

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια τελικα αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενο το Steam Link ? Έχω smart tv που έχει το Steam Link app αλλα τι βολευει στην τελικη περισσοτερο ? To app ? Tο μηχανημα ?

Δημοσ.

για μένα το μηχάνημα κάνει πολύ καλή δουλειά. Αν έχεις smart tv με το app νομίζω δεν χρειάζεται το link αφού κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, chek2fire είπε

για μένα το μηχάνημα κάνει πολύ καλή δουλειά. Αν έχεις smart tv με το app νομίζω δεν χρειάζεται το link αφού κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Δηλαδή αν έχω την Smart Tv με ethernet, δεν θα δώ καμία διαφορά μεταξύ app και μηχανήματος ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...