p07apo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως το 3ο σήμα βγάζει νόημα να είναι το Source 2. Γιατί ο ένας κύκλος συμβολίζει μια νέα πλατφόρμα (SteamOS) και ο δεύτερος άλλη μια πλατφόρμα πάνω στις οποίες θα βασίζεται το steam (και τα παιχνίδια του). Άρα Source 2. Από το στόμα σου και στου newell το αυτί.(Ελπίζοντας πάντα ότι νέα μηχανή σημαίνει HL3)
krokos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 πάντως αν η τελευταία αποκάλυψη είναι η source 2+ game, αυτό πιο πολύ το κόβω για Left 4 Dead 3 παρά για HL3.... Τέλος αξίζει να αναφερθεί η στενή συνεργασία nvidia + steambox, η οποία είναι απόλυτα κατανοητή λόγω της επικράτησης της AMD στις κονσόλες....και η "απόρριψη" της intel.. 1
p07apo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 πάντως αν η τελευταία αποκάλυψη είναι η source 2+ game, αυτό πιο πολύ το κόβω για Left 4 Dead 3 παρά για HL3.... Τέλος αξίζει να αναφερθεί η στενή συνεργασία nvidia + steambox, η οποία είναι απόλυτα κατανοητή λόγω της επικράτησης της AMD στις κονσόλες....και η "απόρριψη" της intel.. Η intel την έχει λίγο κάπως...Για το game κατά πάσα πιθανότητα αυτό που λες θα είναι δυστυχώς.Εκτός αν πρόκειται για νέο ip.
remalis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Από το στόμα σου και στου newell το αυτί.(Ελπίζοντας πάντα ότι νέα μηχανή σημαίνει HL3) χαχαχα. Πάντως, κάπου είχα διαβάσει ότι αυτά τα 2 θα βγουν μαζί. πάντως αν η τελευταία αποκάλυψη είναι η source 2+ game, αυτό πιο πολύ το κόβω για Left 4 Dead 3 παρά για HL3.... Τέλος αξίζει να αναφερθεί η στενή συνεργασία nvidia + steambox, η οποία είναι απόλυτα κατανοητή λόγω της επικράτησης της AMD στις κονσόλες....και η "απόρριψη" της intel.. Και L4D3 πάντως δε με χαλάει. Για nvidia παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο και το ότι είναι η μόνη που έχει σοβαρό official support για linux.
remalis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλιστα. To μισό gaming community περίμενε το HL3 και αυτοί ανακοινώσαν gamepad.. Φαίνεται αρκετά ψηστικό πάντως. Μ'άρεσε που στην οθόνη έχουν το civ. Αν και πληκτρολόγιο+mouse (+τασάκι) δεν ανταλλάσονται. Άσε που στον καναπέ δε λέει civ.
Oroku Saki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Στην ανακοινωση λεει οτι θα μπορει να παιζει ολα τα παιχνιδια που πουλιουνται στο steam ακομα και αυτα που δεν υποστηριζουν controller ! Εγω θα το παρω .
panther_512 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Valve, ανακοίνωση Νο3: Ένα πραγματικά next-gen χειριστήριο Η Valve έκανε πρίν από λίγο την τρίτη και τελευταία (για την ώρα) ανακοίνωσή της, με την παρουσίαση του gamepad το οποίο η ίδια έχει σχεδιάσει. Το gamepad χαρακτηρίζεται από δύο υψηλής ακρίβειας, cklickable trackpads στην θέση που κανονικά θα περιμέναμε αναλογικούς μοχλούς, ενώ στο κέντρο φιλοξενείται μία touchscreen, στηνη οποία θα μπορούν να απεικονίζονται ότι κουμπιά επιθυμεί ο χρήστης, αναλόγως παιχνιδιού. Το χειριστήριο όπως τονίζει η Valve προσφέρει την ακρίβεια του ποντικού αλλά και την ευελιξία ενός keyboard, σε μορφή gamepad. Η Valve επισημαίνει ότι το gamepad θα είναι hackable, ώστε να μπορούν όσοι θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του με όποιο τρόπο θέλουν. πηγή: http://store.steampowered.com/livingroom/SteamController/ 1
Oroku Saki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις πριν 16 λεπτα εγινε η ανακοινωσε και ηδη εφτασε τις 17 σελιδες το thread http://steamcommunity.com/groups/steamuniverse/discussions/0/864980153255700299/#p1
grouspen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 [psilo-offtopic] [/psilo-offtopic] φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να κλείσει το χάσμα μεταξύ πληκτρολογίου/ποντικιού και συμβατικών gamepad αλλά και πάλι δεν μου γεμίζει το μάτι...
naruto14 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη όμως αν δεν το πιάσω στα χέρια μου. 2
chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα μου φαίνετε πολύ καινοτόμο και σαν ιδέα και σαν υλοποίηση. Μην ξεχνάμε ότι τα gamepad και σχεδιασμός τους πάει να κλέισει πάνω από 10 χρόνια που μένει ο ίδιος. Νομίζω η valve τα πάει ένα βήμα μπροστά και είμαι και σίγουρος ότι θα δούμε και άλλες υλοποιήσεις από άλλες εταιρείες. Φυσικά πρέπει να το πιάσουμε και στα χέρια μας για να δούμε πόσο λειτουργικό είναι και άν έιναι καλύτερο από τα παραδοσιακά gamepad.
Oroku Saki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που το κανει να διαφερει απο τα αλλα gamepads ειναι το ποσα πολλα κουμπια εχει καθως και οτι μπορουμε να το χακαρουμε και να προσαρμοσουμε τα κουμπια σε οποιο σημειο του χειριστηριου θελουμε. Οπως και το τι θα τρεχει οτι παιχνιδι αφοραζουμε απο το steam ακομα και αν δεν υποστηριζει χειριστηριο!
klainmaingr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Με τα game profiles που θα είναι community based και αν τα trackpad καταφέρουν να πλησιάσουν λίγο το mouse/keyboard εγώ το έχω πάρει χθές κιόλας μόνο και μόνο για την τωρινή μου library. Θα πιάσουν τόπο τα μονόευρα του humble bundle
Oroku Saki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Επισης αυτο σημαινει οτι αφου τα steam machines θα ειναι pc σαλονιου και οχι κανονικες κοσνολες οτι το pc αποκτα το δικο του gamepad. Ενω μεχρι σημερα οταν αγοραζεις ενα ετοιμο pc το παιρνεις μονο με πληκτρολογιο και ποντικι οποιος θα αγοραζει ενα pc σαλονιου θα το παιρνει μαζι με πληκτρολογιο ποντικι και gamepad!!! Ετσι δεν θα εχουν οι developers καμια δικαιλογια στο να μην βγαζουν ολα τα παιχνιδια σε pc .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα