WizNick Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν δεν το εχετε δει ηδη, πλεον υπαρχει στο steam η επιλογη να αγοραστουν τα Steam Controller + Steam Link ως bundle, κατι που οχι μονο μειωνει την τιμη τους αφου εχει 37% εκπτωση αντι για το 30%, αλλα χρεωνει μονο μια φορα ταχυδρομικα! Αν καποιος σκεφτοταν την αγορα τους, μαλλον τωρα ειναι καλη στιγμη. 1
aliakas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 ναι το είδα και γω αλλά τα σχεδόν 30 ευρώ μεταφορικά με αποτρέπουν από το να πατήσω το buy
WizNick Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ειναι αρκετα λιγοτερα σε σχεση με τα 48 που ηταν πριν ....αλλα ναι και παλι πολλα! Παλια τιμη αν αγοραζες και τα δυο:
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) έχασα το άλλο θέμα με το steam,γιαυτό το βάζω εδώ Valve και YouTubers κατηγορούνται για παράνομο τζόγο το βρήκα Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2016 από xtrmsnpr
vste Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Σε αλλο θεμα: Τελικα ειμαι χαρουμενος που δεν πηρα το Steam Link. Θα μου εβγαινε γυρω στα 65-70 εστω και με την προσφορα του steam. Ειχα ενα mini pc το οποιο και πουλησα 60 ευρω εδω μεσα με atom z37xx το οποιο και εκανε αψογη δουλεια στο streaming. Και πηρα ενα αντιστοιχο PIPO X9 το οποιο εχει και οθονη που κανει και αυτο αψογη δουλεια. Και βεβαια εχεις και KODI, Chrome, κλπ για οταν δεν παιζεις, οπως και καποια απλα παιχνιδια (Her Story πχ) να τρεχουν local σε αυτο. Κατι τετοιο το θεωρω καλυτερη αγορα. Mini PC Windows βρισκεις καινουριο γυρω στα 70-75. Δεν μπορεσα να αντισταθω και πηρα Steam Link τελικα. Μετα απο αρκετες ημερες δοκιμων επιμενω στην αποψη μου οτι εισαι πολυ καλυτερα με ενα atom mini pc. Εκανα ασυρματες δοκιμες (5 μετρα αποσταση απο τον router, μεσολαβει τοιχος) και ενω το Pipo X9 δεν εχανε καρε, το Steam Link ηταν unplayable. Κολληματα, καθυστερησεις και μονιμως ηχος με διακοπες. Με Ethernet βελτιωνεται η κατασταση και παιζεις γενικα χωρις προβλημα, αλλα και εκει τραβαει καμια φορα κολληματα. Το μονο θετικο ειναι η ποιοτητα εικονας/χρωματων που μου φαινεται καπως καλυτερη απο το Pipo. Στα θετικα ειναι οτι μπορεις να χειριστεις και το Desktop των Windows και να δουλεψεις KODI, Youtube, κλπ. Πλακα, πλακα (2 πλακες) σαν remote thin client σε κανενα πελατη μου ειναι αψογο! Τα 60 fps κανουν διαφορα στον χειρισμο του Desktop... 1
abdulah Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι επιλογές έχουμε για in home streaming; Το προσωπικό μου set up είναι: Κύριος ΗΥ: i5 6600k με amd 290x Περιφερειακά: steam link (ενσύρματο), κατεβαστήρι win10 celeron 1007u (ενσύρματο), tablet με intel atom z8300 (ασύρματο) (έχει hdmi αλλά θα ήθελα να ξέρω και αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτόνομα) Δίκτυο: ο κύριος ΗΥ είναι σε wifi 5GHz (σταθερή ταχύτητα 20-25ΜΒyte/sec) το ενσύρματο είναι γιγαμπιτ, το tablet σε wifi-N 2,4GHz. Με το steam link ζορίζομαι αυτή τη στιγμή, μου φαίνεται στον τομέα encode (δηλαδή τραβάει κόλλημα όταν έχει να επεξεργαστεί κάτι στο παιχνίδι, όχι όταν αλλάζουν τα γραφικά). Γι αυτό θέλω να δω τι επιλογές υπάρχουν και σιγα σιγα να κάνω ένα σωστό troubleshooting.
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι επιλογές έχουμε για in home streaming; Το προσωπικό μου set up είναι: Κύριος ΗΥ: i5 6600k με amd 290x Περιφερειακά: steam link (ενσύρματο), κατεβαστήρι win10 celeron 1007u (ενσύρματο), tablet με intel atom z8300 (ασύρματο) (έχει hdmi αλλά θα ήθελα να ξέρω και αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτόνομα) Δίκτυο: ο κύριος ΗΥ είναι σε wifi 5GHz (σταθερή ταχύτητα 20-25ΜΒyte/sec) το ενσύρματο είναι γιγαμπιτ, το tablet σε wifi-N 2,4GHz. Με το steam link ζορίζομαι αυτή τη στιγμή, μου φαίνεται στον τομέα encode (δηλαδή τραβάει κόλλημα όταν έχει να επεξεργαστεί κάτι στο παιχνίδι, όχι όταν αλλάζουν τα γραφικά). Γι αυτό θέλω να δω τι επιλογές υπάρχουν και σιγα σιγα να κάνω ένα σωστό troubleshooting. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπορέσεις να streamάρεις σαν άνθρωπος αν ο host είναι συνδεδεμένος ασύρματα με το router. Οπότε ξεκινάς αγοράζοντας ένα ζευγάρι powerlines. Να ήταν τα guest ασύρματα να υπήρχε λύση ρίχνοντας quality, αλλά με τον host σε ασύρματο το βρίσκω απίθανο. Αυτό φταίει που έχεις πρόβλημα με το encoding, όχι το encoding αυτό καθεαυτό. Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε στο Link να κλείσεις το H/W encoding και προσπάθησε ξανά. 1
abdulah Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά μετά από λίγο διάβασμα στο steam forum βλέπω ότι έχω θέμα στο δίκτυο, παρά τα 400mbit της σύνδεσης. Θα κοιτάξω για powerline αλλά νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα, καθώς οι σχετικές πρίζες βρίσκονται σε διαφορετική φάση του τριφασικού.
-TRANE- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Η πιθανοτητα να streamaro στο steam link και ο host πχ να κανει broswing εκτός steam δε παίζει?
vste Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι επιλογές έχουμε για in home streaming; Το προσωπικό μου set up είναι: Κύριος ΗΥ: i5 6600k με amd 290x Περιφερειακά: steam link (ενσύρματο), κατεβαστήρι win10 celeron 1007u (ενσύρματο), tablet με intel atom z8300 (ασύρματο) (έχει hdmi αλλά θα ήθελα να ξέρω και αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτόνομα) Δίκτυο: ο κύριος ΗΥ είναι σε wifi 5GHz (σταθερή ταχύτητα 20-25ΜΒyte/sec) το ενσύρματο είναι γιγαμπιτ, το tablet σε wifi-N 2,4GHz. Με το steam link ζορίζομαι αυτή τη στιγμή, μου φαίνεται στον τομέα encode (δηλαδή τραβάει κόλλημα όταν έχει να επεξεργαστεί κάτι στο παιχνίδι, όχι όταν αλλάζουν τα γραφικά). Γι αυτό θέλω να δω τι επιλογές υπάρχουν και σιγα σιγα να κάνω ένα σωστό troubleshooting. Πιστευω οτι στο tablet θα μπορεις να κανεις stream ανετα. Εγω παιζω μια χαρα ασυρματα σε ενα dell venue 8 με ipega controller. Να υπενθυμησω οτι παρα πολλα προβληματα στο stream λυνονται εαν παιζεις σσ 720p. Δεν ειναι οτι το καλυτερο αλλα ειδικα σε οθονη tablet πχ δεν πολυκαταλαβαινεις διαφορα. Και σε τηλεοραση αν καθεσαι σχετικα μακρυα παλευεται. Η πιθανοτητα να streamaro στο steam link και ο host πχ να κανει broswing εκτός steam δε παίζει? Δυστυχως το steam link δειχνει μονο οτι εχει στην οθονη ο host. Οποτε δεν γινεται.
manosj Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 εχω οθονη στο pc μου με αναλυση 1680χ1050. η τηλεοραση που εχω μεσα στο σαλονι ειναι full hd. αν παρω το steam link θα μπορω να streamarw ενω εχω αυτες τισ 2 διαφορετικες αναλυσεις?
chek2fire Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Παίζει ρόλο η γραμμή. Και εγώ κάπως έτσι στριμάρω αλλά τα έχει τα lag του. Από την άλλη το δικό μου σπίτι δεν είναι και το ποιο κατάλληλο για να βγάλεις συμπεράσματα γιατί ήδη οι γραμμές του είναι υπερφορτωμένες καθώς τρέχουν server διάφορα 24/7 σε powerlink που είναι και το steam link και μπορεί να τρώει το lag του από εκεί.
manosj Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 περα απο τη γραμμη, εγω μιλαω για τις αναλυσεις και μονο.μου φαινεται περιεργο να τρεχει το παιχνιδι στο pc μου σε 1680χ1050 και να στριμαρετε σε full hd
Tobajara Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αλήθεια, έχουμε καθόλου πληροφορίες για το πώς πάει το SteamBox / Steam Link/ Steam Controller γενικά?
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 περα απο τη γραμμη, εγω μιλαω για τις αναλυσεις και μονο.μου φαινεται περιεργο να τρεχει το παιχνιδι στο pc μου σε 1680χ1050 και να στριμαρετε σε full hd Από όσο ξέρω αν θέλεις να παίζεις χωρίς black bars, stretched / upscaled εικόνα, θα πρέπει και ο host να κάνει render το παιχνίδι στην ίδια ανάλυση ή πολλαπλάσια από του client (σταθερό aspect ratio) ). Επίσης, νομίζω οι περισσότερες σύγχρονες GPU επιτρέπουν να θέσεις custom resolutions για να εμφανίζονται ως επιλογές στο gaming, που ενδεχομένως δεν τις υποστηρίζει το monitor του PC -- οπότε αυτό είναι κάτι που κάνεις παίρνοντας ένα ρίσκο (...) , αλλά με αυτό τον τρόπο θα μπορούσες να αναγκάσεις τον host να κάνει render το παιχνίδι στα 1080p που θέλεις για τον client. Το πιο ασφαλές θα ήταν να επιλέξεις μια 16:9 ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη σου και να γίνει ένα μικρό upscaling αλλά με το ίδιο aspect ratio από το in-home streaming στον client. Για αναφορά (είναι από το 2014, αλλά δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει η λογική τους - τα μπλε είναι δικά μου σχόλια, το "streaming resolution" που αναφέρουν μπορείς να το θέσεις / περιορίσεις από τα in-home streaming settings του client, και μπορεί να είναι διαφορετικό από resolution στο οποιο θα γίνεται rendered το παιχνίδι στον Host και που επιλέγεις από τα settings του παιχνιδιού δηλαδή) : Streaming doesn't change the game's configured (εννοεί στο host PC) resolution. It just scales that (preserving the aspect ratio) up or down to the resolution of the client (or the specifically selected streaming resolution). Changing the game's resolution would be ideal (and is oft requested on the discussions here) but there are 3000 games on Steam and probably 3000 ways of configuring resolution. And some games *would* crash if you chose an unexpected resolution for them. Much better to hide that all from the game, which we do. The key is "preserving aspect ratio". A 16:10 monitor is slightly more square than a 16:9 monitor. If you don't want the image to be slightly squished, there must be pillar bars. If you only ever intend to stream the game, just choose an in-game resolution with the right aspect ratio for your client. The game should not crash (or even notice) what the streaming resolution is. If you can reproduce a case where the chosen streaming resolution affects whether you can successfully launch the game, please report the game and the working/failing streaming resolutions as well as the in-game resolution config. http://steamcommunity.com/groups/homestream/discussions/0/540731691244604196/#c540734792667214435
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα