Tobajara Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Όπα μισό, τώρα το είδα αυτό, έρχεται από Λουξεμβούργο και έχει 48 ευρώ μεταφορικά;;;; Εγώ νόμιζα ότι από Αμερική έχει τόσο. Λογικά στέλνουν και μία Λουξεμβουργιανή μαζί με το SC για να σου κάτσει κατά την παράδοση, δεν εξηγείται αλλιώς... Λογικά το προϊόν αποστέλλεται από Αμερική (άκου εκεί 48 ευρώ...) αλλά τιμολόγιο κόβεται από την ευρωπαϊκή έδρα του Steam στο Λουξεμβούργο, για φορολογικούς λόγους. Τώρα γιατί να μην έχουν στοκ σε μια αποθήκη κάπου στην Ευρώπη δεν έχω ιδέα... Για το σχόλιο του check2fire, απλά δες οποιοδήποτε invoice από αγορά του Steam ή στο paypal.
vste Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Και αρχισαν τα οργανα! Στο site που κανεις tracking το πακετο μου βγαζει το εξης μυνημα: The parcel remains in the GLS depot. It cannot be delivered as the goods are excluded from transport by GLS terms & conditions.Χειριστηριο ειναι ρε παιδια! Δεν ειναι βομβα! Ανοιξα ticket στο Steam Support (ψυχοφθορα διαδικασια) και περιμενω... Για Refund με κοβω...
vangelisb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Και αρχισαν τα οργανα! Στο site που κανεις tracking το πακετο μου βγαζει το εξης μυνημα: The parcel remains in the GLS depot. It cannot be delivered as the goods are excluded from transport by GLS terms & conditions.Χειριστηριο ειναι ρε παιδια! Δεν ειναι βομβα! Ανοιξα ticket στο Steam Support (ψυχοφθορα διαδικασια) και περιμενω... Για Refund με κοβω... Για μπαταρίες-powerbanks κτλ ήξερα που είναι λογικό.. Το gamepad ακουγεται λίγο τραβηγμενο...
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Και αρχισαν τα οργανα! Στο site που κανεις tracking το πακετο μου βγαζει το εξης μυνημα: The parcel remains in the GLS depot. It cannot be delivered as the goods are excluded from transport by GLS terms & conditions. Χειριστηριο ειναι ρε παιδια! Δεν ειναι βομβα! Ανοιξα ticket στο Steam Support (ψυχοφθορα διαδικασια) και περιμενω... Για Refund με κοβω... Παρόμοια περίπτωση εδώ: http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/412448792364329898/ Από ό,τι καταλαβαίνω, και αυτός σε refund κατέληξε.
vste Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Παρόμοια περίπτωση εδώ: http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/412448792364329898/ Από ό,τι καταλαβαίνω, και αυτός σε refund κατέληξε. Ναι το διαβασα. Και αυτος απο Ελλαδα.. Τι να πεις.. Οποτε οταν γινει refund το Game ειναι μονοδρομος για να το παρει καποιος απο οτι καταλαβα.
Shadows Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Kανενα νεο για τα steam machines υπαρχει?Γιατι το μονο που ειδα ηταν περυσι κατι small factor pc με hardware λαπτοπ,κοντα στα 1000 ευρω.
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν υπάρχουν πουθενά εδώ Ευρώπη. Απορώ και που παραπονιούνται από την Steam ότι δεν έκαναν πωλήσεις τα steam machine. Αφού δεν τα βρίσκεις πουθενά πως θα τα αγοράσει κανείς?
vste Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Yes! YESSS!!!! Ενω ειχα χασει καθε ελπιδα (μεχρι και το support της Valve μου ειπε οτι θα γινει refund η παραγγελια) και ειχα παψει να κοιταω το tracking πριν απο λιγο μου εφεραν ΑΥΤΟ! Αντε να σχολασω με το καλο να το σεταρω!!! Εντυπωσεις μετα.. 1
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Gz! πες μας και τις δικές σου εντυπώσεις. Εγώ πάντως πάω για δεύτερο
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δοκιμάστε λίγο αυτό, όσοι έχετε XBONE gamepad και Steam link πλιζ, και πείτε μου αν το καταφέρετε να σας δουλέψει. Έχω σπάσει τα νεύρα μου και δεν δουλεύει με τίποτα.
vste Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πρωτες εντυπωσεις απο το Steam Controller. Θελει συνηθεια.. Τουλαχιστον στο Doom που κυριως δοκιμασα, οποιο profile και να εβαλα, οσο και να πειραξα sensitivity το circle strafe ειναι εφιαλτης. Παιζω πολυ καλυτερα με το X360 Joypad. Βεβαια παρατηρησα οτι στην ευθεια οταν δεν πρεπει να τριγυρνας τον αντιπαλο ειναι πιο ευκολα τα Headshots. Οπως ειπα θα του δωσω χρονο και πανω απο ολα θα δοκιμασω και παλαια παιχνιδια χωρις υποστηριξη joypad οπως το System Shock 2. Σε αλλο θεμα: Τελικα ειμαι χαρουμενος που δεν πηρα το Steam Link. Θα μου εβγαινε γυρω στα 65-70 εστω και με την προσφορα του steam. Ειχα ενα mini pc το οποιο και πουλησα 60 ευρω εδω μεσα με atom z37xx το οποιο και εκανε αψογη δουλεια στο streaming. Και πηρα ενα αντιστοιχο PIPO X9 το οποιο εχει και οθονη που κανει και αυτο αψογη δουλεια. Και βεβαια εχεις και KODI, Chrome, κλπ για οταν δεν παιζεις, οπως και καποια απλα παιχνιδια (Her Story πχ) να τρεχουν local σε αυτο. Κατι τετοιο το θεωρω καλυτερη αγορα. Mini PC Windows βρισκεις καινουριο γυρω στα 70-75.
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 το streaming το κάνεις φαντάζομαι μέσω steam?
vste Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 το streaming το κάνεις φαντάζομαι μέσω steam? Ναι.. Steam και στα 2 μηχανηματα με ενεργοποιηση του Harware acceleration. EDIT: Επισης να προσθεσω οτι το gaming pc ειναι με ethernet ενω το mini pc wireless. Και παιζουν μια χαρα. Τελος ομως για να ειμαι δικαιος να πω οτι το μια χαρα εννοω στα 720p αναλυση.
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Το "Link" αξίζει για streaming ίσως για την περίπτωση που το host μηχάνημα έχει AMD GPU κάρτα, γιατί τότε με κανονικό PC για client δεν μπορείς να έχεις hardware accelerated encoding/decoding σε host και client ταυτόχρονα -- το έχω αναφέρει και παλιότερα, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με flickering/ blinking της εικόνας. Αυτό το πρόβλημα ίσως να μην το έχει η πιο νέα γενιά καρτών της AMD - αμφιβάλλω... αλλά ίσως... update: Από 13 Σεπτεμβρίου, το bug αυτό έχει πλέον φτιαχτεί. Για την ώρα χρειάζεται beta Steam client να τρέχει σε host και client PC, τους τελευταίους drivers της AMD (από 16.9.1 Sep 13 και μετά), και να είναι ενεργοποιημένη η σχετική ρύθμιση από την καρτέλα του in-home streaming για hardware encoding/decoding με AMD GPU στο steam.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δύο πραγματάκια να αναφέρω: 1 - Για να απαντήσω στο προηγούμενο post μου () η free έκδοση του Virtualhere έχει πάψει να δουλεύει. Πλέον έχει βγει paid έκδοση για το Steam Link που μπορεί και κάνει τον ασύρματο αντάπτορα του XBONE να δουλεύει. Εκτός αυτού, με το εν λόγω πρόγραμμα μπορεί κάποιος να συνδέει usb συσκευές στο link και να τις «βλέπει» το host pc. Για το αν αξίζει όντως το εικοσάρικο, θέλει αρκετή σκέψη. Εγώ επειδή έχω σκοπό να τσιμπήσω το νέο XBONE gamepad που θα υποστηρίζει και bluetooth πρωτόκολλο, μάλλον θα το προσπεράσω. 2 - Επειδή πρόσφατα απέκτησα Android TV, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να εγκαταστήσω το Moonlight για να το συγκρίνω σε σχέση με το Steam Link. Προς μεγάλη μου έκπληξη το unofficial Moonlight καταφέρνει να έχει έως και 15 ms λιγότερο lag από το official Steam Link. Βέβαια, το Moonlight δουλεύει μόνο με Nvidia κάρτες, but still.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα